Neeeee ne demek kendi memesini verdi, bebeğinizi emzirdi ne demek ya, ayy şok oldumArkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Neeeee ne demek kendi memesini verdi, bebeğinizi emzirdi ne demek ya, ayy şok oldumsizin özel alanınıza girip iç çamaşırları da karıştırıyor. Siz annenizdeyken KV ve görümce neden sizin evdeydi onu anlayamadım. Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Direkt rahatsız olduğunuzu ve artık yardım istemediğinizi söyleyin mesafenizi koyun. Mümkünse görüşmeyin
Şehir dışında kendisi normalde doğum sebebiyle yanıma geldiler fakat bebeğim birkaç gün sonra yoğun bakıma girdi ve ben annemde kaldım evden apar topar çıkıp , annemin evi hastaneye yakın süt getirip götürmek daha rahat olur diye o da haliyle birkaç gün bende kalmış oldu girmediği delik kalmamış hep haksızlandığım hep manipüle edilip sonra benim tepkilerim konuşulduğu için tepki veremedim . Sıkıntılı muamelesi yapmasınlar diye ama aylardır bu olay bana sıkıntı oldu . Konyşmaya devam ettim kendisiyle bu kez yine böyle yaptı . Şimdi tepki koysam neden olay olur olmaz koymadı da şimdi tepki yapıyor olacak . Ben eleştirilmekten böyle etiketlenmekten çok bunalıyorum ama sustukça da kendi kalbime yük oldu sınırlarım ihlal edildi .Neeeee ne demek kendi memesini verdi, bebeğinizi emzirdi ne demek ya, ayy şok oldumsizin özel alanınıza girip iç çamaşırları da karıştırıyor. Siz annenizdeyken KV ve görümce neden sizin evdeydi onu anlayamadım. Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Direkt rahatsız olduğunuzu ve artık yardım istemediğinizi söyleyin mesafenizi koyun. Mümkünse görüşmeyin
Sustukça daha çok hasta olursunuz. Susmayın lütfen. Manipüle etmelerine müsaade etmeyin. Bu konuda çok haklısınız. Sıkıntılı muamelesi yapılacak birisi varsa o da görümceniz. Böyle bir görümcem olsa evime bir daha sokmam. Bir de dalga geçer gibi nasıl emzirdiğini, bebeğe TV izlettiğini anlatıyor . Psikolojik tedavi gördüğünüz için onlar da sanırım bunu bahane olarak kullanıyor. Buna sakın izin vermeyin. İçinizde tutmayın açıkça konuşun. Eşinizin bu olaydan haberi var mı?Şehir dışında kendisi normalde doğum sebebiyle yanıma geldiler fakat bebeğim birkaç gün sonra yoğun bakıma girdi ve ben annemde kaldım evden apar topar çıkıp , annemin evi hastaneye yakın süt getirip götürmek daha rahat olur diye o da haliyle birkaç gün bende kalmış oldu girmediği delik kalmamış hep haksızlandığım hep manipüle edilip sonra benim tepkilerim konuşulduğu için tepki veremedim . Sıkıntılı muamelesi yapmasınlar diye ama aylardır bu olay bana sıkıntı oldu . Konyşmaya devam ettim kendisiyle bu kez yine böyle yaptı . Şimdi tepki koysam neden olay olur olmaz koymadı da şimdi tepki yapıyor olacak . Ben eleştirilmekten böyle etiketlenmekten çok bunalıyorum ama sustukça da kendi kalbime yük oldu sınırlarım ihlal edildi .
Evet var ben halledicem diyor ama bi türlü hallolmadı evet başlarda çok tepkisel kavgalı susmayan biri olduğumdan şimdi kendimi geri çektim bunu kullanıyorlar sanırımSustukça daha çok hasta olursunuz. Susmayın lütfen. Manipüle etmelerine müsaade etmeyin. Bu konuda çok haklısınız. Sıkıntılı muamelesi yapılacak birisi varsa o da görümceniz. Böyle bir görümcem olsa evime bir daha sokmam. Bir de dalga geçer gibi nasıl emzirdiğini, bebeğe TV izlettiğini anlatıyor . Psikolojik tedavi gördüğünüz için onlar da sanırım bunu bahane olarak kullanıyor. Buna sakın izin vermeyin. İçinizde tutmayın açıkça konuşun. Eşinizin bu olaydan haberi var mı?
Memesini emdirmek ne demek yaArkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Evet eşimde bana bunu yapıyor zaman zaman hepsi kendini öven evleri pis olsa dahi en temiz biziz diyen biri bi tepki verince karşıdakini suçlayıp nedenini sorgulamayan insanlarAnlattığı anda lafı ağzına yıkıp kapıya atmalıydınız. Normal olmadığınızı ima edip sizi manğpüle ediyorlar ve normal insanın vereceği tepkiyi vermenize engel oluyorlar. Hangi akla hizmet böyle bi saçmalık yapmış ne düşünmüş yaparken acaba beyni incelenmeli görümce kişisinin.
Siz susmaya devam ederseniz onlar da böyle davranmaya devam eder. Susmayın gerekeni söyleyin. Eşiniz meseleyi halletse çoktan hallederdi. Sanırım bu konuda üzülerek söylüyorum pasif birisiEvet var ben halledicem diyor ama bi türlü hallolmadı evet başlarda çok tepkisel kavgalı susmayan biri olduğumdan şimdi kendimi geri çektim bunu kullanıyorlar sanırım
Biliyor eşimde benim ailem yapsa evi yıkardı ablası yapınca ben uyarıcam felan dedi eşimde benim tepkiselliğğmi manipüle ediyor ben bi yükselince herkes üstüne geliyor sorunlu insan muamelesi görüyorumMemesini emdirmek ne demek yaçıldırmış bu kadın. Pedofili mi nedir? Eşiniz ne diyor? Bilmiyorsa söyleyin ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?