- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
bak burası kilit işte. Bu kısım çok önemli. Evlilik sonrasının nasıl olacağının en önemli göstergesi.. Nişanlınızı doldurcaklar o da aklı yokmuş gibi sizden çıkarcak tüm hıncını.Ya sormayın nişanlım ne istersen o olsun dedi ve benim dediğimi yaptı.. fakat kaç gündür çocugu nasıl gaza getiriyorlar anlatamam..hiçbirşeye karışmayan adam başıma erkek kesildi
Ya nişanlımm zaten kuaför olayında onun haddine mi randevu almak dedi sen istediğini yap dedi ve benim dediğim oldu.. fakat bindallı olayını bilmiyor ki anlattım diyo bindallı ne hani şu örneği vermek durumunda kaldım seninle beraber başkası damatlık giyse nolur?Nişanlinin dili yokmu o halletsin kendini kötü etme kardeşine 2 laf söylesin evlenen biziz diye
Evet ablamda aynısını söyledi bırak herkes ona gülecek dedi sanırım kınanın yıldızı olmak istiyorAy çok sinir bozucu bir durum. Sen niye bindallıdan vazgeçiyorsun canım ya bırak rezil olsun. Komik duruma düşecek olan o. Bu insanlar nasıl bir düşünce tarzına sahip merak ediyorum şahsen
İşte nişanlımı dolduracaklar fakat ben bu insanın yeri geldiğinde ailesine o ne istiyorsa odur deyip susturduğunu biliyorum ve Farklı şehirde yaşayacaz oda avantaj olcak benim içinbak burası kilit işte. Bu kısım çok önemli. Evlilik sonrasının nasıl olacağının en önemli göstergesi.. Nişanlınızı doldurcaklar o da aklı yokmuş gibi sizden çıkarcak tüm hıncını.
Kendi aklı fikri olmayan kolay dolduruşa gelip sesi bi tek size çıkan adamdan koca olmaz. Ha olursa da o evlilik size eziyet olur.. Çok geç değil bi düşünün bence..
Tatlım kendini öyle bir gösteriyor ki insanlara benim iyiliğimi düşünmüştür ben olumsuz bakarsam onun fikrine çirkef olan benimdir havası yaratıyorKarışmasına izin vermeyin, çok fazla taviz vermissiniz..
Ondan önce kayınvalidemle güzel bağlar kurmayı düşünüyorumDugunden sonra bu gorumce annesini doldurur, o melek kaynana kiziyla birlesir size dusman olur ...
kv ile ne kadar mukemmel bir bag kursaniz bile kizina taraf olur her zaman.Ondan önce kayınvalidemle güzel bağlar kurmayı düşünüyorum
Ya canım şöyle onların ailede Üniversite dahi okuyan Yok ve ben yüksek lisans yapıyorum şu an buna bir kıskançlığı var zaten
Olabilir canım karıştırdım belki :)O eltiydi sanki :))
Farkında olmasını sağla bence o kaftan giyilirse çok şey için geç olacak kendi rezil olacak ama dediğini de yapmış olcakEvet ama hala yanlış sularda yüzdüğünün farkında değil
Garibanlık değil amele uyanıklığı ama vazgeçmiş benim söylediklerimden sonraaaaaBirak eglensin gariban yazik! Kendini rezil edecek haberi yok.
Tatlım çok ayıp karşılanır bizim adetimizde ve şöyle bişey var Emin’im basit bir bindallı giymeyecek kaftan benim istediğim tarzda giyecekti aynı olacaktık.. ama söylediklerimden sonra vazgeçmişNerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bizim adetlerimiz de görümce ve hatta erkek tarafının genç kadınları kızları bindallı giyerler. Ama bu gelininkine benzer bişey olmaz. Sen boşver yine de düğün öncesi kendini üzme. Boşver o kendi istediği oluyor sansin. Sen düğününün tadını çıkarmaya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?