Evet sizi kullanmaya çalışıyorlar bunun farkında olmanıza sevindim gözünüz açılmış şimdi. Artık mesafenizi koyun görüşmeyinBaşta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlar
Pardon da iç çamaşıru çekmecesi düzeni ve cocuk emzirmek abartmamı oluyor.Ama eşimde üstüme geliyor sen abartıyorsun o zaman annende dokunmasın annen panik biri felan diyor hemen savunmadalar
Benim içinde o günden beri tepkimi veremediğim için stres çekiyorum heryerim ağrıyor özsaygım düşüyor ne tepki versem manipülasyona uğruyorum
emzirdi ne demek ya buna kim olsa karşı çıkar sormadan etmeden tövbestağfurullahhhhhhhhhhhArkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Nasıl yaniKonu sahibi rica ediyorum kendine gel gerçekten
EvetEşiniz biliyor mu bu son emzirme mevzusunu?
Manipüle ediliyorlar diye sessiz kalma az tırnaklarını çıkart böyle şeyler kabul edilir şeyler değil farkında mısın bilmiyorum amaNasıl yani
Gerçekten soruyor musun? Yediğine içtiğine ne katıyorlar acaba?????Nasıl yani
Sen yazdıklarımı sorunlarımı etiketlerimi ve kendime çok yüklenen biri olduğumu anlamadın galibaGerçekten soruyor musun? Yediğine içtiğine ne katıyorlar acaba?????
Sizde hiçbir sorun yok hanımefendi. Görümceniz tam bir soytarı. Kesinlikle yardım istemeyin evinize kabul etmeyinArkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Zaten psikolojisi bozukGörümcen kafayı yemiş
Kendinize yüklenmeyi bırakın cevrenizdekilerin canına okuyun.Siz annesiniz ,evladı olan kadın dünyanın en güçlüsüdür gerekirse aslanın ağzından alır..... Görümce şuursuzca oğlumu emzirecek kovarim onu, ona haddini bildirmeyen kocayı da kovarim.Ne size saygıları var ne de doğurduğunuz yavruya sınırları yok herşeyi yapabilirler.Sen yazdıklarımı sorunlarımı etiketlerimi ve kendime çok yüklenen biri olduğumu anlamadın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?