- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Iste burada tıkanıyorum,eşime soylersem bana belli etmez bozulur gider ona bisiler söyler bu defa ben kotu olurum..Soylemezsem de boyle etraftan dalga muhabbeti duyarim bilemedim..Tekrar birine yazdığında agabisine söyleyerek daha fazla rencide etmiş olacaksınız ama.Hem sessiz kalıp hemde durumdan şikayet etmek mantıklı değil ki..
Cici gelin mi?beni taniyorsunuz sanirim:) ne cici gelini..Ben hep tepkimi koydum,kimseye eyvallah etmedim..Hep de mesafeli oldum..Benim anlamadigim bu kadar mesafeye,sınıra rağmen nasıl buna cesaret ediliyor..Benim ozel gunler disinda bir muhabbetim yok onlarla..Herkes de bu durumu kabullendi.k.validen onları yaptığı zaman haklı olarak tepkini koyup cici gelini oynamayabilirdin değil mi?
bak şimdi görümcene de aynısını yapıyorsun.yüzüne gülüp arkadan iş çeviriyorsun.
yok bu iyilik değil.
Bakin en iyisi açıkça konuşmak. Çok basit.gorumcenize onu kırmadan düşüncelerinizi söyleyin.bunda kötü birşey yok.rencide olunacak bir seyde yok.Etraf niye dalga geçiyor onu da anlamadım. Ne tuhaf ne çirkin bir zihniyete sahipler böyle..Iste burada tıkanıyorum,eşime soylersem bana belli etmez bozulur gider ona bisiler söyler bu defa ben kotu olurum..Soylemezsem de boyle etraftan dalga muhabbeti duyarim bilemedim..
:) linç ediyorsunuz beni...Ben kesinlikle iyi biri olduğumu düşünüyorum..Yenge demiycem çünkü bana yenge diil adımla hitap ediyor,basindan beri hic bir iletisim kurmadi benimle,kv benim kiz kardesimin instagram fotograflarini gosterip,bu kızlar cok bilmis bize uymaz diyerek nişanımı bozmaya calisti,kına geceme işten izin alamadım diyip gelmedi..Ben butun bunlara ragmen her dogum.gununde hediyemle pastamla onun doğumgununu kutlamaya gitti...her gittigim yerden ufakta olsa hediye aldim..Vs vs yanii bana bu muhabbetleri yaptığında bile rencide olmasin diye güldüm savusturdum konuyum.Insanlari tanimadan yargilamayin lutfen.
Ben boyle birseye karismasam bile esim bu duruma tepki gosterir..Ne munasebet diyerek girerdi olaya ve sevgilisi var dedigim diger arkadasimla bir samimiyetim yok kizi en son seneler once gordum..Instagramimda duruyor..ya belki ilk sorduğu çocukla olacaktı niye yalan söylediniz ki? canım sevgilisi yokmuş ama ben karışmam işini kendin gör de çekil kenara. kimse de aaa xin görümcesi bana yazdı diye orda burda konuşmaz.
Kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.Eşimin kız kardeşi ile çok samimi bir iliskim yok,ailesine olduğu gibi kendisine de mesafeliyim zira kendisi de en baştan beri küçük dağları ben yarattım edasında bir profil çiziyordu.Bir gün kendi ailem ve kv,görümcem bende yemekteydiler..Konu etrafta doğru düzgün evlenecek erkeklerin olmamasından açıldı vs.Ben koltukta yanyana görümcemle oturuyordum instagrama bakarken bana"bir dk geri gelsene,bu kim"diye sordu.Ben de arkadaşımın abisi dedim"hmm"dedi.Sonrasında ben sakayla karışık yaa senin tipin diil ki nesini merak ettin sen uzun boylu seviyorsun bu cocuk 1.65 dedim güldüm.Kobu orada kapandi.Neyse bunlar evlerine gittiler bir kac gun sonra yaa görümcem"ya arkadasinin abisine fotoğrafımı atar misin"dedi, sasirdim.Ben de canım sevgilisi vardir zaten bi samimiyetim yok atamam olmaz oyle sey dedim.Bunun uzerine israr etti bende tamam kiz arkadasimi ariyim soruyim dedim ama tabii ki ayak yaptim aramadim sonra aramis gibi canim dedigim gibi ciddi düşündüğü kiz arkadasi varmis dedim.o da ya oyle mi peki dedi..Konu orada kapandi.
