• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

Evet simdilik bu konuyu kapaticam..Bu ikinci kez oluyor..3. De soylemeyi planliyorum kendisine..esime yine bahsetmem çünkü o kesin kizarip bozarir:)

Doğru olan zaten sizin kendi aranızda çözmeniz, eşinizin duymasını gerektirecek kadar büyük bir olay yok, siz de farkındasınız :)

tamam da sadece bir kişiye yazmış. başlığa bakın. okuayn her bulduğuna yazdı sanar.
Bir kisi benim duyduğum...Diger arkadasimla senelerdir gorusmuyorum,onda fotografi yolla diye israr etti..Ben de ya sevgilisi var diyip savusturdum?belki de gitti yazdi sonrasinda 2.durumda benim yalan soyledigimi anladi bunu kendim hallediyim dedi gitti digerine yazdi.Bilmiyorum ne olursa olsun hosuma gitmiyor arkadaşimin arayip gulerek boyle boyle olmus demesi.Arkadasim boyle seylere takilmaz kiz isin geyiginde..ama ben bozuldum.Sonucta bu kizla ben akrabayim ve hic mi etrafinda biri kalmadı da gittin abisine yazdin diye dusunmustur insanlar..Ki ben gorumcem icin arkadaşlarıma soguk olduğuna bakmayin alisana kadar..alışınca cok iyidir vs diyodum cunku etrafimdaki kimse ondan hoslanmamis cok havali ,egolu bulmuslardi.

niye size dadanmış, aaa ne münasebet! iyi olur elden, kötü olur senden.. bi bahane bulup çıkarın listenizden görümcenizi. herşeyin bi adabı usulü var :oha:

Görümceyiz diye kısmetimizi aramayalım mı?
Bir görümce olarak kalbim kırıldı ve bize bey bulma konusunda yardımcı olmayan yengelere de yazıklar olsun. =(

Görümcenizin evlenmesini istemiyo musunuz sanırım.Ne var yani bekar kız sonuçta.Biraz kıskanç gördüm sizi!!
Tabii ki evlensin isterim..beni ilgilendirmez kimle evlendigi..Sadece benim arkadaslarimin abisi olmasin yeter.Yoksa evlilik güzel sey.Kiskanc diil arkamdan gidip gizlice mesaj atmasi ve bunu arkadasimdan duymam beni rahatsiz etti.

niye size dadanmış, aaa ne münasebet! iyi olur elden, kötü olur senden.. bi bahane bulup çıkarın listenizden görümcenizi. herşeyin bi adabı usulü var :oha:
Yok çıkartırsam öğrendimi anlar ve bozulur.Belki de rencide olur o yuzden silmem.Ben ogrenmemis gibi yapicam ve bu konuyu unutucam en iyisi..Bir daha yaşanırsa boyle bir durum o zaman tepkimi koyucam.

Kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.Eşimin kız kardeşi ile çok samimi bir iliskim yok,ailesine olduğu gibi kendisine de mesafeliyim zira kendisi de en baştan beri küçük dağları ben yarattım edasında bir profil çiziyordu.Bir gün kendi ailem ve kv,görümcem bende yemekteydiler..Konu etrafta doğru düzgün evlenecek erkeklerin olmamasından açıldı vs.Ben koltukta yanyana görümcemle oturuyordum instagrama bakarken bana"bir dk geri gelsene,bu kim"diye sordu.Ben de arkadaşımın abisi dedim"hmm"dedi.Sonrasında ben sakayla karışık yaa senin tipin diil ki nesini merak ettin sen uzun boylu seviyorsun bu cocuk 1.65 dedim güldüm.Kobu orada kapandi.Neyse bunlar evlerine gittiler bir kac gun sonra yaa görümcem"ya arkadasinin abisine fotoğrafımı atar misin"dedi, sasirdim.Ben de canım sevgilisi vardir zaten bi samimiyetim yok atamam olmaz oyle sey dedim.Bunun uzerine israr etti bende tamam kiz arkadasimi ariyim soruyim dedim ama tabii ki ayak yaptim aramadim sonra aramis gibi canim dedigim gibi ciddi düşündüğü kiz arkadasi varmis dedim.o da ya oyle mi peki dedi..Konu orada kapandi.
Ve yine bundan 1 ay önce görümcem yine mesaj atti bana"canim bisi sorucam,benim keşfetim de cikiyor x kim dedi"Ben bu defa inanilmaz sinirlendim ama belli etmeden"benim ve kiz kardesimin en yakin arkadasi,dostumuzun abisi,hayirdir ne oldu" dedim.O da "hiç,begendim" diyip gulucuk ekledi.Cevap vermedim yine mesaj atti"acaba sevgilisi var mi"dedi.Ben de canim bildigim kadariyla var uzun suredir..Olmasa bile sizin isiniz yine olmaz,ben arkadasimla akraba olamam diyip güldüm savuşturdum.O da "hı evet hatirladim arkadasini,dpgru diyosun olmaz"dedi...Bugun aldığım haberde şok oldum resmen.Arkadaşım aradı"abime yemin ettim ama soyliycem sen en yakin arkadasimsin bunu saklayamam icimde dedi."ne oldu"dedim.Görümcem instagramdan arkadasimin abisine yazmış.Bir kac cumle konuşmuşlar sonrasinda arkadasimin abisi fotograflarinda beni gorunce kiz arkadasima sormus bu kiz kim diye.Arkadasim da bizim x'in Görümcesi aaa sok oldum demis.Abisi de yakışık almaz demis silmis engellemis...
Şimdi ben ne yapmalıyım?Eşime söylemeyi düşünmüyorum,söylersem belki rencide olur yada gider kız kardeşine bisi soyler bu büyür..Belki gider arkadasimin abisine yazar neden soyledin diye vs vs..Ama bildiğimi de belli etmek istiyorum.Açıkçası bu durum hiç hoşuma gitmedi.Resmen listemdeki insanları arayıp tarayıp bir sekilde ulaşıyor yada bana soruyor...Ne yapmalıyım?
Uzattım kusura bakmayın..

