Görümcem hiç yalnız bırakmıyor....sıkıldım....

BalikEsirli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
538
29
0
İstanbul
Evet kızlar bu ilk konum o kadar çok okudum ki dertlerinizi her seferinde ahh görümce dedim,tek sen değilmişsin can sıkıntısı veren..Neyse sorunuma geleyim.Nişanlımla 3 yıldır beraberiz ikimizde ailelerimizden uzak tek başımıza istanbulda yaşıyoruz.yaklaşık 4 aydır da nişanlıyız.Nişandan önce görümcemle tanışıyorum o kadar samimi o kadar anlayıslı o kadar içten ki anlatamam.(Benim anne babam ben 10 yasından beri ayrı bu yüzden aile ortamı cok samimi gelmişti.)Sonra gördümki hiç yalnız kalamıyoruz (tamam beni çok seviyor ben de onu) ama bu durum bir yerden sonra nişanlımla aramda sıkıntıya hatta benim yakınmalarıma neden oldu..Şöyleki sözümde nişanımda hep en gözde görümcem olmalıydı hep bunu istedi kuaförde bile benden daha güzel olmak istediğini nüksetti durdu.anlamadım başta çıktık kuaförden malum resimler çektirmek için fotoğrafcıya gıdecektık yine görümce her seferinde şu pozu üçümüzde cektirelim diye tutturdu.. yine safım seviyorumyaa gel tatlım cektirelim dedim.o öyle geçti..salona gireceğiz neymiş üçümüz salona kolkola girecekmişiz..ben önce şaka yapıyor sandım güldüm..geçtim.. kayınvalidem hemen olaya müdahale ve biz salona girmeden cekti kolundan biz ikimiz girdik..(videoda hala o ilk an mevcut nişanlım ben ve görümcem izledikçe sinir oluyorum.) nişan sırasında hep yanımızda hatta tam dans ederken geldi ben abimle dans edicem diye tuttrudu..baktım kardesime gel yanıma gibi işaret ettim..ilk dansın yarısınından sonrasını nişanlım kardeşiyle bende mecburen kardeşimle devam etim..çok canım sıkıldı ama sevdiğim adamla nişanlanıyordum aldırmadım..neyse nişan bitti istanbula geldik tabi görümcede (ki 3 yıldır gelmez abisinin yanına.) buda çok normaldi bence sıkıldı tatile ihtiyacı vardı dedim..sonra nişanlımla yıllık izinlerimizi ayarladık ve tatile gitmeye karar verdik.yer belli..çok iyi bir yer her sey hazır artık haftaya gideceğiz tatile derken gürümce ben annemlerin yanına gidiyorum dedi ve nihayet bizi yalnız bıraktı diyorduk ki..planlarını sonra gördük..Evet dalaman a indik bizi biri bekliyor.. tabiki görümce...........(!)şok oldum (!) hayırdır dedim.. sizinle tatile karar verdim dedi..1 yıldır beklediğim yıllık iznimi değerlendireceğim en güzel günlerim mahvoldu..ne yapacağımızı şaşırdım..(nişanlımla konuştuğumda daha önce intihar ettiğinden ve annesine kıyamadığından kızamıyorum diye yanıt aldım..)anlayacağınız şımarıkmış ta ben çok geç anladım..kayınvalideme anlattım anne biz biraz yalnız kalsak daha iyi olmazmıydı diye oda görümcen diyor ki: yeterince istanbulda yalnız kalıyorlar birazda benle vakit geçirsinler dediğini bana yakındı..napim kızım nolur idare ediver dedim..tamam anneciğpim dedim kapadım telefonu.. kayınvalidem sever beni sırf intihar ettiğinden korkutmuş kadıncağızıda..ben tabiki üç gün sonra tatili bitirdim sıkıldım çünkü artık abisinin yanından ayrılmamalar kolkola gezmeye çalışmalr beni dışlamaya çalışmalar..nişanlım artık yüzümden fark etti ve bana artık benim memleketime gidelim ve bırakalım şunu annemlere diğer ay bidaha çıakrız tatile herkesten gizli dedi..tamam dedim..hala sakinim..gittik nişanlımın ailesinin yanına 2 gecede orda kaldık.. son akşam konusurken düğün balayı vs konuşurken demezmi görümce balayına bende gelciem babane diye.. ilkkez terbiyemi o an bozdum işte TAMAM TATLIM HATTA BİR ARKADAŞIN DAHA GELSİN OKEY OYNARIZ ÇÜNKÜ YAPACAK BAŞKA BİRŞEYİMİZ KALMAYACAK DİYE:)) ) kayınvalide kayınpeder elti kayınbirader ve diğer akrabalar hepsi var o sinirle nasıl söylediysem..hiç tarzım değil dil kavgası bu tarz insanlara cevap vermek..herkes bian bana baktı ben kıpkırmızı ve herkes tabıkı kızlarının ayıbını ortmek ıcın gulustuler..Bizim tatilde yasadıklarımız herkesin dilinde neymiş efendim ben onu istememişim be çok belli etmişim ve herkes beni konusuyor..memeleketindeki herkese anlatmıs ve herkese karsı kötülemiş beni (eltim anlattı SIR:) dedi) aylar öncesinden söz vermesem gitmeyeceğim nişanlımın memleketine fakat söz verdim bir kere ve nişanlımda cok ıyı bırı oda cok ıstıyor gıtmemı ve dugun salonumuzu beraber secmek ıstıyorum dıyor..gideceğim fakat görümce ve diğer akrabaları görünce nasıl ne yapacagım ınan hıc bılmıyorum.. anneme benimle gelir misin diye aradım ve sorgulamadan benimle geliyor..beni tek bırakmaz ama yinede canımın sıkılacagı bir yere bile bile sırf söz verdim ve nişanlım için gitmek canımı sıkıyor..(bu arada 15 ınde burun ameliyatı olucam 22 sınde yola cıkıcam bunu bahane etmeyi çok istedim ama?)Bakalım ne gibi sürprizler beni bekliyor, ve nasıll davranmam gerekiyo kızlar gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var..
(Bu arada ben 28 o 26 yasında..çocuk desem oda değil..)Biraz uzun oldu başınızı ağrıttıysam affola ama inan bir cümle bile içimi rahatlatmaya yetecek..kimsehye diyemiyorum..anneme nişanlıma bile.. ilkkez konusabılecegım bırılerını buldum ve desarj oldugumu hıssettım..hepinize ayrı ayrı teşekkür eder.hersey gönlünüzce olsun dilerim..

