• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem eşyalarımı düzeltme bahanesiyle karıştırmış ?

Evet eşimde bana bunu yapıyor zaman zaman hepsi kendini öven evleri pis olsa dahi en temiz biziz diyen biri bi tepki verince karşıdakini suçlayıp nedenini sorgulamayan insanlar
Size özel değil yani. O zaman muameleyi kişisel algılamayıp yine istediğiniz tepkiyi göstereceksiniz. Bişey derlerse gülüp dalga geçer bi yüz ifadesi takınacaksınız. Tiye alacaksınız.

Tövbeler olsun emzirmek ne haddine senin delirmiş mi bu ayyy ben bile cıldırdım burda sac baş yolardım o derece ayrıca benim iç çamaşırlarımın düzenlenmesi ona mı kalmış hadsiz hududsuz yaa ayyy yeminle kafayı oynatmalık

Haklısın sizi gergin diye kim lanse ediyor.

Gayette kavgalık bir durum iç çamaşır çekmecemi nasıl açar düzenler ve bebeğmi emzirir….

Parçaların valla.

Geçen bana da misafir geldi. Yazsam inanamazsınız.
İkinci gelişlerinde tepkimi belli ettim.
Eşime de bi daha asla getirme dedim.
Haklı olduğunda susmayacaksın bu hayatta…

Son düzenleme:
Siz yeni doğum yaptığınız zaman kendi evinizde bile değilken görümce neden sizin evinizde? Ne yapıyor boş evde? İç çamaşırlarınıza kadar karıştırmış ve siz yine susmuşsunuz mesafe koymamışsınız. Hem görümceyi sevmiyorsunuz hem çocuğu emanet ediyorsunuz?
Başkasının çocuğunu emzirmeye çalışmak nedir ya, atarım o görümceyi evden.
Bebeğim 3. Gün yoğun bakıma girince ben evimden ayrılıp annemin evine geçtim hastane annemin evine yakın diye onlarda şehir dışından gelmişti benim evde kaldılar

Haklısın sizi gergin diye kim lanse ediyor.

Gayette kavgalık bir durum iç çamaşır çekmecemi nasıl açar düzenler ve bebeğmi emzirir….

Parçaların valla.

Geçen bana da misafir geldi. Yazsam inanamazsınız.
Valla ikinci gelişlerinde tepkimi belli ettim.
Eşime de bi daha asla getirme dedim.
Haklı olduğunda susmayacaksın bu hayatta…
Ama eşimde üstüme geliyor sen abartıyorsun o zaman annende dokunmasın annen panik biri felan diyor hemen savunmadalar

Yok senin annende bebeği panik tutuyor o zaman annende dokunmasın falan diyor
Emzirmekle bu bir miymiş? Iy iğrenç. Memesini ağzına mı sokuşturuyor benim annem diye sormadın mı? Ben yerinde olsam tepkilerimi tutmaya çalışırken sorunlu ilan edileceğine bari cidden tepki veriririm de o zaman sorunlu ilan edilirim.

Ama eşimde üstüme geliyor sen abartıyorsun o zaman annende dokunmasın annen panik biri felan diyor hemen savunmadalar
Ben bordeline tedavisi görüyorum iyileştim sayılır fakat önceden çok kavgacı olduğundan şuna etiketliyim her tepkimi abartıyorlar

Bebeğim 3. Gün yoğun bakıma girince ben evimden ayrılıp annemin evine geçtim hastane annemin evine yakın diye onlarda şehir dışından gelmişti benim evde kaldılar
Görüşmeyin bir daha, bebeğinizi emzirmeye çalışması benim için büyük bir olay

Kaç yıldır evlisiniz? Doğum öncesi durumlar nasıldı? Eşiniz ve ailesi sizi hep manipüle mi ediyor bu şekilde?
Başta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlar

Kaç yıldır evlisiniz? Doğum öncesi durumlar nasıldı? Eşiniz ve ailesi sizi hep manipüle mi ediyor bu şekilde?
Başta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlar
ya da bana öyle geliyor kullanıyorlar

ya da bana öyle geliyor kullanıyorlar
Sütü de olsa emzirmeye hakkı yok kimse kusura bakmasın
öyle zaten de olay çok ağrıma gitti 1 ay oldu hala stresliyim

Back