O da beni manipüle ediyor zatenSiz susmaya devam edersiniz onlar da böyle davranmaya devam eder. Susmayın gerekeni söyleyin. Eşiniz meseleyi halletse çoktan hallederdi. Sanırım bu konuda üzülerek söylüyorum pasif birisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da beni manipüle ediyor zatenSiz susmaya devam edersiniz onlar da böyle davranmaya devam eder. Susmayın gerekeni söyleyin. Eşiniz meseleyi halletse çoktan hallederdi. Sanırım bu konuda üzülerek söylüyorum pasif birisi
Size özel değil yani. O zaman muameleyi kişisel algılamayıp yine istediğiniz tepkiyi göstereceksiniz. Bişey derlerse gülüp dalga geçer bi yüz ifadesi takınacaksınız. Tiye alacaksınız.Evet eşimde bana bunu yapıyor zaman zaman hepsi kendini öven evleri pis olsa dahi en temiz biziz diyen biri bi tepki verince karşıdakini suçlayıp nedenini sorgulamayan insanlar
Yok senin annende bebeği panik tutuyor o zaman annende dokunmasın falan diyorO da beni manipüle ediyor zaten
Bebeğim 3. Gün yoğun bakıma girince ben evimden ayrılıp annemin evine geçtim hastane annemin evine yakın diye onlarda şehir dışından gelmişti benim evde kaldılarSiz yeni doğum yaptığınız zaman kendi evinizde bile değilken görümce neden sizin evinizde? Ne yapıyor boş evde? İç çamaşırlarınıza kadar karıştırmış ve siz yine susmuşsunuz mesafe koymamışsınız. Hem görümceyi sevmiyorsunuz hem çocuğu emanet ediyorsunuz?
Başkasının çocuğunu emzirmeye çalışmak nedir ya, atarım o görümceyi evden.
Kaç yıldır evlisiniz? Doğum öncesi durumlar nasıldı? Eşiniz ve ailesi sizi hep manipüle mi ediyor bu şekilde?O da beni manipüle ediyor zaten
Ama eşimde üstüme geliyor sen abartıyorsun o zaman annende dokunmasın annen panik biri felan diyor hemen savunmadalarHaklısın sizi gergin diye kim lanse ediyor.
Gayette kavgalık bir durum iç çamaşır çekmecemi nasıl açar düzenler ve bebeğmi emzirir….
Parçaların valla.
Geçen bana da misafir geldi. Yazsam inanamazsınız.
Valla ikinci gelişlerinde tepkimi belli ettim.
Eşime de bi daha asla getirme dedim.
Haklı olduğunda susmayacaksın bu hayatta…
Emzirmekle bu bir miymiş? Iy iğrenç. Memesini ağzına mı sokuşturuyor benim annem diye sormadın mı? Ben yerinde olsam tepkilerimi tutmaya çalışırken sorunlu ilan edileceğine bari cidden tepki veriririm de o zaman sorunlu ilan edilirim.Yok senin annende bebeği panik tutuyor o zaman annende dokunmasın falan diyor
Ben bordeline tedavisi görüyorum iyileştim sayılır fakat önceden çok kavgacı olduğundan şuna etiketliyim her tepkimi abartıyorlarAma eşimde üstüme geliyor sen abartıyorsun o zaman annende dokunmasın annen panik biri felan diyor hemen savunmadalar
Görüşmeyin bir daha, bebeğinizi emzirmeye çalışması benim için büyük bir olayBebeğim 3. Gün yoğun bakıma girince ben evimden ayrılıp annemin evine geçtim hastane annemin evine yakın diye onlarda şehir dışından gelmişti benim evde kaldılar
Bir de sütü yok yani koca kadınYapabiliyorsaniz isler oraya gelmeden önce bı şeyler yapın. Mesela görümceye ev teslim etmeyin,bebek birakmayin vs. Bok var önüne gelen meme emdiriyor bebeklere. Tövbe bı şey dicem şimdi.
Benim içinde o günden beri tepkimi veremediğim için stres çekiyorum heryerim ağrıyor özsaygım düşüyor ne tepki versem manipülasyona uğruyorumGörüşmeyin bir daha, bebeğinizi emzirmeye çalışması benim için büyük bir olay
Başlarım onun manipülasyonuna, bi cinnete bakarBenim içinde o günden beri tepkimi veremediğim için stres çekiyorum heryerim ağrıyor özsaygım düşüyor ne tepki versem manipülasyona uğruyorum
Başta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlarKaç yıldır evlisiniz? Doğum öncesi durumlar nasıldı? Eşiniz ve ailesi sizi hep manipüle mi ediyor bu şekilde?
Sütü de olsa emzirmeye hakkı yok kimse kusura bakmasınBir de sütü yok yani koca kadın
Başta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlarKaç yıldır evlisiniz? Doğum öncesi durumlar nasıldı? Eşiniz ve ailesi sizi hep manipüle mi ediyor bu şekilde?
ya da bana öyle geliyor kullanıyorlarBaşta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlar
ya da bana öyle geliyor kullanıyorlarBaşta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlar
öyle zaten de olay çok ağrıma gitti 1 ay oldu hala stresliyimSütü de olsa emzirmeye hakkı yok kimse kusura bakmasın