• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

İyi de ben sevgilisi var dedim ona rağmen gidip yazması normal mi?Ben sevgilisi olan birine asla yazmam bile bile..Kaldı ki evlilik demek akraba olmak demek en yakın arkadaşımla nasıl akraba olabilirim bana göre diil.
pardon!!
akraba olmak falan demek değil hanımefendi sadece tanışmak yakınlaşmak

yaptığı tabiki doğru değil ona lafım yok ama
siz eşinizle sorun olur mu yu bırakıp arkadaşımla akraba olamam olayına girmişsiniz

sevmiyorsunuz görümcenizi o yüzden ne yaparsa hoşlanmıyorsunuz bence

Size sormuş ama.pekte arkanizdan iş çevirmiş gibi gelmedi bana.
Ayrica mademki sizin çevrenizden olması sizi rahatsız ediyor neden kendisine söylemediniz bunu açık açık. Yani ne gerek var yok ilişkisi var yok bilmem ne demeye?
Söyledim.Kırmamak için saka yoluyla ben en yakın arkadasimla akraba olamam dedim güldüm anlamıştır..ama yine de bilerek devam ediyor.O olmazsa baskasına yazicak diye korkuyorum.

Evet benim söylediğime inanmamış,baskasina soramaz çünkü oetak tanidigimiz kimse yok.Kötü düşünmüyorum,yaptığı hoşuma gitmiyor,ortak bir bağım olmaması istemem kadar normal birsey yok.Neden en yakin arkadaşımla akraba oluyim ki..Belki bir sey olacak ve dostluğumuz bozulacak?..
o zaman bunu kendisine açıkça söyleyeceksiniz. konuda böylece çözülür.

Bence görümcenize göre çevrenizdeki insanlar hayata almaya değer, güven veren insanlar. Sanıyorum referansı da sizsiniz. Demek ki içten içe arkadaş, eş dost seçiminizin doğru olduğunu ve o insanların kendisine de zararı olmayacağını düşünüyor.

Ben niyetini kötü bulmadım. Aslında kardeşi gibi görmüş, en yakın arkadaşı gibi dedikodu yapmış gibi geldi bana.

Bir ay sonra yazmış sanırım, o zaman adamı takip etti. Yorumları okudu, güzelce stalkladı da sevgilisi olmadığından emin oldu. Bu da olabilir. Yani sizin "sevgilisi var" demiş olmanıza rağmen "sevgilisi olduğunu bile bile" yazmamış olabilir.

Ama bu rahatsızlığınızı onunla konuşmalısınız. Ben çok hoşlanmıyorum bu durumdan demeyi deneyin kibarca. Eşinizden önce aranızda görüşün.

Evet benim söylediğime inanmamış,baskasina soramaz çünkü oetak tanidigimiz kimse yok.Kötü düşünmüyorum,yaptığı hoşuma gitmiyor,ortak bir bağım olmaması istemem kadar normal birsey yok.Neden en yakin arkadaşımla akraba oluyim ki..Belki bir sey olacak ve dostluğumuz bozulacak?..

niye olmayasın ki?

hep mi böyle en olumsuzunu düşünürsün?

Yok sizin anladığınız gibi.

2 tane çocuğu beğenmiş diye ahlaksız ilan edilenlerin ülkesi.

Kendine güveni var ve ilk adımı attı diye ahlaksız/zengin koca avcısı/uygunsuz ilan edilen, katledilen, ezilen kadınların ülkesi.

Çok ekmek yiyeceksiniz siz daha.
kadının kadına yaptığını kimse yapmaz yaa. çok fenaa:KK43::KK43:

Neşeli mi:) aksine çok soğuktur..Doğru düzgün konuşmaz,hep tepeden bakar herkese.En azindan ben oyle taniyorum.Arkadaslariyla nasil bilemem..

Bence de asil sorun bu.Baslik bile falso.

Onun sevgilisi var, bunun sozlusu var diye gecistirmek yerine asil nedeni soyleyin de o da onune baksin.
Gerci yine dinlemeyebilir ve bildigini yapabilir. :KK53:

pardon!!
akraba olmak falan demek değil hanımefendi sadece tanışmak yakınlaşmak

yaptığı tabiki doğru değil ona lafım yok ama
siz eşinizle sorun olur mu yu bırakıp arkadaşımla akraba olamam olayına girmişsiniz

Hayır,tanışmak değil evlenmeyi düşünüyor,kayınvalidem sürekli durumu iyi biriyle evlensin rahat etsin diyor kizi için.Ben tanismak icin olduğunu dusunmuyorum..Cok istiyorsa baska biriyle de tanisabilir beni ilgilendirmez ama seçimlerini benim arkadaslarimin abileri tarafindan yapması beni rahatsiz ediyor.

Cogu kisi bunu yapiyor. Etiketlerindeki cocuk kim, yanindaki arkadasin kim, tanistirsana vs seklinde. Hatta arkadaslarimin etiketlerinde gorup beni sosyal medyadan ekleyende oldu, reddettim, mesajlari geri cevirdim olay bitti. Arkadaslarimada durumu iletmedim.

Ayrica Herkesin iliskiden beklentisi farklidir. Ben yemek yapan bir erkek isterim, bir baskasi büst gibi ister, maddi durumu iyi birini istemekte bana gore normal bir kriter. Tum kadinlarin hayata bakis acisiyla benimkinin ayni olmasini beklemek ütopik olur.

Bana gore konuda sacma olan tek sey yetiskin bir erkegin sizi arayip gorumcen bana yaziyor ama kabul edemem demesi. İki olgun insan aralarinda anlasarak bu durumu sonlandirmaliydi.