ay balayına gelecegım demiş ya koptum resmen orada ya:53: :53:
acaba psikolojik sorunları mı var ki?

ya hem de o an kayınvalıden olmaz kızım demedı mi yaa??

hep sizinle olduğuna göre, sevgilisi yok diye düşündüm.

eğer dediğim gbiyse sıkıntıdan sizin dibinizde bitiyor. e abiyi verme kıskançlığının da etkisi vardır mutlaka.

sen de nişanlına anlat kendini, yoksa evlenince çok başın ağrır.

Katılıyorum reptomim e.

Bence nişanlınız ve annesi halletmeli bu olayı. Siz karışırsanız göze batar. Ayıp yani balayına gelicem denir mi? :19:

yok ayıp örtmek adına benim terbiyesiz cümlemden sonra örtbas için gülüşmek ve konuyu değpiştirmek zorunda kaldılar..:)) ben mi çok kötü konuştum yoksa o mu? hala sorguluyorum da içimde:)) size de garip geldiğine göre normal bir tepki vermişim demekki:)) teşekkürler..

hep sizinle olduğuna göre, sevgilisi yok diye düşündüm.

eğer dediğim gbiyse sıkıntıdan sizin dibinizde bitiyor. e abiyi verme kıskançlığının da etkisi vardır mutlaka.

sen de nişanlına anlat kendini, yoksa evlenince çok başın ağrır.

biz nişanlanalı 4 ay oluyor o sevgilinsen ayrılalı 5 ay..tamma anlıyorum kolay değil ama bu kadarda olmamalı değil mi??

