• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

İyi de ben sevgilisi var dedim ona rağmen gidip yazması normal mi?Ben sevgilisi olan birine asla yazmam bile bile..Kaldı ki evlilik demek akraba olmak demek en yakın arkadaşımla nasıl akraba olabilirim bana göre diil.

Rica ediyorum bana, aynen akraba olmak istemiyorum dediğim cumleyi bulup buraya koyar misiniz?ya gercekten okumuyorsunuz ve dümdüz yürüyorsunuz.Saglicakla kalin.hadi iyi aksamlar.
hemen koyuyorum arkadaşim. hatta ekran görüntüsünü ekliyorum. bence sen ne yazdığının farkında değilsin Adsız.jpg

hemen koyuyorum arkadaşim. hatta ekran görüntüsünü ekliyorum. bence sen ne yazdığının farkında değilsin Eki Görüntüle 1938591
Siz cümlenize gorumcemin yani akrabamin kucuk dusurulmesinden hoslanmadigimdan bahsediyorsunuz,sonraki cumleniz,benim en yakin arkadaşımla akraba olmak istememem..Elmayla armutu karistiriyorsunuz.:)

hemen koyuyorum arkadaşim. hatta ekran görüntüsünü ekliyorum. bence sen ne yazdığının farkında değilsin Eki Görüntüle 1938591

Bir iki mesaj yazdi diye o gorumceye kotu kiz muamelesi yapilirsa iyi. Bir suru kotu yorum okudum. Ben olsam gorumceme bu laflari saydirmazdim. Akrabalik boyle belli oluyor iste. Sonra da diyor ki yorumlariniz 180 derece degisti. Hadi canim sende.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, arkadaşının abisi görümceni neden engelliyor? Başta mesajlarına cevap vermiş sonra kim olduğunu öğrenince direkt engellemek neden?
Uygun bir dille istemediğini söyleyebilir ya da hissettirebilirdi.Kıza sanki istenmediği söylenmiş de inatla mesaj atıp taciz ediyomuş gibi silip engellemek çok kaba bir davranış.
Görümce de şaşırmıştır noluyoruz diye neyse en azından adamın ne olduğunu görmüş içi rahat etmiştir.

Ama siz ona neden bu kadar tepkilsininiz ki? Tüm yorumları okuyamadim belliki yaşı genc e bide bekar sizi samimi görmüşte onu bunu soruyor. Bende sandım ki terbiyesizce herkese saran ukala bir görümceniz var. Yanlış anlamayında size ne yani o sizin arkadaş çevrenizden biri veya birinin akrabasıya evlense siz de akraba oluyormussunuz ya, bu ne kadar geçerli bir sebeb? Ben görümceniz olsam bariz yengem beni küçük görüyor derdim

Bir iki mesaj yazdi diye o gorumceye kotu kiz muamelesi yapilirsa iyi. Bir suru kotu yorum okudum. Ben olsam gorumceme bu laflari saydirmazdim. Akrabalik boyle belli oluyor iste. Sonra da diyor ki yorumlariniz 180 derece degisti. Hadi canim sende.
hay ağzına sağlık arkadaşım:KK52::KK52::KK52:

anladım çok iyi anladım ama ben cümlenizi değiştirmedim ki. aynen alıntı yaptım.
Tamam,o cumlede gorumcemle akraba olmak istemiyorum demiyorum,en yakin arkadasimla akraba olmak istemiyorum diyorum.Burada değişen söylem nedir vurguladığınız?bana bunu aciklar misiniz?

Tamam,o cumlede gorumcemle akraba olmak istemiyorum demiyorum,en yakin arkadasimla akraba olmak istemiyorum diyorum.Burada değişen söylem nedir vurguladığınız?bana bunu aciklar misiniz?
benim vurguladığım kızı ilk önce etrafındaki erkelere yazmakla suçlarken sonrasında onun kendini küçük düşürdüğünü söylüyorsun

benim vurguladığım kızı ilk önce etrafındaki erkelere yazmakla suçlarken sonrasında onun kendini küçük düşürdüğünü söylüyorsun
Etrafımdaki erkeklere yazmakla suclamiyorum,yaptiklarindan bahsediyorum yani olan birseyden bahsediyorum.Kendini küçük düşürdüğünü düşünüyorum,bu da benim bu konuyla ilgili yorumum.Burada değişen nedir hala anlamadim?

Back