Görümcem eşyalarımı düzeltme bahanesiyle karıştırmış ?

Eeeee kızım bunca ruh hastasıyla yaşayıp sinir hastası olmamak elde mi? Her normal insan hasta olur. Ben olsam bunların hepsini gebertirim vallahi sonra da basar giderim babaevine/kendi evime. Kocan da aynen ailesi gibi ruh hastası, yapacağın tek şey var artık bunları kocana şikayet etme, kendin aç direkt konuş. Aç telefonu görümceye saydır gitsin bir daha da alma evine. Bu adamla evli kalman toptan hata.

Terapi böyle bir şey değil ama tepki vermeniz gereken yerde vermemenizi sağlıyorsa bence doktor seçiminizi tekrar bir gözden geçirin. Bebeğinizi emzirmesi ne demek ya? Buna asıl tepki vermemek sıkıntı.

beş yaşından beri kızımın çamaşırlarını bilmem
o da benim
ne iğrenç insanlar var

Biliyor eşimde benim ailem yapsa evi yıkardı ablası yapınca ben uyarıcam felan dedi eşimde benim tepkiselliğğmi manipüle ediyor ben bi yükselince herkes üstüne geliyor sorunlu insan muamelesi görüyorum
eşine söyle kardeşi iğrenç bir pedofil

Ay ne manyak insanlar var ya.Ne diye memesini verir ki bebeğe süt yok bisey yok amaç ne yani.Daha önce çamaşırınızı ellediğinde burası benim özel alanım dokunmanizı istemiyorum ayıp böyle şeyler demeniz lazımdı.Kavga etmeden söyleyebilirdiniz sizi hasta olduğunuza iyice ikna etmişler.Benim bebeğimi benden habersiz emziren insanın alnını karışlarım ne münasebet.

Kadını sen hastasın diye kaale almamışlar deli muamelesi yapmışlar, O da normal değilim diye sinmiş kalmış .El birliğiyle delirtecekler kadını,çocuğunu da alıp kaçsa bu ortamdan.Pedofili gibi bir kadın var evinin içinde kim bilir ilerde çocuğa neler yapar?????

Bebeğime meme verdiğini duydugum an saçına bi yapışırdım madem haksız duruma düşeceğim böyle düşerim en azından hadsize bak Allahın cezası pislik

Ben de görümceyim. Görümce olununca böyle şeyleri yapmak için insanlara hak falan doğmuyor.
Karşınızdaki insan nerde ne yapılması gerektiğini bilmeyen gevşeğin önde gideni.
Çekmece karıştırma olayları bana asla iyi niyetli gelmez. Üstüne hamile olmayan bir insan neden nasıl emzirildiğini merak etme gereksinimi duyar.
Kaç yaşında bu kadın kendi büyümüş zekası gerilerde kalmış gibi.

Terapi böyle bir şey değil ama tepki vermeniz gereken yerde vermemenizi sağlıyorsa bence doktor seçiminizi tekrar bir gözden geçirin. Bebeğinizi emzirmesi ne demek ya? Buna asıl tepki vermemek sıkıntı.
Hayır tepkilerim fazla oluyor diyelim manipüle edildiğimde bağrıyorum felan laf ediyorum haksız duruma düşüyorum düşmemek için sustum

O zaman kocam da beni üzüyor ben çöküyorum çok psikolojim bozuk kendimi suçluyorum herşeyde

O zaman kocam da beni üzüyor ben çöküyorum çok psikolojim bozuk kendimi suçluyorum herşeyde
O kadar psikolojin bozuk ne demeye koruyamayacağın çocuğu yaptın? Bak burada kaynim şöyle böyle yaptı desen sosyal hizmetleri arardik ama gorumcenin yaptığı şey de farklı bir şey değil. Kendini ruhen bedenen her neyse tatmin etmek için bebeğin ağzına memesini koymuş ya inanamıyorum. Bu sorunu çözmeyi düşünüyor musunuz?

Ailen yok mu, al çocuğu git ailenin evine . Bir süre kafanı dinle, o manyaklardan da uzak dur düzelirsin her bahse varım. Bunlarla uğraş uğraş sinir hastası olmuşsun sana yazık değil mi??

Düşünmesem niye burda fikir alayım

Görümceniz sapiksa ya?
İç çamaşırıma niye dokunsun kardeşim olsa belki diyeceğim de onlar bile çekinir. Ağzınızı açıp neden yaptın emzirme işini demeliydiniz çok itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…