Iyi de konunun ilk baslarinda yazmissiniz görümce her sene yazin 3 ay geliyor diye. Ee yine yaz geldi ondan gelmis iste. Neden öküz altinda buzagi ariyorsunuz ki?
Bana biraz eltiyle aralari nasil merak etmissiniz gibi geldi,(noldu da cocuga bakmiyo demenizden dolayi sanirim) asil öyle huzurunuz kacar. Bosverin düsünmeyin.
Kv icin ise kp'nin yardimi oluyodur mutlaka calismiyorsa. Onlar aralarinda halletmistir. Ayrica kv cocuguna baktigi ogluna emin ol yok bakamiyorum yoruluyorum kendim hastayim zaten demiyodur. Sadece size yansitiyodur o kadari ve iki kardes arasini bozmak icin de güzel taktiklerden biri. Esiniz kanmasin.
Aynisi basimizdan gectigi icin söylüyorum kv kalcadan yeni ameliyat olmustu yürüyemiyodu ertesi gün krese giden cocuk icin 'anne sen evdesin bak iste cocuga gitmesin yuvaya bosa' dedi kaynim. Kv seve seve yeterki yanimda olsun torun diye kabul etti. Ne zaman gitsek bize dert yandi, bu halimle cocuk baktiriolar ameliyat yerim agriyo diye. Esim abisine karsi baya öfkelenmisti, karisirsan 'sana ne oluyo, annemin sesi cikiyomu?' dicekler dedim. Ondan sonra 1 kez sikayet etti kv onda da esim 'anne bana ne anlatiyosun cocuga bayila bayila bakmak isteyen sensin, istemiosan da söyle onlara mazaretim var bakamiyorum diye, zorla baktircak degiller ya, hem krese kayitli, gitsin iste. Bana yok suram agriyor yok buram diye dertlenme, ne olmasini bekliyosun' dedi. O gün bugündür de daha sikayet gelmez kulagimiza o konularda.