Puahhajahjajjajaja
Ay insan utanır ya cok komık
Erkek kardesimin düğününde kendimi gelinlikle düşündüm de
Ben gelinlik giyeceğim desem erkek kardesim beni salondan içeri almaz:)Maalesef
Bunlarin hepsi kocaman kadin. Kendi dugunlerinde giydikleri yetmiyor baskalarinda da giyiyorlar. Gorumce deyince tansiyonum dusuyor valla
Konu acip anlatsak roman oluruz. Ne ekersen onu bicemiyorsun ne yazik ki hayat cok komik seyler hazirliyor iste boyleBen gelinlik giyeceğim desem erkek kardesim beni salondan içeri almaz:)
Rezillik ya allahtan benimkinin böyle talepleri olmadı
Benim de en sevdiğim şey görümce:)))
Canım öyle bir insanki her iie yetişir kayınvalidesi pederi kocası herkesi parmağında oynatıyor yani çok sinsi bişey yaCanım böylelerinin üstesinden tersine tersine giderek gelemezsn asla.
O söylesin konuşsun hep dalga geçer gibi tasdikle onu.
Aaa evt abla sen daha iyi blrsn de. Ama sessiz sessz kendi bildiğini oku. Bi bahanelerle değiştr fkrini filan.
Atıyorum o kuaför ayarladı. Ay iyi yapmşsn sen güzelni ayarlrsn ama işte şööle bööle olduğu içn bn buraya gdiyorm de.
Başka da kmseyle konuşp uzatma konuyu.
Ne istiyorsan 1 kere söyle ve onu yap.
1 konuyu çok kişi konuşursa laçkalaşr sen a dersin diğerine b gider o öbürüne anlatana ldr c olur falan filan.
Zor valla ya böyle kompleksli insanlarla uğraşmak.
Siz naapn biliyomsnz iş güç zor meseleleri ona yıkın.
Sen güzel yaparsn sen bilirsn diye diye ona yık.
Onlarla uğrşmktan size saramaz.
Öyle olur cnm bu işler kızları akıllı herseyi bilen çok iyi niyetli olur bende gorumceyim gelinimizi bir sulale sevmez ama ben hep en iyisini yapıyorum ki gelinimiz bana çocuklarım sana benzesin herseyiyle der ve beni herkesten kiskanir yani ne bilim insan olmayanlarla ugrasmak zor rr ömür torpuleriYaaa ailesini öyle bir inandırıyor ki o melek gibi kv ne yapsın özenmiş diyor.. ben bişey deyince ben kötü olacm ama en sonunda büyük görümceme söyledim o alıyor diye ben almıyorum dedim
Bence kendinizi gaza getirmeyin, bunlar İnan’ın küçük meseleler, görmezden gelin anlayışlı olun. Belli ki ailede anlayışlı bir aile, nişanlınız da aklı başında. Kötü niyet sezmedim ben. Sizi bu süreçte buradaki kadınlar da dahil gaza getiren çok olur, tuhaf birini biraz alttan alınca kimsenin incileri dökülmez, aksi huzursuzluk getirir olan yine size olur İnanın. he he diyin bildiğinizi yapın yine. Kendinizi üzecek bir sorun yok. Bakın ben kendimden biliyorum hiçbir kötü niyetim yok ama meğersem ablama yengeme çok müdahale ediyormuşum, kendi öz ablam söyledi, insan her şeyi kötü niyetle yapacak diye bir şey yok onun da yapısı o. Birde nişanda alınan 3-5 parça size sorulsa ne sorulmasa ne. Kuaföre gelince benim de kuaförümü görümcem ayarladı hiç rahatsız olmadım aklıma bile gelmedi açıkçası rahatsız olmak, bide davetiye ile nikah şekerini de görümcemle kayınvalidem seçmişti, çok komik değil mi:)) o zamanlar sadece eşime e bi zahmet bize de sorsalardı sonuçta biz evleniyoruz değil mi diye hafif dokundurmuştum hepsi bu. Böyle basit şeyler için ne eşimin ailesi ile aramı bozarım ne de eşimle. Gaza gelmeyin, iyi niyetli düşünün. Burada eşinin ailesi ile geçinemeyipte mutlu olan yoktur. Onları da aileden sayın.
