Görümcem eşyalarımı düzeltme bahanesiyle karıştırmış ?

Emzirmis mi tövbe bismillah! Suan emziren bi anne olarak bebegimin agzina baska bi kadinin memesinin girmesi düsüncesi midemi bulandirdi. nasil bi hadsizlik nasil bi dengesizlik bu. hasta bu kadin belli ki normal degil. yerinizde olsam sert bir sekilde tepkimi koyup ilelebet iletisimi keserim bu kisiyle.

Hanımefendi size deli damgasını yağıştırıp manüplasyon yapıyorlar bu oyuna gelmeyin onlara öyle psikolojik destek alıyorum benim de tepkilerim yanlış falan demeyin çünkü bu tarz insanlar bundan faydalanıyor . Ne haddine görümcenizin size sormadan çekmece düzenlemesi vallahi benim tuvalet terliğimin yeri değişsin kıyameti koparırım asla evime müdahele ettirmem. Kaldı ki o pis memesini neden emziriyor bebeğe pislik acaba ne zaman duş aldı hastalık var mı terli mı kusura bakmayın ama siz borderline olmasanız da bunlar kesin dengenizi bozardı. Bebek emzirme yine bırak benden izinsiz emziğinin askısını çıkaramazlar.kayınvalidem kızıma bakıyo ben çalışırken Geçen kayınvalidem dedi ben bebeğe bakarken şurdaki koltuk bana engel oluyor hep çarpıyorum değiştirelim mi yerini ben de olur dedim bakın sordu sormak zorunda bana sormadan o koltuğu çekemez.

Çok uzun benim görümce de evimi temizlemeye çok hevesli hep Allah razı olsun ben mutlu oluyorum o da karıştırıyor diye mutlu olmuştu ama temizlemişti ben gerek yok filan demiştim baktım ama evet biraz pissin filan ima etmişti bana hahah

Ya ama umrumda değil çünkü biraz pisim az ama

Ben başta kayınvalidemle bunu konuşmuştum konu kavgaya gitti ben haksız görüldüm . Ben ciddiye alınmıyorum çünkü kendim tepkilerimi ve duygularımı kontrol edemiyorum ve manipülasyona uğruyorum bu eskiden daha fazlaydı . Şuna daha az azaldıkça ben neler yaşamışım diyip ağrıma gitmeye başladı kendini eksik ciddiye alınmayan biri olarak düşünüyorum . Çünkü eşim iyi bir insan fakat o da tepkilerimden çok yararlandı ben ailesine tepki yapsam hepsi birden bana tepki yapabiliyor . Ben de yıpranıyorum

Evet psikolojik tedavim ilerledikçe yaşayıp hazmedemediklerim iyice rahatsız etti brni

Çok üzüldüm ben sizin için hadsizler sizi kötü kendilerini iyi göstermiş eşiniz de onlara destek vermiş hiç birine pabuç bırakmayın

Psikolojik rahatsız görümceniz başka açıklaması olamaz

öncelikle sakin ol. ben de tamamen senin gibiyim. kv ile tartışmalarımda haklı olsam dahi hemen parladığım için haksız duruma düşerim. kendimi sakince ifade edemediğim için bağırıp ters konuştuğum için adımı ruh hastasına çıkaracaktı da ailem girdi araya ağzının payını verdi de duruldu.
bu süreçte sakin olman çok önemli. özel eşyaları karıştırma ve yer değiştirme olayını kv ile yaşadım evliliğimin ilk haftasında. eşime anlattım gitti uyardı. tam düzeldi zannederken lohusa dönemimde yanıma geldi ve aynı olayı tekrar yaptı. kıyameti koparttım. şuan duruldu gibi gözüküyor ama adım kadar eminim yine yapacak. şunu anlaman lazım; görümcen laftan, kavgadan, rezillikten anlayacak birisi mi? yani sen sakince anlatsan anlar mı sence? kavga çıkartsan olayın çözüleceğine eminsen çıkart derim. ben kendi kvden ümidi kestim çünkü ben ne yaparsam yapayım o değişmeyecek olan benim eşimle huzuruma olcak. oda kilitleme falan yaparım artık o duruma gelirsek.
senin görümcen ise genç diye tahmin ediyorum. biraz rezil et onu ama sessizce çek kenara. sinsi olman lazım biraz. uyanık ol. cıngar çıkarırsan adını deliye cıkarırlar. görümceni tek yakaladığın bi anda mesela mutfaktasınız beraber çay içiyorsunuz hafifçe yaklaşacaksın (ama tek olmanız burda hayati önem taşıyor) ve diyeceksin ki eğer bir daha o memeni çocuğumun ağzına koyarsan şu bıçakla o memeni keserim ...... devamını artık o anki hayal gücüne bırakıyorum. sonra hiiiiiçbir şey olmamış gibi çayını içmeye devam edeceksin. eğer bağırırsa birini çağırırsa "kız noldu ahahahaha sen de alemsin" falan diyip şakaya vuracaksin. bi daha o cocuga memesini veriyo mu görürüz.

söz konusu cocugun olduğun zaman her türlü vahşiliği yapmakta özgürsün kimse seni ayiplamaz merak etme. ruh hastası ya sen kimsin memeni veriyosun annesinin haberi olmadan? hadsiz rezil.

