Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

Evet simdilik bu konuyu kapaticam..Bu ikinci kez oluyor..3. De soylemeyi planliyorum kendisine..esime yine bahsetmem çünkü o kesin kizarip bozarir:)

Doğru olan zaten sizin kendi aranızda çözmeniz, eşinizin duymasını gerektirecek kadar büyük bir olay yok, siz de farkındasınız :)

tamam da sadece bir kişiye yazmış. başlığa bakın. okuayn her bulduğuna yazdı sanar.
Bir kisi benim duyduğum...Diger arkadasimla senelerdir gorusmuyorum,onda fotografi yolla diye israr etti..Ben de ya sevgilisi var diyip savusturdum?belki de gitti yazdi sonrasinda 2.durumda benim yalan soyledigimi anladi bunu kendim hallediyim dedi gitti digerine yazdi.Bilmiyorum ne olursa olsun hosuma gitmiyor arkadaşimin arayip gulerek boyle boyle olmus demesi.Arkadasim boyle seylere takilmaz kiz isin geyiginde..ama ben bozuldum.Sonucta bu kizla ben akrabayim ve hic mi etrafinda biri kalmadı da gittin abisine yazdin diye dusunmustur insanlar..Ki ben gorumcem icin arkadaşlarıma soguk olduğuna bakmayin alisana kadar..alışınca cok iyidir vs diyodum cunku etrafimdaki kimse ondan hoslanmamis cok havali ,egolu bulmuslardi.

niye size dadanmış, aaa ne münasebet! iyi olur elden, kötü olur senden.. bi bahane bulup çıkarın listenizden görümcenizi. herşeyin bi adabı usulü var

Görümceyiz diye kısmetimizi aramayalım mı?
Bir görümce olarak kalbim kırıldı ve bize bey bulma konusunda yardımcı olmayan yengelere de yazıklar olsun. =(

Görümcenizin evlenmesini istemiyo musunuz sanırım.Ne var yani bekar kız sonuçta.Biraz kıskanç gördüm sizi!!
Tabii ki evlensin isterim..beni ilgilendirmez kimle evlendigi..Sadece benim arkadaslarimin abisi olmasin yeter.Yoksa evlilik güzel sey.Kiskanc diil arkamdan gidip gizlice mesaj atmasi ve bunu arkadasimdan duymam beni rahatsiz etti.

niye size dadanmış, aaa ne münasebet! iyi olur elden, kötü olur senden.. bi bahane bulup çıkarın listenizden görümcenizi. herşeyin bi adabı usulü var
Yok çıkartırsam öğrendimi anlar ve bozulur.Belki de rencide olur o yuzden silmem.Ben ogrenmemis gibi yapicam ve bu konuyu unutucam en iyisi..Bir daha yaşanırsa boyle bir durum o zaman tepkimi koyucam.

eşinizle birlikte etrafinizdan iyi münasip birilerini gorumcenizle tanistirsaniz iyi olacak. kizin sosyal cevresi pek yok sanirim ve evde kalicam korkusu sarmış sanki bu kadar medeni cesareti olduguna göre :)))

Bence gorumcene cocuga mesaj atmissin kardesi beni aradi filan de. Bu durumdan hic hoslanmamslar çocuğun kiz arkadasi varmis filan de. O seni rencide etmis bence sende onun yuzune vura vura rencide et

Erkek srkadaşım olsa tamam ama en yakin kiz arkadasimin abisi olmaz ki canım

Arkadaşınızın abisi görümcenize sağlıklı genlere sahip çocuklar verecek potansiyele sahipse neyin önemi var ki?
Görümce olarak canımız yanıyor artık yeter. =(

eşinizle birlikte etrafinizdan iyi münasip birilerini gorumcenizle tanistirsaniz iyi olacak. kizin sosyal cevresi pek yok sanirim ve evde kalicam korkusu sarmış sanki bu kadar medeni cesareti olduguna göre :)))
Esimin cok arkadaşı var ama asla buna musade etmez.Ben bir defa agzini aramistim,kiz kardesine x'i yapalim mi seninde en yakinin demistim.Ne munasebet diye terslemisti beni..sonrasinda yapalım dedigim x benim kiz kardesimi begendigini soylemis esime,eşim bozuldu,su an inanilmaz soğuklar.Hoslanmiyor boyle seylerden...

Arkadaşınızın abisi görümcenize sağlıklı genlere sahip çocuklar verecek potansiyele sahipse neyin önemi var ki?
Görümce olarak canımız yanıyor artık yeter. =(
Yok bacım,zaten abisi"beğenmedim,tipim diil "deyip gülmüş.o da ayrı bir facia... (Aslında güzel kız)

Yok çıkartırsam öğrendimi anlar ve bozulur.Belki de rencide olur o yuzden silmem.Ben ogrenmemis gibi yapicam ve bu konuyu unutucam en iyisi..Bir daha yaşanırsa boyle bir durum o zaman tepkimi koyucam.
şimdi değil de, başka bi bahane bulup usulünce çıkarın bence. arkadaş olsa kakara kikiri derdinizi bişekilde anlatırsınız da arkadaşın abisi olunca iş değişiyo yani. ayıp. hayır bi de cesarete bak tanımadığı kişilere yazıyo

Evlenmek yuva kurmak o kadar zorlaştı ki bence niyetinizi temiz tutup eğer arkadaş çevreniz varsa görümcenizi münasip gördüğünüz kişilerle tanıştırabilirsiniz.Tamam sizin çekincenizi de anlıyorum diyosunuz ki yarın öbür gün bişey olduğunda en yakın arkadaşımla aramın bozulmasını istemiyorum da yazık günah kız evde mi kalsın!!Bi de ne demek görümcemle aram yok!Belki böyle bişeye ön ayak olarak aranızdaki buzları eritirsiniz fena mı!

Cok hadsiz bisey bu yaptigi.
Ama ben olsam esime soylemezdim.
Yada alttan alttan belli ederdim kiz kardrsinin ne yaptigini.
Biseyleri ogrenmesi icin illa " senin kiz kardesin erkeklere yaziyor" demek gerekmez her zman. Kiz kardesi konusurken mesela telefonu " acik unutmak" gibi. Yada yazdiklarini " tesadufen" gormedi gibi. Ben olsam bende rahatsiz olurum cunku. Durmali bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…