İşte böyleleriyle yarışamazsn. Boş işler müdürü olduğunu kabul edip ona öncelk ver ama kndi bildiğini oku. Tatlı tatlı inceden inceden de nişanlını işle.Canım öyle bir insanki her iie yetişir kayınvalidesi pederi kocası herkesi parmağında oynatıyor yani çok sinsi bişey ya
Ben de inanmıyorum o ekme biçme olayına pekKonu acip anlatsak roman oluruz. Ne ekersen onu bicemiyorsun ne yazik ki hayat cok komik seyler hazirliyor iste boyle
Aynen tatlımİşte böyleleriyle yarışamazsn. Boş işler müdürü olduğunu kabul edip ona öncelk ver ama kndi bildiğini oku. Tatlı tatlı inceden inceden de nişanlını işle.
Bi arkadaşn dediği gibi sinirli değil de üzgün oldğnu hissettr.
Çnkü görmcen tipli insanlar yorulmazlar. Sen yorulursn onlar plan kurmaktan yorulmaz.
Allah kolaylık versinKızlar merhaba o kadar dertliyim ki anlatamam bir ay önce nişanlandım 3 Görümcem var iki tanesini çok seviyorum fakat bir tanesi herşeye karışıyor nişan sandığım alındı nişanlıma söyledim ben her alınan şeyi giyemem o yüzden bende alışverişe geleyim ama nişanlım aradı aşkım ablam alışveriş yapıyor dedi.. evet yaşadığımız şehirde adet öyle kız gitmez erkek tarafı alır gelir ama olsun makyaj malzemelerine iç çamaşırına kadar almış ben seçebilrdim onları..ailede herşeyi bilen benim diye geçiniyor o yüzden herşeyi o almış ben sustum.. nişanım ve istemem bir arada oldu nişanda herşeye karışıp ortaya attı kendini nişan tepsisini dahi ben tutacam diyo emir yağdırıyor benimde iki ablam var ablamlar uygun bir dille söylediler halledildi.. kayınvalidem çok iyi biri beyazeşya mobilya düğün salonu herşeyi beraber aldık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta kv derli kızım en güzelini alayım gelinime.. neyse Görümcem beni iki gün önce aradı kuaför kalmıştı sadece ayarlanacak ayarladın mı dedi Yok dedim istediğine bak aklına yatan olsun dedi öyle yapıcam zaten sağol abla dedim.. veee asıl şok dedi ki bende kınada bindallı giycem ben şoktan abla ben giyecem nasıl olur diyemedim üç saat şoku atlatamadım.. sırf o yüzden kaftan almıyorum kabarık elbise aldım.. ama ablası dedi neden kaftan giymiyorsun ona söyledim abla giyecekmiş gelin görümce aynı olamaz ve ne oldu biliyor musunuz bugün kayınvalidem aradı kızım ablan kuaför bulmuş aramış randevu almış çok güzelmiş dedi ben daha bir şok ..dedim anne kendisi mi gidecekmiş.. her neyse nişanlım olayı halletti bana sen nasıl istersen hangi kuaför istersen o olsun dedi.. sıkıntım şu Görümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Benim anlamadığım diğer o iyi iki görümce neden birşey demiyor sorunlu olan görümceme neden durdurmuyor yok mu bunu farkeden tek bir insan hiç inanmıyorum valla bu durumlarda kimsenin iyi niyetine onca insan tek bir kişiyi kolayca alt edebilir.Kızlar merhaba o kadar dertliyim ki anlatamam bir ay önce nişanlandım 3 Görümcem var iki tanesini çok seviyorum fakat bir tanesi herşeye karışıyor nişan sandığım alındı nişanlıma söyledim ben her alınan şeyi giyemem o yüzden bende alışverişe geleyim ama nişanlım aradı aşkım ablam alışveriş yapıyor dedi.. evet yaşadığımız şehirde adet öyle kız gitmez erkek tarafı alır gelir ama olsun makyaj malzemelerine iç çamaşırına kadar almış ben seçebilrdim onları..ailede herşeyi bilen benim diye geçiniyor o yüzden herşeyi o almış ben sustum.. nişanım ve istemem bir arada oldu nişanda herşeye karışıp ortaya attı kendini nişan tepsisini dahi ben tutacam diyo emir yağdırıyor benimde iki ablam var ablamlar uygun bir dille söylediler halledildi.. kayınvalidem çok iyi biri beyazeşya mobilya düğün salonu