- 23 Ağustos 2020
- 4.256
- 7.708
- 34
- Konu Sahibi letthelightin
Kız kardeşler abilerine karşı böyleler gördüğümBenim görümce de böyle hem manipülatif hem de küçümseyici üstüne haklı gibi gidip ağlayan bir tip. Abisine hakaret ediyor. Valla kim ne derse desin kardeş mardes dinlemem ben benim kocama benden başkası hakaret edemez pkhfds tabi ben de etmem orası ayrı ama. Birgün yine arabadayiz eşim öndeki araca kızdı kendi kendine söylendi inip dovecegim şimdi gibi bir sey dedi sonra arkadan görümce eşimin kılıbık biri olduğunu bunu mümkün değil yapmayacağını palavra sıkmamasini vs söyledi ve daha birsuru sey. Ben de kızdım abine tavrın çok yanlış böyle konuşma abinle dedim o da sen karışmazsın dedi ben de karışırım o benim kocam değil sen ama babası bile kucumseyip hakaret edemez dedim sesimi yukselterek. O günden sonra abisine saygısı arttı en azından benim yanımda saygılı davrandı.
Bence bu kadar silik olma.
Sen bana sordun mu bu kedileri demeliydin . Veya her olayda sesini çıkarman gerekirdi. Sen kötü gelin olmaktan korkuyorsun. Kötü gelin olmak silik gelin olmaktan bin kat saygı görür bunu da bilmelisin. Naçizane...
Ablalar erkek kardeşlerine böyle değiller
Kız kardeşler şımarma abicim moduna giriyor aşırı samimiyet sonu hakarete gidiyor konuşmalar