• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

Ne yapılabileceği hakkında da
Bence açık açık konuşmayı, kendi aranızda halletmeyi deneyin.

edit: yazım yanlışı

Bunda ne gibi bi sorun var diyen arkadaslar ...Yarin bir gun abisi o kizin esinin cevresinden biriyle gorustugunu ogrense sizce kimden bilecek tabiki karisindan oda iliskileri acisindan problem yaratir ben olsan kesinlikle once ciddi bir sekilde uyarirdim gorumcemi baktim olmadi esime soylerdim zan altinda kalacagima gitsin ugrassin kardesiyle

27 yaşında bir kadına neden hesap soruluyor?

Biriyle görüşmesi neden bir problem yaratıyor?

bana yaptığı yanlış gelmedi size söylemiş sonuçta arkanızdan iş çevirmemiş. eğer müdahil olmak istemiyorsanız açık ve net şekilde söyleyebilirsiniz. sanki kız çok kötü bişey yapmış gibi toplanıp kızı ayıplamışınız.

ya alıntı yapamıyorum üyenin biri de yazmış ne var ki bunda diye hayret vallaha.
ailece aracı olunsa ciddi olarak girişim yapılsa belki diyeceğimde, bu şekilde olması seni çok sıkıntıya sokar.
Eşin konusunda da haklısın, erkekler olayları bizim gibi değerlendiremiyorlar hemen parlayıp küçük bir olayı içinden hiç çıkılamayacak duruma da sokabiliyorlar. Sen suçlu olursun sonra
Görümceni çıkartacaksın listenden. Eşinin duyması durumunda sıkıntı yaşayacağını ve rahatsız olduğunu belirtmelisin.
Ve bu arkadasimiz eşimin de arkadaşı artik..Evlenme teklifini ettiğinde esim en yakınlarimiz olarak onlarda yanimizdaydı.Görümcemde tanıyor ve hatta o gece instagram listesine eklemis sonrasinda nedensiz sekilde listesinden silmisti arkadasimi..Hatta arkadasim ne yapmaya calisiyor bu kiz kendisi ekledi kendisi sildi diyip sinir olmustu ona.Zaten o gece kimsenin yuzune bile bakmamisti yanindaki arkadaşlariyl eğlenmişti benim arkadaslarim da hic umursamamisti.Acayip tavirlari var anlamiyorum...

bana yaptığı yanlış gelmedi size söylemiş sonuçta arkanızdan iş çevirmemiş. eğer müdahil olmak istemiyorsanız açık ve net şekilde söyleyebilirsiniz. sanki kız çok kötü bişey yapmış gibi toplanıp kızı ayıplamışınız.
Bana söylemedi...Bana bu cocuk kim dedi ben de arkadaşımın abisi dedim..sevgilisi var dedim..aa tamam o zaman dedi..Uzerinden 1 ay geçti.Gecen gün cocuga mesaj atmis.Yani sevgilisi olmasa bile ben var dedim buna ragmen mesaj atması size normal geliyor mu?

Valla kimse kusura bakmasın erkek delisi gibi onu beğendim bunu beğendim.
Hani birini beğenip onda ısrar etse anlarım da profillere bakıp kafasına göre adam seçiyor. Sevgilisi var mı yok mu bilmeden.
Bence çok uygunsuz.
Bir daha bu konuyu açarsan abine söylemek durumunda kalıcam de.

Bana söylemedi...Bana bu cocuk kim dedi ben de arkadaşımın abisi dedim..sevgilisi var dedim..aa tamam o zaman dedi..Uzerinden 1 ay geçti.Gecen gün cocuga mesaj atmis.Yani sevgilisi olmasa bile ben var dedim buna ragmen mesaj atması size normal geliyor mu?
sizin söylediğinize inanmamış ya da başkalarına da sordu soruşturdu gerçeği öğrendi. neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz ki anamadım..