herşeyi beraber aldık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta kv derli kızım en güzelini alayım gelinime.. neyse Görümcem beni iki gün önce aradı kuaför kalmıştı sadece ayarlanacak ayarladın mı dedi Yok dedim istediğine bak aklına yatan olsun dedi öyle yapıcam zaten sağol abla dedim.. veee asıl şok dedi ki bende kınada bindallı giycem ben şoktan abla ben giyecem nasıl olur diyemedim üç saat şoku atlatamadım.. sırf o yüzden kaftan almıyorum kabarık elbise aldım.. ama ablası dedi neden kaftan giymiyorsun ona söyledim abla giyecekmiş gelin görümce aynı olamaz ve ne oldu biliyor musunuz bugün kayınvalidem aradı kızım ablan kuaför bulmuş aramış randevu almış çok güzelmiş dedi ben daha bir şok ..dedim anne kendisi mi gidecekmiş.. her neyse nişanlım olayı halletti bana sen nasıl istersen hangi kuaför istersen o olsun dedi.. sıkıntım şu Görümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Diğerlerine diyecek bisey bulamadim ama kesinlikle bindallidan vazgeçme. Sonuçta gelin sensin ve kina gecesinde bindalliyi gelin giyer. Senin hakkın olan biseyi o insana bırakmamalısın bi ömür içinizde kalmasin. Sonuçta kina gecesinde bindallı giydiğin icin seni degil görümceni yadırgarlar bosver sen ona istediğini verme bindallı giymek istiyorsanda vazgecmeKızlar merhaba o kadar dertliyim ki anlatamam bir ay önce nişanlandım 3 Görümcem var iki tanesini çok seviyorum fakat bir tanesi herşeye karışıyor nişan sandığım alındı nişanlıma söyledim ben her alınan şeyi giyemem o yüzden bende alışverişe geleyim ama nişanlım aradı aşkım ablam alışveriş yapıyor dedi.. evet yaşadığımız şehirde adet öyle kız gitmez erkek tarafı alır gelir ama olsun makyaj malzemelerine iç çamaşırına kadar almış ben seçebilrdim onları..ailede herşeyi bilen benim diye geçiniyor o yüzden herşeyi o almış ben sustum.. nişanım ve istemem bir arada oldu nişanda herşeye karışıp ortaya attı kendini nişan tepsisini dahi ben tutacam diyo emir yağdırıyor benimde iki ablam var ablamlar uygun bir dille söylediler halledildi.. kayınvalidem çok iyi biri beyazeşya mobilya düğün salonu herşeyi beraber aldık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta kv derli kızım en güzelini alayım gelinime.. neyse Görümcem beni iki gün önce aradı kuaför kalmıştı sadece ayarlanacak ayarladın mı dedi Yok dedim istediğine bak aklına yatan olsun dedi öyle yapıcam zaten sağol abla dedim.. veee asıl şok dedi ki bende kınada bindallı giycem ben şoktan abla ben giyecem nasıl olur diyemedim üç saat şoku atlatamadım.. sırf o yüzden kaftan almıyorum kabarık elbise aldım.. ama ablası dedi neden kaftan giymiyorsun ona söyledim abla giyecekmiş gelin görümce aynı olamaz ve ne oldu biliyor musunuz bugün kayınvalidem aradı kızım ablan kuaför bulmuş aramış randevu almış çok güzelmiş dedi ben daha bir şok ..dedim anne kendisi mi gidecekmiş.. her neyse nişanlım olayı halletti bana sen nasıl istersen hangi kuaför istersen o olsun dedi.. sıkıntım şu Görümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Bütün ilgi onda olsun hep o dikkat çeksin istiyor anlaşılan fakat bu düğün senin düğünün onun değil bunu bilmesi lazım. Gelinliğide o seçsin ha hatta gelinliği o giysin sen kenarda durKızlar merhaba o kadar dertliyim ki anlatamam bir ay önce nişanlandım 3 Görümcem var iki tanesini çok seviyorum fakat bir tanesi herşeye karışıyor nişan sandığım alındı nişanlıma söyledim ben her alınan şeyi giyemem o yüzden bende alışverişe geleyim ama nişanlım aradı aşkım ablam alışveriş yapıyor dedi.. evet yaşadığımız şehirde adet öyle kız gitmez