• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem beni şokk ettii

Benim küçük görümcem de böyle kendine has bu tarz olmasa da ergence davranışları vardı özellikle eşime karşı. Bana bişi demiyodu direkt. En son dayanamayıp terbiyesizlik ediyorsun bu şekilde konuşman hoş değil dedim. Ağladı zırladı bir nebze faydası oldu diyebilirim. Uygun bir vakitte siz de üslubunca konuşabilirsiniz. Mal gibi falan dediğinde üslubuna dikkat et bu şekilde konuşulmaz kimseyle tarzında öfkelenmeden.
Sizinki de kendini süper zeka sanıyo mu?

Tek diyeceğiniz sensin mal. Hala söyleyebilirsiniz. Otobüse binerken hadi iyi yolculuklar, bu arada mal sensin de kulağına yol boyu ağlasın.
Yaa gece gece güldürdün beni çok tatlısın😂😂 kv kp o kadar kibar insanlar ki kv beni aramadan mutlaka kızım müsait misin arayayım yazar o derece ince insanlar bu kız kime çekmiş anlamadım. Kv kp anlatıcam bunları bundan sonra benden tek bir iyilik göremez

Yaa gece gece güldürdün beni çok tatlısın😂😂 kv kp o kadar kibar insanlar ki kv beni aramadan mutlaka kızım müsait misin arayayım yazar o derece ince insanlar bu kız kime çekmiş anlamadım. Kv kp anlatıcam bunları bundan sonra benden tek bir iyilik göremez
Annesi babası hatrına susuyorsanız bir şey diyemem. Ama hak edene cevabını vermek gerekir.

Ay ne alaka neden hep görümceler böyle olsun. Birde neden tepkinizi kendiniz koymuyorsunuz arada eşiniz konuşuyor. Yetişkin bir bireysiniz sonuçta. Biri size bir şey söyleyince cevabını verin bunun yüz göz olmakla alakası yok Birde başta özür diledi sonrada özür dilemedi demişsiniz nasıl oluyor?
Özür dilemedi. Eşim kardeşine dediki yaptığın terbiyesizlik beni çok utandırdın vs vs git özür dile dedi. görümcemde özür bile dilemedi yüzü tutmadı bu olaydan sonra ben odadayken sürekli telefon elinde yatıyor.
ben cevap verebilsem eşim konuşmazdı zaten ama diyorum ya şok oldum cevap veremedim

Hadi siz dondunuz şok oldunuz, eşiniz tepkisi yeterli değilmiydi? Niye özür dilemedi. Ayrıca o kızı birfaha evinize kabul etmeyin bence
Eşim kardeşine haddini bildirdi ama görümcemin anladığını düşünmüyorum hala devrilip koltukta yatıyor. Bu olayı kv kp le de paylaşıcam

Arkadaş ortamında böyle konuşuyor bence.

İnsan kendisini böyle rezil eder. Komik belki ama ben kızın kendi durumunu fark etmemesine acıdım. Kendisini rezil ediyor ve farkında değil.
Zaten eşime açıklaması ben onu arkadaşım gibi görüyorum dedi. Eşimde biz senin arkadaşın değiliz dedi de hiç anladığını düşünmüyorum. Bir de o haliyle kendini süper zeka sanıyor

Zaten eşime açıklaması ben onu arkadaşım gibi görüyorum dedi. Eşimde biz senin arkadaşın değiliz dedi de hiç anladığını düşünmüyorum. Bir de o haliyle kendini süper zeka sanıyor
Kesinlikle hem kendisine hem ailesine size karşı saygı sınırını aştığını söyleyin. Ne yaşıtsınız ne de arkadaş, böyle bir şeyin tekrarlanmasına izin vermeyin bence

Selamlar.
Görümcem benden 7 yaş küçük üniversite okuyo eşimle sevgiliyken nişanlıyken vs yüz yüze geldiğimizde bana şakayla karışık laf sokuyor. Ben farklı bir şehirdeyim o da ailesinden uzakta üni okuyor. Annesigile gitmeden bize gelmek istedi bizde çok mutlu olduk. Hazırlık yaptım gelecek diye. Bana önceden de sürekli laf sokuyodu saçma sapan görmezden geliyordum. Görümcem gelmeden eşime ‘kardeşin yine bir şey söylerse cevabını vercem vs’ dedik eşimde tamam ama sen yine de olgun ol, o ergen umursama ama bence yapmaz falan demişti. Neyse geldi iyi hoş gönlünü hoş ediyoruz çok iyi davranıyorum. Dün akşam eşim bana ingilizce bi şeyler söyledi şakalaşıyoruz ben de anlamadım dedim eşime. Görümce bana dediki “bak bak mal gibi bakıyo anlamadı” mal gibi vs diye tekrar etti gülerek. Ben tam anlamıyla şok oldum. Eşim kardeşiyle konuştu gerekeni söyledi özür dilemesini falan söyledi ama aşırı bir tepki vermedi sonuçta bizim evimizde yine de biz olgunluğumuzu koruyalım diye düşündük. Eşim keşke annemlerde yaşasaydık bu olayı dedi. Yarın sabah çok şükür gidecek bu olaydan sonra yüzü tutmadığı için özür dilemedi bende aynı evin içinde yüzüne dahi bakmadım ama içim soğumuyo bir türlü siz olsaydınız ne yapardınız buna benzer bi durum yaşadınız mı? Görümceler hep böyle mi?
Eşiniz tepki verdiyse bosverin , defolup gidecek zaten. Bundan sonra mesafe koyun. Sebebini sorarsa da ağzından çıkanları kulakların duymuyor diye böylesi daha uygun diyin.