Tipik kıskanç,hayatta hiçbirşey elde edememiş, baskalarının sahıp oldugu mutluluga yamanmaya calısan gorumce ..
Ne yapacağınız cok açık :
Cekıceksınız nısanlınızı kenara durumun ne kadar vahım oldugunu rahatsızlıgınızı cok acık bır dılle anlatıcak ve kardesıyle bır orta yol bulmasını
sızı karıstırmamasını sorunu kendısının cozmesını soyluyceksınız.Eğer sız devreye gırersenız gelin-görumce kavgası cıkar,çirkin olur hersey ..
En guzelı abısı devreye gırsın ağırlıgını koysun.
Cocuk mu canım bu 26 yasında kazık kadar ınsan ..
balayına gelcekmıs
gel ortamızda yatırırız senı deseydınız
cok sınır oldum gece gece :))

bence senin tepkin az bile olmus

balayı bu yani ne bıleyım cok tuhafıma gitti.
bence sorunları var yani ne bıleyım 26 yasında bir kız bunu demez heralde:26:

Kesinlikle tavrinizi ÖNCEDEN belli etmeniz lazim, nişanlinizla açıkça konuşun, nişanlınızla bir probleminizin olmadığını ama görümcenizin davranışlarında hatalar olduğunu ve bu tarz hareketlere maruz kalmanıza gerek olmadığını belirtin. Bence araya MESAFE koymanız şart, baştan belli edilirse, ilerde daha az sorun çıkarmış gibi geliyor bana. Lafı da iyiki söylemişsiniz, sizin utanmanizi gerektiren hiç bir şey yok asıl onun utanması lazım balayına ben de gelicem dediği için. Ne insanlar var Yarabbim, Allah yardımcınız olsun

çok teşşekkür ederim hepinize ayrı ayrı içimi ferahlattınız..ben zaten asla kimseyle saygımı bozmam ama o an ne olduysa..sanırım ufak çaplı cinnet..(günlerin birikimi..) nişanlıma ve kayınvalideme ufaktanda dert yandığımda kayınvalidemden aldığım cevap: kızım ölümden döndü sen büyüksün idare ediver.. nişanlımdan ise: annemi üzmek istemşyorum hayatım idare ediver.. tamam idare ediveririm o kadar olgunluğa sahibim de sırf intihar etti diye tatil olayı gibi bal ayınada bizden önce giderse artık intihara gerek kalmaz ben önce öldürürüm onu herhalde:))))))))))))))

eltim dediğinize göre başka abiside var onada mı yapmış zamanında bunları, yoksa sizin nişanlınız mı biraz fazla yüz veriyor ve dur demesi gereken yerleri bilmiyor mu acaba

buna bi dur demezseniz işiniz var gibi ileride çekeceğiniz var. ne o öyle bende sizle salona giricem nişanda bende dansedicem bende tatile gelicem bende balayına gelicem afedersin ama dur demezsen heralde tabiri caizse gerdeğede girmek isteyyecek ayy sinirlerim bozuldu ben kenarda izlerim siz devam edin felan diyecek heralde ayy terbiyemide bozdurdu sen çok bile sabretmişsin inan

eltim dediğinize göre başka abiside var onada mı yapmış zamanında bunları, yoksa sizin nişanlınız mı biraz fazla yüz veriyor ve dur demesi gereken yerleri bilmiyor mu acaba
evet güzel bir soru.. eltim diyoruki: bendeyken dedim 15 yasında daha cocuk alttan aldım ama hiç değişmedi..şimdi 26 yasında hala aynı..hiç değişmeyecek sende aynı beni görüyorum diyor.. iki kez intiha etmiş biri eltim nişanlanacakken diğeride ben???????? anlamadım ben??????? niye ben???????

evet güzel bir soru.. eltim diyoruki: bendeyken dedim 15 yasında daha cocuk alttan aldım ama hiç değişmedi..şimdi 26 yasında hala aynı..hiç değişmeyecek sende aynı beni görüyorum diyor.. iki kez intiha etmiş biri eltim nişanlanacakken diğeride ben???????? anlamadım ben??????? niye ben???????

yani sen nişanlanacaksın abisiyle diye mi intıhara kalkısmıs?
dıgerı de yine abisi nısanlanacakken oyle mı??