erkek tarafı alır gelir ama olsun makyaj malzemelerine iç çamaşırına kadar almış ben seçebilrdim onları..ailede herşeyi bilen benim diye geçiniyor o yüzden herşeyi o almış ben sustum.. nişanım ve istemem bir arada oldu nişanda herşeye karışıp ortaya attı kendini nişan tepsisini dahi ben tutacam diyo emir yağdırıyor benimde iki ablam var ablamlar uygun bir dille söylediler halledildi.. kayınvalidem çok iyi biri beyazeşya mobilya düğün salonu herşeyi beraber aldık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta kv derli kızım en güzelini alayım gelinime.. neyse Görümcem beni iki gün önce aradı kuaför kalmıştı sadece ayarlanacak ayarladın mı dedi Yok dedim istediğine bak aklına yatan olsun dedi öyle yapıcam zaten sağol abla dedim.. veee asıl şok dedi ki bende kınada bindallı giycem ben şoktan abla ben giyecem nasıl olur diyemedim üç saat şoku atlatamadım.. sırf o yüzden kaftan almıyorum kabarık elbise aldım.. ama ablası dedi neden kaftan giymiyorsun ona söyledim abla giyecekmiş gelin görümce aynı olamaz ve ne oldu biliyor musunuz bugün kayınvalidem aradı kızım ablan kuaför bulmuş aramış randevu almış çok güzelmiş dedi ben daha bir şok ..dedim anne kendisi mi gidecekmiş.. her neyse nişanlım olayı halletti bana sen nasıl istersen hangi kuaför istersen o olsun dedi.. sıkıntım şu Görümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Atsın kendini piste komik duruma o düşecek.Hiç muhattap olma düğünde o yokmuş gibi davran onun olduğu bölgede oynama.Yani karşına mı geldi oynamak için çaktırmadan dön arkanı ayrı takılKızlar merhaba o kadar dertliyim ki anlatamam bir ay önce nişanlandım 3 Görümcem var iki tanesini çok seviyorum fakat bir tanesi herşeye karışıyor nişan sandığım alındı nişanlıma söyledim ben her alınan şeyi giyemem o yüzden bende alışverişe geleyim ama nişanlım aradı aşkım ablam alışveriş yapıyor dedi.. evet yaşadığımız şehirde adet öyle kız gitmez erkek tarafı alır gelir ama olsun makyaj malzemelerine iç çamaşırına kadar almış ben seçebilrdim onları..ailede herşeyi bilen benim diye geçiniyor o yüzden herşeyi o almış ben sustum.. nişanım ve istemem bir arada oldu nişanda herşeye karışıp ortaya attı kendini nişan tepsisini dahi ben tutacam diyo emir yağdırıyor benimde iki ablam var ablamlar uygun bir dille söylediler halledildi.. kayınvalidem çok iyi biri beyazeşya mobilya düğün salonu herşeyi beraber aldık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta kv derli kızım en güzelini alayım gelinime.. neyse Görümcem beni iki gün önce aradı kuaför kalmıştı sadece ayarlanacak ayarladın mı dedi Yok dedim istediğine bak aklına yatan olsun dedi öyle yapıcam zaten sağol abla dedim.. veee asıl şok dedi ki bende kınada bindallı giycem ben şoktan abla ben giyecem nasıl olur diyemedim üç saat şoku atlatamadım.. sırf o yüzden kaftan almıyorum kabarık elbise aldım.. ama ablası dedi neden kaftan giymiyorsun ona söyledim abla giyecekmiş gelin görümce aynı olamaz ve ne oldu biliyor musunuz bugün kayınvalidem aradı kızım ablan kuaför bulmuş aramış randevu almış çok güzelmiş dedi ben daha bir şok ..dedim anne kendisi mi gidecekmiş.. her neyse nişanlım olayı halletti bana sen nasıl istersen hangi kuaför istersen o olsun dedi.. sıkıntım şu Görümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Eltiydi o afet elti Allahım hala görünce gülme geliyor bana ya nasıl bir kafaysaAklına gelinlik gibi kıyafet giyip kocasına damatlık tarzı bir şey giydiren Hatta taç takan görümce gelen tek ben miyim? Başın belada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?