Su kisma cok guldumGörümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Canım sorma bana da aynısını yaptılar nişan kuaförünü beğenmedik dediler ve randevuyu kendisi almış ama kayınvalideme arattıSabirli bir şekild e isteklerini belirt. Kavgaya gerek yok. Bana beş gün boyunca aradı mesaj attı geceden yazdı kendi istediği kuaföre gitmem için. Ben sabırla kuaförüm olduğunu nisandaki kuaförüme gideceğimi belirttim. Kv 'ye söyletti. En son kv ben senin nisan makyajını beğenmedim dedi. Ben beğendim dedim sakince. Bir şey diyemedi. Sonuç eşim sen nerde istiyorsan orda yaptır dedi ve kendi kuaförüm e yaptırdım. Kardeşim ben ve arkadaşım vardı. Benimkini beğenmedi onlar başka yere gitti. Ben çıktım onlar dugin saatine anca cikti:)) kuaförde kalabalık olmamak çok onemli
Evet ablamda öyle dedi bırak herkes gülsün ona vs dedi.. nişanlım görevi gereği başka bir ilde gelemiyorIyyy başkasının kınasında bindallı giymek ne demek?
Bırakın rezil olsun :))
Ayrıca neden her şeye karıştırıyorsunuz anlamdım ki?
Gidin nişanlınızla her şeyi kimseye haber vermeden halledin. Her şeyi cümbür cemaat yapmaya ne gerek var acaba?
Yaaa ailesini öyle bir inandırıyor ki o melek gibi kv ne yapsın özenmiş diyor.. ben bişey deyince ben kötü olacm ama en sonunda büyük görümceme söyledim o alıyor diye ben almıyorum dedimAy ne salak insan yaa ben senin yerinde olsam hiç susmam ne demek yaa bindalli giymek kuaförü onun secmesi yap edepsizligini bu nedir ya okurken ben gerildim nasıl tahammul ediyorsun söyle bindalli giymesin senin hakkını nasıl engeller salak
Benim inatçı bir yapım var. Hatta yapacağımı bana yap derlerse bile zittini yaparim:)) sana söyle yap diyemem elbet ama en özel gününün berbat olmasına izin verme. Seni en iyi senin kuaförün anlar. Ilk defa gittin yer istediğini yapabilir mi bilmiyorum. Ve benim gitmeme sebebim her şeye karışırdı benimkiler. Saçı öyle olsun makyajı boyle olsun diye. Riske atmak istemedim.Canım sorma bana da aynısını yaptılar nişan kuaförünü beğenmedik dediler ve randevuyu kendisi almış ama kayınvalideme arattı
Hayır evli ve 8 yıllık evli çok şımarık bir kadın.. ya bişey diyince yanlış anlaşılmak İstemiyorum birde öyle ayarlıyor ki tüm aileye sanki onun yaptığı herşey doğruymuş gibi lanse ediyor ben bişey diyince işte kısknç konumuna düşmek istemiyorumBekar mı?
Bu sizin düğününüz,başrol sizsiniz ve nişanlınız.
Az geri dursun.
Belli edin isteklerinizi-istemediklerinizi.
Sakın sessiz kalmayın.
Öff ayar oluyorum şöyle kendine iş edinen işgüzarlara.
Siz de kendi ailenizle gidin o zaman.Evet ablamda öyle dedi bırak herkes gülsün ona vs dedi.. nişanlım görevi gereği başka bir ilde gelemiyor
Aynen bunlar da öyle herşeye karışıyorlar.. bende inat ettim gitmem dedim aslaaa ve nişanlım hangisini istiyorsan o olsun ve şu an Benim kuaförüm ayarlandı onlar iptal ettiBenim inatçı bir yapım var. Hatta yapacağımı bana yap derlerse bile zittini yaparim:)) sana söyle yap diyemem elbet ama en özel gününün berbat olmasına izin verme. Seni en iyi senin kuaförün anlar. Ilk defa gittin yer istediğini yapabilir mi bilmiyorum. Ve benim gitmeme sebebim her şeye karışırdı benimkiler. Saçı öyle olsun makyajı boyle olsun diye. Riske atmak istemedim.
Ya canım şöyle onların ailede Üniversite dahi okuyan Yok ve ben yüksek lisans yapıyorum şu an buna bir kıskançlığı var zatenTüm pist benimKahkaha attım yemin ediyorum. Bu neyin rekabeti ya? :)
Rekabet için karşıdakini rakip görmek gerekiyor. Sen görümceyi hiç takmaz ve bu güzel günlerinin tadını çıkarırsan hükmen galip gelirsin. Benden tavsiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?