- 1 Kasım 2019
- 2.738
- 5.356
- 158
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
Çarşaf giyip balkona açık çıkan komşum var. Kendisi çarşaflı ama balkonda vs açık.Konu biraz fake geldi bana ..çocuğundan tut herkes kara çarşaflı,herkes hafız..memeyi abisinin yanında açan bir görümce, sürekli biremojisi..Gerçekse de epey tuhaf bir aile..
Benim bir arkadaşım denizde açılıyor mayo giyiyor akşam yürümeye çıkarken kapanıyor. O yüzden bazı kodları kafamdan sildimÇarşaf giyip balkona açık çıkan komşum var. Kendisi çarşaflı ama balkonda vs açık.
O çok fena olmuş be.Benim bir arkadaşım denizde açılıyor mayo giyiyor akşam yürümeye çıkarken kapanıyor. O yüzden bazı kodları kafamdan sildim
Bizde de var, il sınırları içinde kapalı, tatilde mayolu açık. İl içinde de biz açığız diye ayıplar. Değişik kafalarBenim bir arkadaşım denizde açılıyor mayo giyiyor akşam yürümeye çıkarken kapanıyor. O yüzden bazı kodları kafamdan sildim
Aile baskısıyla kapanıp yapanlar var onlara lafım yok ama benim bu arkadaşım bir ara açıldı sonra kendi isteğiyle ferace giymeye başladı. Haşemayı sevememiş o yüzdenmiş ne diyelim..Bizde de var, il sınırları içinde kapalı, tatilde mayolu açık. İl içinde de biz açığız diye ayıplar. Değişik kafalar
Benim arkadaşın kvsi de kışın kapanıp yazın açılıyor.Benim bir arkadaşım denizde açılıyor mayo giyiyor akşam yürümeye çıkarken kapanıyor. O yüzden bazı kodları kafamdan sildim
Konu başlığını okuduğumdan beri yazmayayım dedim dayanamadım, pat diye memesii çıkarıyor ne ya? Memesini çıkarıp da, masaya vurmuş gibi
burdayım burda hiç bir yere gitmedim de diyormuş sasdsdgtfjyhgKonu başlığını okuduğumdan beri yazmayayım dedim dayanamadım, pat diye memesii çıkarıyor ne ya? Memesini çıkarıp da, masaya vurmuş gibi
geçen haftalarda beğenmedim attığım bir yorumunu neden beğenmediğimi sormak için ilk etapta hesap sorar bir üslupla mesaj atmıştı bana ama sonradan tatlı yolla çözmüştüm. belki onun için hassas konuydu ben anlayamadım diye düşünerek özür de dilemiştim hatta beğenmedim attığım için.5 ay önce üniversite sınavına hazırlanırken 5 ayda tıp fakültesi 2. Sınıfa terfi etmek…. Çapanın gururu ayşem özkiraz yan çar
Bebek beslenmesi ve işemek aynı şey mi? Ayrıca emzirirken kim memesini açıp laps diye masaya vuruyor? Zaten bebeğin kafası kapatıyor, görünen bir şey olmuyor. Kadın neden içeride emzirsin? Rahatsız oluyorsa kalksın kendisi gitsin beyefendi.Emzirmek karnını doyurmak temel ihtiyac diye,seks amaçlı değil diye ulu orta açmak normal diyorsunuzda
E tuvalette giderilmesi gereken bir ihtiyaç,seks amaçlı degil ,ulu orta açıp mı yapıyorsunuz?
Neyse eşiniz ve siz bu durumdan rahatsizsaniz bence eşiniz şaka yollu gulerek söyleyebilir
"Icerde emzirsene ya "gibi
gitmezse kendi gider ki neden gittiğini rahatsız olduğunu şaka yollu da olsa belli etmiş olur
okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım, sizin şuan çizdiğiniz profil benim hikayeme uysa zaten buraya taşımazdım konuyu. ancak problem değil özür dileyerek anlattığım konunun dışına çıkılmış yorumları görmek istemiyorum artık, çünkü topik konumun anafikrini sabote eden önyargılı insanlar ile doldu. hayırlı sabahlar dilerim size.Bebek beslenmesi ve işemek aynı şey mi? Ayrıca emzirirken kim memesini açıp laps diye masaya vuruyor? Zaten bebeğin kafası kapatıyor, görünen bir şey olmuyor. Kadın neden içeride emzirsin? Rahatsız oluyorsa kalksın kendisi gitsin beyefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?