Söyledim.Kırmamak için saka yoluyla ben en yakın arkadasimla akraba olamam dedim güldüm anlamıştır..ama yine de bilerek devam ediyor.O olmazsa baskasına yazicak diye korkuyorum.
Oturun konuşun o zaman.ama gorumcenizi sanki çok büyük bir yanlış yapmış gibi sanki namussuzluk yapmış gibi sanki erkek avcısı koca meraklısı ve arkadan iş çeviren biri olarak lanse etmenizi doğru bulmadım. Hatta hiç hoşlanmadım.

Yok sizin anladığınız gibi.

2 tane çocuğu beğenmiş diye ahlaksız ilan edilenlerin ülkesi.

Kendine güveni var ve ilk adımı attı diye ahlaksız/zengin koca avcısı/uygunsuz ilan edilen, katledilen, ezilen kadınların ülkesi.

Çok ekmek yiyeceksiniz siz daha.
Yanlış okumumussunuz,israrla gorusmek isteyip benim engelledigim bir durum yok...Bana surekli etrafimdaki insanlari soruyor,sevgilisi var dedigim de bile dinlemeyip mesajlar atiyor..Benim hosuma gitmeyen durum bu.Istese kendi etrafinda bir cok insan var,koskoca istanbul...

Cogu kisi bunu yapiyor. Etiketlerindeki cocuk kim, yanindaki arkadasin kim, tanistirsana vs seklinde. Hatta arkadaslarimin etiketlerinde gorup beni sosyal medyadan ekleyende oldu, reddettim, mesajlari geri cevirdim olay bitti. Arkadaslarimada durumu iletmedim.

Ayrica Herkesin iliskiden beklentisi farklidir. Ben yemek yapan bir erkek isterim, bir baskasi büst gibi ister, maddi durumu iyi birini istemekte bana gore normal bir kriter. Tum kadinlarin hayata bakis acisiyla benimkinin ayni olmasini beklemek ütopik olur.

Bana gore konuda sacma olan tek sey yetiskin bir erkegin sizi arayip gorumcen bana yaziyor ama kabul edemem demesi. İki olgun insan aralarinda anlasarak bu durumu sonlandirmaliydi.
Hayır beni arayan kız arkadaşım...Abisi asla bahsetme bu konudan,belki durum buyur demis.ama.arkadasim dayanamamis gorumcen boyle boyle yapti diye beni aradi.

Yanlış okumumussunuz,israrla gorusmek isteyip benim engelledigim bir durum yok...Bana surekli etrafimdaki insanlari soruyor,sevgilisi var dedigim de bile dinlemeyip mesajlar atiyor..Benim hosuma gitmeyen durum bu.Istese kendi etrafinda bir cok insan var,koskoca istanbul...

seni iyi bir yenge olarak görüp arkadaşları da iyidir diye düşünmüş olabilir tabi onun için aklından geçenleri bilse emin ol yüzüne bakmaz.

Oturun konuşun o zaman.ama gorumcenizi sanki çok büyük bir yanlış yapmış gibi sanki namussuzluk yapmış gibi sanki erkek avcısı koca meraklısı ve arkadan iş çeviren biri olarak lanse etmenizi doğru bulmadım. Hatta hiç hoşlanmadım.
Ben sessiz kalmayi tercih edicem cunku simdiye kadar hic boyle konulat konusmadik..simdi boyle konusma yaparsam kesin rencide olur.

seni iyi bir yenge olarak görüp arkadaşları da iyidir diye düşünmüş olabilir tabi onun için aklından geçenleri bilse emin ol yüzüne bakmaz.
:) linç ediyorsunuz beni...Ben kesinlikle iyi biri olduğumu düşünüyorum..Yenge demiycem çünkü bana yenge diil adımla hitap ediyor,basindan beri hic bir iletisim kurmadi benimle,kv benim kiz kardesimin instagram fotograflarini gosterip,bu kızlar cok bilmis bize uymaz diyerek nişanımı bozmaya calisti,kına geceme işten izin alamadım diyip gelmedi..Ben butun bunlara ragmen her dogum.gununde hediyemle pastamla onun doğumgununu kutlamaya gitti...her gittigim yerden ufakta olsa hediye aldim..Vs vs yanii bana bu muhabbetleri yaptığında bile rencide olmasin diye güldüm savusturdum konuyum.Insanlari tanimadan yargilamayin lutfen.

:) linç ediyorsunuz beni...Ben kesinlikle iyi biri olduğumu düşünüyorum..Yenge demiycem çünkü bana yenge diil adımla hitap ediyor,basindan beri hic bir iletisim kurmadi benimle,kv benim kiz kardesimin instagram fotograflarini gosterip,bu kızlar cok bilmis bize uymaz diyerek nişanımı bozmaya calisti,kına geceme işten izin alamadım diyip gelmedi..Ben butun bunlara ragmen her dogum.gununde hediyemle pastamla onun doğumgununu kutlamaya gitti...her gittigim yerden ufakta olsa hediye aldim..Vs vs yanii bana bu muhabbetleri yaptığında bile rencide olmasin diye güldüm savusturdum konuyum.Insanlari tanimadan yargilamayin lutfen.

k.validen onları yaptığı zaman haklı olarak tepkini koyup cici gelini oynamayabilirdin değil mi?

bak şimdi görümcene de aynısını yapıyorsun.yüzüne gülüp arkadan iş çeviriyorsun.

yok bu iyilik değil.

Back