Evet eşimde bana bunu yapıyor zaman zaman hepsi kendini öven evleri pis olsa dahi en temiz biziz diyen biri bi tepki verince karşıdakini suçlayıp nedenini sorgulamayan insanlar
benim eşim de bunu yapardı ayy o günleri hatırladım valla deliysem beni sen ve annen delirttin o yüzden çekeceksiniz diyerek asla manipüle etmesine izin vermedim. siz de vermeyin bakın kendinizi ezdirmeyin. evet yuva kolay kurulmuyor huzurunuz bozulsun istemiyorsunuz. ama sınırlarınız ihlal edildikçe kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz keşke bir şey deseydim diye. yıllar sonra çok daha şiddetli başka bir olaydan patlak verecek bu sessiz kalışlar. kocanız da eğer anası ve görümcesi yüzünden sizi boşayacaksa boşasın, bu olaya bu açıdan bakın. öyle kolay da boşanma olmuyo merak etmeyin bir dönem bizim evin kapı zili gibiydi boşanalım kelimesi siz tepkinizi koyun ama ayarı kaçırmayın. insanları sakince de rezil edip yerin dibine sokabilirsiniz sadece öğrenmeniz gerekiyor

bence susmaktan hasta olmussunuz, salin gitsin, emin olun terapiden daha iyi gelir. sizi suclarlarsa da evet oyleyim deyin

Biliyor eşimde benim ailem yapsa evi yıkardı ablası yapınca ben uyarıcam felan dedi eşimde benim tepkiselliğğmi manipüle ediyor ben bi yükselince herkes üstüne geliyor sorunlu insan muamelesi görüyorum
Bebeğe nasıl meme emzirmiş, sütü var mı yoksa bebeği oyalamak için mi, merak ettim. Her halükarda yaptığı şey iğrenç. Evinize sokmayın bu şekilde davranacaksa..Ne adap ne sınır bilmiyor maalesef..

Biliyor eşimde benim ailem yapsa evi yıkardı ablası yapınca ben uyarıcam felan dedi eşimde benim tepkiselliğğmi manipüle ediyor ben bi yükselince herkes üstüne geliyor sorunlu insan muamelesi görüyorum
Bebeğe nasıl meme emzirmiş, sütü var mı yoksa bebeği oyalamak için mi, merak ettim. Her halükarda yaptığı şey iğrenç. Evinize sokmayın bu şekilde davranacaksa..Ne adap ne sınır bilmiyor maalesef..

bence bu minnoslukla sizin ofke kontrolu probleminiz olmasi cok zor. en fazla sinsirella olmadiginiz icin sizi sikistirince esinizin onunde feryat ediyorsunuz. ama bu hayat oyle degil. bir an once aglama aglat felsefesini belirleyin. biraz da onlar aglasinlar

Bebeğinizi emzirmek mi? Anında kapının önüne koyarım o görümceyi. Çok ciddi manipüle etmişler sizi belli yoksa dediğiniz gibi fevri bi insan kıyameti koparırdı.

Hiç terapi alıyorum, öfkeliyim aman geride durayım diye kendinizi sıkmayın. Eğip bükmeye gerek yok bu kadın korkunç birisi ve hatta iğrenç birisi. Ben doğum yaptığımda bebeğimi başkasının emzirdiğine dair kabuslar görürdüm. Bak süt anne olur, gerek olmuştur buna kimse bi şey diyemez ama bu kadının yaptığı düpedüz terbiyesizlik, inanılmaz öfkelendim şu an. Bir daha görüşmeyin bu kadınla ve evinize almayın. Kendisine de söyleyin ne hakla bebeğime böyle bir şey yaparsın diye, iç çamaşırlarıma kadar karıştırırsın sen kimsin diye! Soran olursa onlara da çekinmeden anlatın ki herkes bilsin nasıl bir manyak olduğunu!

Ne demek bebeginizi emdirmek pes artik. Nasil ortaligi yikmadiniz. Benim bebegimi kim alip emzirebilir boyle ben uyurken ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…