• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

27 yaş evlenmek için çok uygun bir yaş sonra yaş geçince gerçekten evlilik zorlaşıyo.Biraz iyi bi yenge olun:)))Görümcenize yardım edin:)))

Evlenmek yuva kurmak o kadar zorlaştı ki bence niyetinizi temiz tutup eğer arkadaş çevreniz varsa görümcenizi münasip gördüğünüz kişilerle tanıştırabilirsiniz.Tamam sizin çekincenizi de anlıyorum diyosunuz ki yarın öbür gün bişey olduğunda en yakın arkadaşımla aramın bozulmasını istemiyorum da yazık günah kız evde mi kalsın!!Bi de ne demek görümcemle aram yok!Belki böyle bişeye ön ayak olarak aranızdaki buzları eritirsiniz fena mı!
Gerçekten isterim böyle bir şey olmasını..Esasında kötü biri diil gorumcem..Belki saf belki sinci..O kadar çok tanımıyorum..Benim cok erkek arkadaşım yok,esimin var..Ona bahsettim bayaa önce boyle birseyden,sevdiğimiz bir arkadaşı vardı baya da düzgün ama esimin hic hosuna gitmedi dediğim sey.Püskürttü beni.Bende bir daha acmadim konusunu..Ondan sonra da hic yorumda bulunmadim onunla ilgili..cunku rahatsiz oluyor esim kardesiyle ilgili birseyde.

Esimin cok arkadaşı var ama asla buna musade etmez.Ben bir defa agzini aramistim,kiz kardesine x'i yapalim mi seninde en yakinin demistim.Ne munasebet diye terslemisti beni..sonrasinda yapalım dedigim x benim kiz kardesimi begendigini soylemis esime,eşim bozuldu,su an inanilmaz soğuklar.Hoslanmiyor boyle seylerden...
gorumceniz sizi zorda birakiyor ama ona sa üzüldüm kendini caresiz hissetmese yengesinin arkadaslarinin agbeylerime yazabilecek kadar düşmezdi heralde... keşke eşiniz bunu sizin dışınızda birinden duysa belki o zaman düşünceleri değişir

27 yaşındaki birini abiye şikayet etmek doğru değil. sonuçta kardeş onlar. üzerinden zaman geçince haklı olduğunuz konuda haksız durumuna düşebilirsiniz. açık ve net konuşun ne var bunda.

gorumceniz sizi zorda birakiyor ama ona sa üzüldüm kendini caresiz hissetmese yengesinin arkadaslarinin agbeylerime yazabilecek kadar düşmezdi heralde... keşke eşiniz bunu sizin dışınızda birinden duysa belki o zaman düşünceleri değişir
Gorumcem anladığım kadariyla birazda kayinvalidemin etkisinde kaliyor,cunku aklim almiyor oyle havalı bir kizin bunlari yapacagini..Kayinvalidem hep durumu iyi biriyle evlenmeli,tip onemli diil onemli olan seni rahat ettirmesi lazim gibi konusmalar yapiyor.Bence bunlar aklinda yer etmis olmali.Ve kayinvalidem yönlendiriyor anladigim kadarıyla yoksa sanmıyorum bunlari yapsin..kondurmak istemiyorum.

Eşinize güzellikle anlatın. Cevreme karşı ayıp oluyor diye konuşun bence.
Ayıp yani. Evde kalmış azgınlar gibi o ne öyle

27 yaşındaki birini abiye şikayet etmek doğru değil. sonuçta kardeş onlar. üzerinden zaman geçince haklı olduğunuz konuda haksız durumuna düşebilirsiniz. açık ve net konuşun ne var bunda.
Yok esime soylemem zaten bunu..Bana birsey demez,belli etmez ama kizarir bozarir..siniri bozulur sessizlesir.Sonra gider kiz kardesine soylenir..O zaman durum buyur..Ben buyutulmesin istedigim için susucam olmamis gibi davranicam ama bir daha baska birine yazarsa yada bana su kisinin abisi kim diye sorarsa aa yeter dur bacım diycem:KK71:

