- Konu Sahibi meryemakca78
-
Ölmemiş adamın miras hesabını yanlış yapmışsınız. Adam vefat ederse mirasının 1/3ü eşine, 2/3ü çocuklarına kalır.
Görümceyi ve annesini de öldürürsen hesabın tutar da bide şöyle bi şey var, ömürbillah seninki tek torun mu kalacak?
Yaşayan adamın kiraları üzerinden hesap yapıyorsanız, o evlerde kızının da hakkı var. Sizin evli ve çocuklu olmanız, sizi ayrıcalıklı yapmaz.
1500 lirayla kıt kanaat geçinen insanlardan para alıp 800 liraya ayakkabı alan kişiye de bacı deniyor kardeş deniyor.1500 tl nin ne kadarını verecekmiş?
eşin kaç yaşında?
Mal paylaşımı yapılmış, görümce abisinin hakkı olan 2 evden gelen taoplamda 1500 lira olan kiranın yarısını istiyormuş. İnsanlar da bu kirayla geçiniyormuş şuanda ve çocukları varmış. Görümce de kk ödeyecekmiş şu 800 e aldığı çantayı ödeyemedi zahirE parası var ki alıyor arkadaş sizi niye gersin borca girecekse almasaydı. Eşiniz yani cidden saftirik mi diyeyim iyi niyetli mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.
Yalnız şöyle bir durum varsa görümce kendi payını alacak pek tabii nereye harcadığı da sizi ilgilendirmiyor.
Anlattım bacım hergün liste yapıyorum bak bu kadar eksiğim var tamam alırız diyor.
Abisine duygu sömürtüsü yapıyor kıyafetim kalmadı yemin billah dolabını açın 300 den fazla kıyafeti vardır 5 kapılı gardrop sığmıyor benim kıyafetlerim tek kapıya fazla bile eşim hemen surat yapan huzursuzluk yapan ve ailesine tek laf ettirmeyen onlar neyi beğendiyse onu beğenen biri
Ama durum böyle değilse tabiki görümce de hakkını alır ne aldığından kimeneMal paylaşımı yapılmış, görümce abisinin hakkı olan 2 evden gelen taoplamda 1500 lira olan kiranın yarısını istiyormuş. İnsanlar da bu kirayla geçiniyormuş şuanda ve çocukları varmış. Görümce de kk ödeyecekmiş şu 800 e aldığı çantayı ödeyemedi zahir
Mal paylaşımı yapılmış, görümce abisinin hakkı olan 2 evden gelen taoplamda 1500 lira olan kiranın yarısını istiyormuş. İnsanlar da bu kirayla geçiniyormuş şuanda ve çocukları varmış. Görümce de kk ödeyecekmiş şu 800 e aldığı çantayı ödeyemedi zahir
Eski konuları okudum da herşey burda anlatılığı gibi de değil sanki.Anladım aralarda yanlış mal paylaşımı yapıldığına dair bir şeyler okudum da. Çok görümceyi yerin dibine sokan bir yazı haliyle sorguluyor insanlar, her zaman tek taraflı haklı olmayabiliyor çünkü.
Eşiniz süzme s..
Eski konuları okudum da herşey burda anlatılığı gibi de değil sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?