Ve yine bundan 1 ay önce görümcem yine mesaj atti bana"canim bisi sorucam,benim keşfetim de cikiyor x kim dedi"Ben bu defa inanilmaz sinirlendim ama belli etmeden"benim ve kiz kardesimin en yakin arkadasi,dostumuzun abisi,hayirdir ne oldu" dedim.O da "hiç,begendim" diyip gulucuk ekledi.Cevap vermedim yine mesaj atti"acaba sevgilisi var mi"dedi.Ben de canim bildigim kadariyla var uzun suredir..Olmasa bile sizin isiniz yine olmaz,ben arkadasimla akraba olamam diyip güldüm savuşturdum.O da "hı evet hatirladim arkadasini,dpgru diyosun olmaz"dedi...Bugun aldığım haberde şok oldum resmen.Arkadaşım aradı"abime yemin ettim ama soyliycem sen en yakin arkadasimsin bunu saklayamam icimde dedi."ne oldu"dedim.Görümcem instagramdan arkadasimin abisine yazmış.Bir kac cumle konuşmuşlar sonrasinda arkadasimin abisi fotograflarinda beni gorunce kiz arkadasima sormus bu kiz kim diye.Arkadasim da bizim x'in Görümcesi aaa sok oldum demis.Abisi de yakışık almaz demis silmis engellemis...
Şimdi ben ne yapmalıyım?Eşime söylemeyi düşünmüyorum,söylersem belki rencide olur yada gider kız kardeşine bisi soyler bu büyür..Belki gider arkadasimin abisine yazar neden soyledin diye vs vs..Ama bildiğimi de belli etmek istiyorum.Açıkçası bu durum hiç hoşuma gitmedi.Resmen listemdeki insanları arayıp tarayıp bir sekilde ulaşıyor yada bana soruyor...Ne yapmalıyım?
Uzattım kusura bakmayın..
Not:Bu arada seçtiği insanlar hep maddi durumu iyi insanlar.Listemde o kadar arkadasimin arasında onları seçiyor sanırım.27 yaşında.
Varya sizin yorumlarınıza bitiyorum.. Harika bir analizcisiniz.k.validen onları yaptığı zaman haklı olarak tepkini koyup cici gelini oynamayabilirdin değil mi?
bak şimdi görümcene de aynısını yapıyorsun.yüzüne gülüp arkadan iş çeviriyorsun.
yok bu iyilik değil.
Beni anladınız..Ben de ortak bir bağım olsun istemiyorum çünkü bir samimiyetim yok gorumcemle..Kendisi normalde yuzunu cevirip bakmaz sadece boyle birsey oldugunda bana wats apptan yaziyor..Inanilmaz rahatsiz oldum arkadasimin bunu gulerek anlatmasindan..Ona cok komik gelmis ben bozuldum sonucta akrabayım ben bu kızla..Senin arkadaş listenden birini beğenip sorabilir
bunda bir şey yok
Ama liste tarayıp hııı o olmadı
bari bunun medeni hali nedir, bir sor diyemez.
Sen tanıdıgın insanlar ile arasında aracı olmak zorun damısın?
Belki hiç sevmiyorsun kendisini
Yada tanıdığın biriyle arasını yapmak istemiyorsun.
Ne var canım kısmet arıyor işte ne güzelden çok çok uzak
bir durum bu.
Biri bana görümcen benim abime yazmış
dese rahatsız olurum..
Ne alaka yani? Şimdilik konuyu kapat
bir daha olursa direk kızla konuş bence.