Annesi babası hatrına susuyorsanız bir şey diyemem. Ama hak edene cevabını vermek gerekir.
Çok haklısınız ama işte benimde alışık olmadığım bir tarz o yüzden dondum kaldım. Yarın gidecek şükür giderken de yine hiç yüzüne bakmıyıcam

Eşiniz tepki verdiyse bosverin , defolup gidecek zaten. Bundan sonra mesafe koyun. Sebebini sorarsa da ağzından çıkanları kulakların duymuyor diye böylesi daha uygun diyin.
Kv kp anlatmalı mıyım sizce?

Kesinlikle hem kendisine hem ailesine size karşı saygı sınırını aştığını söyleyin. Ne yaşıtsınız ne de arkadaş, böyle bir şeyin tekrarlanmasına izin vermeyin bence
Daha önce de bana laf soktu ama bu kadar ileriye hiç gitmemişti yarın metroya kadar eşimle ona eşlik edicez çünkü eşimle alışverişe çıkıcaz yolumuz aynı sarılmak isterse falan napiyim soğukca sarılıyım mı?

O şekilde olmaz,sizi iyice zayıf gösterir.
Sizin evinizde olan sizin evinizde kalsın.
O aile kızlarına toz kondurmaz,olay yine size döner 🤷
Ayrıca bu olay kocaniza da yazar.
Size Kardeşimi alttan al demek yerine kardeşine nasıl konuşması gerektiğini ogretmeli bence.

Daha önce de bana laf soktu ama bu kadar ileriye hiç gitmemişti yarın metroya kadar eşimle ona eşlik edicez çünkü eşimle alışverişe çıkıcaz yolumuz aynı sarılmak isterse falan napiyim soğukca sarılıyım mı?
Ben sarılmazdım yolun açık olsun derdim karşıdan sadece

O şekilde olmaz,sizi iyice zayıf gösterir.
Sizin evinizde olan sizin evinizde kalsın.
O aile kızlarına toz kondurmaz,olay yine size döner 🤷
Ayrıca bu olay kocaniza da yazar.
Size Kardeşimi alttan al demek yerine kardeşine nasıl konuşması gerektiğini ogretmeli bence.
Kocam bu şekilde terbiyesizlik yapacağını tahmin edemedi. Kardeşine haddini bildirdi beni çok utandırdın dedi benim yanımda durdu. Kv kp melek gibiler anlattığımda bana hak verecekler çünkü onlarda tanıyor kızlarını

Kocam bu şekilde terbiyesizlik yapacağını tahmin edemedi. Kardeşine haddini bildirdi beni çok utandırdın dedi benim yanımda durdu. Kv kp melek gibiler anlattığımda bana hak verecekler çünkü onlarda tanıyor kızlarını
Umarım senin dediğin gibilerdir.

Onu bilemedim. Eşin senin tarafta zaten çok büyütme. Erkeklerde ters tepebiliyor . Ama kırılıyorum, üzülüyorum aşkım diyim sikayet edip ,ofkelenmeden biraz ağlarsan , senin hatrin icin bisey diyip konuyu buyutmedim seni cok seviyorum vs kadinsal oyunlar yap bence.eşin gereken tepkiyi sürdürür zaten .o annesiyle de konuşur

Onu bilemedim. Eşin senin tarafta zaten çok büyütme. Erkeklerde ters tepebiliyor . Ama kırılıyorum, üzülüyorum aşkım diyim sikayet edip ,ofkelenmeden biraz ağlarsan , senin hatrin icin bisey diyip konuyu buyutmedim seni cok seviyorum vs kadinsal oyunlar yap bence.eşin gereken tepkiyi sürdürür zaten .o annesiyle de konuşur
Aynen daha büyütmeyeyim eşimle zaten az önce konuştuk yaptığı terbiyesizlikti bundan sonra davet etmiyicem o da zaten gelemez dedi bende, aynen terbiyesizliğini ben çekemem dedim o da haklısın kendisi bunu seçti sonuçlarına katlanacak vs dedi. Bende yanımda olduğun için teşekkür ederim dedim vs her şey iyi gidiyo. O halde dediğiniz gibi ben yine de kv kp onlar sormadan bir şey söylemiyim konusu açılırsa eşime paslıyım. Yarın giderken bana sarılmak isterse yalandan sarılayım mı ve gider ayak özür dilerse ne diyeyim napiyim

Keşke olay benim evimde olmasaydı. O an tepki veremedim zaten ama verseydim de muhtemelen ağır konuşurdum çok gerildim çünkü sinirinden ağladım şimdi bi şey deseydim valizini toplar giderdi haklıyken haksız duruma düşmek istemedim ama gün gelecek haddini bildiricem elbet

Agir tepki verin. Sizin evinizde terbiyesizlik yapmasi sorun degil de agzinin payini vermeniz mi sorun. Cok degisik bir anlayisiniz var esinizin de sizinde

Back