Gorumcem anladığım kadariyla birazda kayinvalidemin etkisinde kaliyor,cunku aklim almiyor oyle havalı bir kizin bunlari yapacagini..Kayinvalidem hep durumu iyi biriyle evlenmeli,tip onemli diil onemli olan seni rahat ettirmesi lazim gibi konusmalar yapiyor.Bence bunlar aklinda yer etmis olmali.Ve kayinvalidem yönlendiriyor anladigim kadarıyla yoksa sanmıyorum bunlari yapsin..kondurmak istemiyorum.
o zaman kayimvalideniz kendi bulsun birilerini tanistirsin kızını... yaptığı olcak iş mi. eşiniz duysa eminim kızar. gorumceniz bi daha böyle bisey yaparsa en iyisi esinize iyilikle söyleyin

Yok esime soylemem zaten bunu..Bana birsey demez,belli etmez ama kizarir bozarir..siniri bozulur sessizlesir.Sonra gider kiz kardesine soylenir..O zaman durum buyur..Ben buyutulmesin istedigim için susucam olmamis gibi davranicam ama bir daha baska birine yazarsa yada bana su kisinin abisi kim diye sorarsa aa yeter dur bacım diycem:KK71:
direk görümcenle konuş benim çevremden biriyle görüşmeni istemiyorum eğer tekrar böyle bişey olursa abine söylemek zorunda kalacağım de. en azından başına geleceği bilsin

ne saçmalıyorsun diyebilirsin yine onun arkadaşı var mı bunun sevgilisi var mı diye sorduğunda.
midem bulandı . öğğ falan de . belki bi daha konu açmaz yanında
herkese de atlıyorsun , diyebilirsin . ben derdim dayanamazdım

direk görümcenle konuş benim çevremden biriyle görüşmeni istemiyorum eğer tekrar böyle bişey olursa abine söylemek zorunda kalacağım de. en azından başına geleceği bilsin
Ya ben öyle bir konusma yapamam,heyecanlanirim:olamaz: Cunku daha once hic sevgilin var mi diye basit bir konusma bile gecmedi aramizda..Gunluk muhabbetler hariç.Bunu soylersem belki fena olur o zaman da acırım.Ben bekliycem bir daha yaparsa konusucam kimseye duyurmadan..Yuz yuze konusmam da mesaj atarim:KK48:

bence sürekli sana gelip böyle saçmamalaması için bi önünü kesin
Zaten ilk dediğinde olabilir merak etmis dedim..2.de şok oldum çünkü oyle bir kiz diil benim tanidigim..Ne diyor bu falan dedim sonra sevgilisi var,cok yakin arkadasimin abisi dedim kapattim saniyordum konuyu..

hatun bir de cesaretli. tanımadığı erkeklere mesaj atabiliyor. nereden bakarsan bak ayıp bir bayana yakışmayacak hareketler. arada bizim gelin var demiyor yani. ben olsam utanırım gelinin çevresinde aile çevremizde duyulur edilir diye. anlamadım ki ben, bu kadar mı vurmuş bu kızın başına

eee böylede sizi cevrenize rezil ediyor koca meraklısı görümce :KK70:
Evet yaa ben de buna bozuluyorum..Arkadasim arayip boyle boyle olmus sakin abime anlattigimi soyleme dediginde basimdan aşağı kaynar sular boşaldı..Defalarca emin misin diye sordum.O yazmistir dedim hayir gorumcen yazmis hemde direkt muhabbete girmis deyince inanmak istemedim.

en baştan düzgünce söylemeliydiniz buna olumlu bakmadığınızı.

ona rağmen yapsa siz haklı olurdunuz ama yalan söylediğinizi anlamış kendi girişmiş mevzuya.

Back