Not:Bu arada seçtiği insanlar hep maddi durumu iyi insanlar.Listemde o kadar arkadasimin arasında onları seçiyor sanırım.27 yaşında.
eşinizle birlikte etrafinizdan iyi münasip birilerini gorumcenizle tanistirsaniz iyi olacak. kizin sosyal cevresi pek yok sanirim ve evde kalicam korkusu sarmış sanki bu kadar medeni cesareti olduguna göre :)))

Bence gorumcene cocuga mesaj atmissin kardesi beni aradi filan de. Bu durumdan hic hoslanmamslar çocuğun kiz arkadasi varmis filan de. O seni rencide etmis bence sende onun yuzune vura vura rencide et

:KK45: Erkek srkadaşım olsa tamam ama en yakin kiz arkadasimin abisi olmaz ki canım

Arkadaşınızın abisi görümcenize sağlıklı genlere sahip çocuklar verecek potansiyele sahipse neyin önemi var ki?
Görümce olarak canımız yanıyor artık yeter. =(

eşinizle birlikte etrafinizdan iyi münasip birilerini gorumcenizle tanistirsaniz iyi olacak. kizin sosyal cevresi pek yok sanirim ve evde kalicam korkusu sarmış sanki bu kadar medeni cesareti olduguna göre :)))
Esimin cok arkadaşı var ama asla buna musade etmez.Ben bir defa agzini aramistim,kiz kardesine x'i yapalim mi seninde en yakinin demistim.Ne munasebet diye terslemisti beni..sonrasinda yapalım dedigim x benim kiz kardesimi begendigini soylemis esime,eşim bozuldu,su an inanilmaz soğuklar.Hoslanmiyor boyle seylerden...

Arkadaşınızın abisi görümcenize sağlıklı genlere sahip çocuklar verecek potansiyele sahipse neyin önemi var ki?
Görümce olarak canımız yanıyor artık yeter. =(
Yok bacım,zaten abisi"beğenmedim,tipim diil "deyip gülmüş.o da ayrı bir facia...:olamaz: (Aslında güzel kız):KK45:

Yok çıkartırsam öğrendimi anlar ve bozulur.Belki de rencide olur o yuzden silmem.Ben ogrenmemis gibi yapicam ve bu konuyu unutucam en iyisi..Bir daha yaşanırsa boyle bir durum o zaman tepkimi koyucam.
şimdi değil de, başka bi bahane bulup usulünce çıkarın bence. arkadaş olsa kakara kikiri derdinizi bişekilde anlatırsınız da arkadaşın abisi olunca iş değişiyo yani. ayıp. hayır bi de cesarete bak tanımadığı kişilere yazıyo

Evlenmek yuva kurmak o kadar zorlaştı ki bence niyetinizi temiz tutup eğer arkadaş çevreniz varsa görümcenizi münasip gördüğünüz kişilerle tanıştırabilirsiniz.Tamam sizin çekincenizi de anlıyorum diyosunuz ki yarın öbür gün bişey olduğunda en yakın arkadaşımla aramın bozulmasını istemiyorum da yazık günah kız evde mi kalsın!!Bi de ne demek görümcemle aram yok!Belki böyle bişeye ön ayak olarak aranızdaki buzları eritirsiniz fena mı!

Cok hadsiz bisey bu yaptigi.
Ama ben olsam esime soylemezdim.
Yada alttan alttan belli ederdim kiz kardrsinin ne yaptigini.
Biseyleri ogrenmesi icin illa " senin kiz kardesin erkeklere yaziyor" demek gerekmez her zman. Kiz kardesi konusurken mesela telefonu " acik unutmak" gibi. Yada yazdiklarini " tesadufen" gormedi gibi. Ben olsam bende rahatsiz olurum cunku. Durmali bu.

Back