Ben de basta boyle düşündüm ama arkadasimin abisi"sakin bahsetme bundan,kız mahcup olur belki..bir de kiz bana tekrar yazar falan,neden bahsettin diye..isteniyorum boyle bir durumun icine dusmek"demişNet olun. Madem mesafelisiniz o zaman hiç kimseyi aracı koymadan arayıp yanınıza çağırın ya da bir yerde buluşup, düşüncelerinizi ve bu durumdan hoşlanmadığınızı kesin bir dille anlatın. Bence bu yaptığın olmaz demek yerine, ben bunu yapmanı istemiyorum, rahatsız oluyorum deyin. Bu kadar açıkça konuştuktan sonra yapmaya devam ederse, kendisi bilir.
Yani diyorum ki,ben bu kız için kötü hic birsey düşünmedim......Bu kızı kirmamak adına rencide olmasin diye guzel bir sekilde savuşturdum ama benim sözüme ragmen bekleyip,sonrasında da gidip arkadasimin abisine yazması artik yeter dedirtti..Sinsice geldi bu yaptığı.Ne gerek var canım yazmasina..Gidip kismetini baska yerde arasin kardesim istemiyorum yakin arkadasimin abim dedigim insana kadar ulasmasina??Zaten sayili dostum dedigim insan var,ters birsey olsa benim esim onun abisi karsi karsiya gelse nasil olurdu...anlattıklarınızın bu konu ile ne alakası var ki? tamam hepsi tü kaka mı diyelim ne yapalım. almadaydınız hediye, kutlamasaydınız doğum gününü. zorla mı yaptırdılar. ne alaka yani.
Ben de basta boyle düşündüm ama arkadasimin abisi"sakin bahsetme bundan,kız mahcup olur belki..bir de kiz bana tekrar yazar falan,neden bahsettin diye..isteniyorum boyle bir durumun icine dusmek"demiş
Beni anladınız..Ben de ortak bir bağım olsun istemiyorum çünkü bir samimiyetim yok gorumcemle..Kendisi normalde yuzunu cevirip bakmaz sadece boyle birsey oldugunda bana wats apptan yaziyor..Inanilmaz rahatsiz oldum arkadasimin bunu gulerek anlatmasindan..Ona cok komik gelmis ben bozuldum sonucta akrabayım ben bu kızla..
Kesinlikle tam olarak düşündüğüm de bu..Mesafeli olmasanız da abes bir durum bu.
Yakınlarımla onun arasın da bir bağ kurmak zorunda değilim ki.
Bu bağı kendisi kurmaya çalışmış
ok. engeli yemiş.
Niye arkadaşım beni arayıp böyle bir şey söyleyip gülsün ki
Yada güldürüyorsun kendine.
Tanımadığım insanlarla ne yapıyorsan yaparsın
ama benim arkadas listem üzerinden bunu yapıp
tanıdığım insanlardan laf getiremezsin.
Dediğim gibi sen şimdilik konuyu kapat.
Tekrar ederse konuşur rahatsızlığını iletirsin.
Evet simdilik bu konuyu kapaticam..Bu ikinci kez oluyor..3. De soylemeyi planliyorum kendisine..esime yine bahsetmem çünkü o kesin kizarip bozarir:)O halde tekrarı halinde ya da size başka birisini sorduğunda bu durumdan hoşlanmadığınızı söylersiniz. Ben böyle bir olay duydum demek yerine, istemiyorum listemden kimseyle muhattap olmanı, rahatsız oluyorum tekrarı olursa listemden silmek zorunda kalırım dersiniz. Açık ve net konuşmak, dolaylı anlatmaktan daha iyidir.
Yani diyorum ki,ben bu kız için kötü hic birsey düşünmedim......Bu kızı kirmamak adına rencide olmasin diye guzel bir sekilde savuşturdum ama benim sözüme ragmen bekleyip,sonrasında da gidip arkadasimin abisine yazması artik yeter dedirtti..Sinsice geldi bu yaptığı.Ne gerek var canım yazmasina..Gidip kismetini baska yerde arasin kardesim istemiyorum yakin arkadasimin abim dedigim insana kadar ulasmasina??Zaten sayili dostum dedigim insan var,ters birsey olsa benim esim onun abisi karsi karsiya gelse nasil olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?