Görümcem eşimin yanında pat diye memesini çıkarıp bebeğini emziriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu biraz fake geldi bana ..çocuğundan tut herkes kara çarşaflı,herkes hafız..memeyi abisinin yanında açan bir görümce, sürekli bir emojisi..Gerçekse de epey tuhaf bir aile..
Çarşaf giyip balkona açık çıkan komşum var. Kendisi çarşaflı ama balkonda vs açık.

Benim bir arkadaşım denizde açılıyor mayo giyiyor akşam yürümeye çıkarken kapanıyor. O yüzden bazı kodları kafamdan sildim
Bizde de var, il sınırları içinde kapalı, tatilde mayolu açık. İl içinde de biz açığız diye ayıplar. Değişik kafalar

Bizde de var, il sınırları içinde kapalı, tatilde mayolu açık. İl içinde de biz açığız diye ayıplar. Değişik kafalar
Aile baskısıyla kapanıp yapanlar var onlara lafım yok ama benim bu arkadaşım bir ara açıldı sonra kendi isteğiyle ferace giymeye başladı. Haşemayı sevememiş o yüzdenmiş ne diyelim..

Konudan bağımsız, evlensen karışılır evlenmesen karışılır. Gebe kalsan karışılır, kalmasan bin bahane karışılır. Doğurmana karışılır, doğuramamana karışılır. Emzirmesen karışılır, emzirsen karışılır.
Yemek yemek hayatın bir parçası, yemek yerken utanmalı mıyız? Bebeği beslerken neden utanalım? Zaten kenardan çıkıp bebeğin iki dudağına yapışıyor başından da bir şey görünmüyor geri kalan tarafını da kıyafetle kapanmış oluyor.
Lap diye çıkarıp kendimizi mi okşuyoruz sanki yani tövbe estagurullah ya.
Bebek emziren kadından etkilenmek normal mi?
Bebeğin rızkında gözünüz olmasın.
Memeyi ört yazan muhakkak olmuştur meme ortada kalmıyor diye açıkladım ve eklemek isterim: emerken üstü kapatılınca ağlama krizine giren bebeğiniz yokmuş, terlemekten bitap düşmemiş. Bebek aç huzursuz ve rahatsızken bir faktör daha eklenince iyice çıkmaza girmemişsiniz. Rahatsız oluyorsanız emziren kadın görünce başınızı çeviriniz.
Beneğin huzuru her şeyden üstündür.

Allah aşkına bütün ailenin dini görüşlerini belirtmene bukadar gerek varmı taaa kayınpederin ve kaynının imam olmasına aşırı muhafazakar bir aile olsa kendi gibi birilerini almayı tercih ederlerdi oğullarına seni de kendi yaşam tarzlarına zıt olmana rağmen kabullenmelerine bakılırsa dediğin gibi çok katı bir aile değil bence görümcenizin memelerinden burda bahs edene kadar alır köşeye abla eşimin yanında açma vs die onunla konuşman daha makul karşılanırdı velhasıl tek taraflı dinlemek bence haksızlık

muhafazakar değilim ailem de değil çocuğum yok evli değilim emzirmek evet doğal ama her şey bir ölçü gözetilerek yapılırsa kimse rahatsız olmaz sonuçta herkesin kendince başka doğruları ve normalleri var mesela yana arkaya dönülebilir örtüden de rahatsız olunuyorsa yok olunmuyorsa örtü kullanılır başkaları da dikizlemez kafalarını çevirirler ben şimdiki aklımla düşündüğümde başkalarının önünde rahatça yapamazdım veya başkası yaptığında kafamı çeviririm daha rahat etsin diye yanımda biri soyunurken de bakmam ama bikini mayo giyerim rahatça mesele çıplaklık değil eylemin mahremiyeti veya toplumsal kabulü gibi geliyor bunlardan da öte görümceyle tartışmak yerine duymazdan gelirdim çünkü tartışmak işe yaramayacak bu konudan da vurmazdım onu anlıyorum sizin inancınız sorgulandığı için ve başınıza bilirkişi kesildiği için sinirlenmişsiniz ama onun yaptığını yapmazdım ben bundan hariç olarak 13 yaşındaki kıza üzüldüm kayınvalideyle aranız iyiymiş o bu konuda ne diyor??

5 ay önce üniversite sınavına hazırlanırken 5 ayda tıp fakültesi 2. Sınıfa terfi etmek…. Çapanın gururu ayşem özkiraz yan çar
geçen haftalarda beğenmedim attığım bir yorumunu neden beğenmediğimi sormak için ilk etapta hesap sorar bir üslupla mesaj atmıştı bana ama sonradan tatlı yolla çözmüştüm. belki onun için hassas konuydu ben anlayamadım diye düşünerek özür de dilemiştim hatta beğenmedim attığım için. burada dönen kavgayı ve yine beğenmedim'in hesabını sorduğunu görünce üzüldüm demek ki önemli bir konu bu beğenmedim. pişman oldum çünkü hiç nezaketi yokmuş başkalarına. ben öyle yaklaşmasam aynı kavgayı edecekmişiz herhalde. forumdaki bazı laf sokmaları görünce içim sıkılıyor. bu konudan bağımsız söylüyorum bazen de bilerek kavgaya çekmeye çalışma görüyorum. yapman guzum bazen komik bazen iğrenç duruyor
buradan söylemek istedim kardeşimize gelince görür. yanlış yapıyorsun kardeşim

İnsanlar çok değişik ya. Edep diye bir şey var. Aile buna bir şey söylemiyorsa da büyük problem.

Bebek beslenmesi ve işemek aynı şey mi? Ayrıca emzirirken kim memesini açıp laps diye masaya vuruyor? Zaten bebeğin kafası kapatıyor, görünen bir şey olmuyor. Kadın neden içeride emzirsin? Rahatsız oluyorsa kalksın kendisi gitsin beyefendi.

okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım, sizin şuan çizdiğiniz profil benim hikayeme uysa zaten buraya taşımazdım konuyu. ancak problem değil özür dileyerek anlattığım konunun dışına çıkılmış yorumları görmek istemiyorum artık, çünkü topik konumun anafikrini sabote eden önyargılı insanlar ile doldu. hayırlı sabahlar dilerim size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…