Son düzenleyen: Moderatör:
buna bi dur demezseniz işiniz var gibi ileride çekeceğiniz var. ne o öyle bende sizle salona giricem nişanda bende dansedicem bende tatile gelicem bende balayına gelicem afedersin ama dur demezsen heralde tabiri caizse gerdeğede girmek isteyyecek ayy sinirlerim bozuldu ben kenarda izlerim siz devam edin felan diyecek heralde ayy terbiyemide bozdurdu sen çok bile sabretmişsin inan

elt,m bana ağlayark anlattı koskoca ınsan.. onun yuzunde kaç kere bosanmaya gıttıklerını...neler yasattıklarını..ona balayı demeıs ama.. evlendıkten bır hafta sonra yanlarına gotmıs kalmaya ve kayınvalıdemde aramıs kızım gorumcen tek yatamıyor .. eltimde anne ben kocamı bırakıp onlamı yatayım yoksa koca bvısıylemı yatsın dıye..yatamıyorsa tek yatacak birini bulun sizde kurtulun bizde demiş.. o an çok güldüm hella olsun dedim ama bu sımarıklık nereye kadar bılmıyorum....(EVLENSEDE KURTULSAK DİYORUZ ARTIK ELİYLE.:)

elt,m bana ağlayark anlattı koskoca ınsan.. onun yuzunde kaç kere bosanmaya gıttıklerını...neler yasattıklarını..ona balayı demeıs ama.. evlendıkten bır hafta sonra yanlarına gotmıs kalmaya ve kayınvalıdemde aramıs kızım gorumcen tek yatamıyor .. eltimde anne ben kocamı bırakıp onlamı yatayım yoksa koca bvısıylemı yatsın dıye..yatamıyorsa tek yatacak birini bulun sizde kurtulun bizde demiş.. o an çok güldüm hella olsun dedim ama bu sımarıklık nereye kadar bılmıyorum....(EVLENSEDE KURTULSAK DİYORUZ ARTIK ELİYLE.:)

siz bir psikologa götürün bak cidden

ayyy korktuğum başıma gelecek canım tek yatamıyormuş balayında ortanızda yatacak sanırım :53:

Şaka dimi yazdıkların:53::53:

KESİNLİKLE abisine ya da annesine uygun dille söyle. Daha nişanlısınız o yüzden hazır el üstünde tutulduğun dönemlerde sakın susma, koy ağırlığını. "En güzel heycanlarımı yaşayamıyorum, başbaşa kalamıyoruz" de, bu senin en doğal hakkın. Valla evlenince de sizin evden çıkmaz bu görümce, böyle giderse:53:.

Valla oturduğum yerde sinir bastı beni. Terbiyesiz resmen 26 yaşında koca kadın balayına gelcem demiş ya. Orda da korkuyorum deyip sizin odada kalmak isterse hiç şaşırmam.:22:

İntihar etmişmiş, insanlar artık sırf dikkat çekmek için intihar eder oldu ya hu sakın ayıp olur tatsızlık çıkmasın diye sineye çekme, sen şu an el kızısın daha kimsenin kaprisini çekmek zorunda değilsin, hoş görü bi'yere kadar. Ortamı dengeleyecek olan nişanlın ve annesi.

Böyle gelmiş ama böyle gitmesin artık bence.

İyi delidir,psikolojisi bozuktur aman şimdi intihara kalkışır diye insanların hayatını boşanma noktasına getiremez 26 yaşındaki bir insan.

Annesi şöyle bir silkelesin kızını bi zahmet.

Evlendiğiniz hafta yatıya misafir istemiyorsanız bence sizde tavrınızı belli edin biran önce .

Back