Ben rahatsız oluyorum,arkadaslarima karşı mahcup hissediyorum.Istanbulun en guzel semtinde yasiyor iyi bir işte calisiyor istese tabii ki birini bulabilir ama neden benim etrafimdan tercihi onu anlamiyorum.Kendisinin benimle hic bir bağı yok arkamdan iş cevirmek bu yaptığı.
Size sormuş ama.pekte arkanizdan iş çevirmiş gibi gelmedi bana.
Ayrica mademki sizin çevrenizden olması sizi rahatsız ediyor neden kendisine söylemediniz bunu açık açık. Yani ne gerek var yok ilişkisi var yok bilmem ne demeye?

Hani birini beğenip onda ısrar etse anlarım da profillere bakıp kafasına göre adam seçiyor. Sevgilisi var mı yok mu bilmeden.
Bence çok uygunsuz.
Aynen öyle ben de sizin gibi düşünüyorum.Listemden zengin koca avına çıkmış gibi hissediyorum.Bu da beni rahatsız ediyor..

Bence çok uygunsuz.
ben mi yanlış okudum bilmiyorum da bir tane çocuk var ve ısrarla görümcesi onunla görüşmek istiyor ama konu sahibi engellemeye çalışıyor. sizin dediğinz gibiyse haklısınız

Ayyyyy bi de ne var ki bunda demişler benim görümcem benim arkadaşlarımın abisine filan yazacak ben kıyameti kopartırım eşime de söylerim yaptığı ayıp neden benim üstümden yapsın ki bunu gitsin kendi napıyosa yapsın. nekadar yanlış bi kıza yakışmayan hareketler o olmazsa bu olur hesabı
Erkek kuzenim bana bunu zamanında çok yaptı listendeki şu kız kim bu kız kim bıktırmıştı ki ben kuzenime bile kefil olmam halen bekar çünkü yılışıktı kimse hoşlanmaz bu tiplerden

Ben rahatsız oluyorum,arkadaslarima karşı mahcup hissediyorum.Istanbulun en guzel semtinde yasiyor iyi bir işte calisiyor istese tabii ki birini bulabilir ama neden benim etrafimdan tercihi onu anlamiyorum.Kendisinin benimle hic bir bağı yok arkamdan iş cevirmek bu yaptığı.
Buyuk ihtimal senin cevreni ve arkadas ortamini begendigi icin listene takmistir .tanidik olmasi acisindan ,Allah kolaylik versin ama cokta uzmemeye calis belli ki evde kaldim moduna girmeye baslamis.esine de citlat azicik sikayet etmeden

ben mi yanlış okudum bilmiyorum da bir tane çocuk var ve ısrarla görümcesi onunla görüşmek istiyor ama konu sahibi engellemeye çalışıyor. sizin dediğinz gibiyse haklısınız

Yok sizin anladığınız gibi.

2 tane çocuğu beğenmiş diye ahlaksız ilan edilenlerin ülkesi.

Kendine güveni var ve ilk adımı attı diye ahlaksız/zengin koca avcısı/uygunsuz ilan edilen, katledilen, ezilen kadınların ülkesi.

Çok ekmek yiyeceksiniz siz daha.

sizin söylediğinize inanmamış ya da başkalarına da sordu soruşturdu gerçeği öğrendi. neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz ki anamadım..
Evet benim söylediğime inanmamış,baskasina soramaz çünkü oetak tanidigimiz kimse yok.Kötü düşünmüyorum,yaptığı hoşuma gitmiyor,ortak bir bağım olmaması istemem kadar normal birsey yok.Neden en yakin arkadaşımla akraba oluyim ki..Belki bir sey olacak ve dostluğumuz bozulacak?..

Sizin arkadaşlarınıza yazılmasını istemeyebilirsiniz normal. Ben de kendim tanıştırmak istemediğim sürece görümcemin benim listemdeki erkeklerle tanışmasını istemem. Böyle birtakım kötü tecrübelerim oldu belki o yüzden önyargılıyımdır. Ha karşı taraf da ister o başka. Eşinizle endişenizi paylaşabilirsiniz "Arada ben kalıyorum." gibi, o konuşsun görümcenizle.

Back