- Konu Sahibi KirazHanim
-
Kimse bi konuda yuzde yuz hakli olamaz bence, peygamber sabri yok nihayetinde hicbirimizde.Burada yoğun bir görümce nefreti var, insanlar ne olduğunu bilmeden bile otomatik olarak size hak veriyor. Ama ben perdenin bir de arkasını bilmek isterdim. %100 haklı olduğunuzu düşünmüyorum nedense.
Yani ben bazen birşeyi yapmak için kendimle inatlaşırım. Bakalım şunu yapabilecek misin diye. Bu yapabilme şeylerine bir az takıntılı olduğum için de olduruyorum. Kendimi kendime kanıtlamak gibi, yapınca da mutlu oluyorum doğrusu.Biraz acar misiniz?
Anneme hakaret bi tanesi, ve sacma sapan seyler bile soyledi kizim icin.. bunlari unutamadigim icin uzatilan zeytin dalini bile tutamiyorum.
Zaten onlar da aile icinde bu hakaret eden gorumceyi “deli” diyerek tolere ediyorlar, cok baski altinda cocukluk gecirdi o yuzden boyle diyorlar, o da sagolsun hep bunun arkasina saklaniyor..Yani ben bazen birşeyi yapmak için kendimle inatlaşırım. Bakalım şunu yapabilecek misin diye. Bu yapabilme şeylerine bir az takıntılı olduğum için de olduruyorum. Kendimi kendime kanıtlamak gibi, yapınca da mutlu oluyorum doğrusu.
Bu hakaret meselesi kötüymüş, aman Allahın delileri işte deyip de daha tolere edebilirsiniz.
Esinize yansitmasaniz aslinda cok problem yokmus. Sizde gecmisi gecmiste birakin artik.Aslinda saygida kusur ettigimi dusunmuyorum, agiz dalasina girmiyorum, samimiyet kurmuyorum ama yuz ifademe engel olamiyorum, ve cogu zaman da esime dirdirlaniyorum.. eskiden yasadigimiz seyleri unutamiyorum, esim de zaten bugun dedi ki “arkadaslarinla araniz bozulunca herkesle bi sekilde duzeliyorsun ama bi benim ablalarimla duzelemedin” unut artık diyor, hakliyken haksiz duruma dusuyorsun diyor…
Baya bi zamandir onlar bana ilimli olmaya calisiyor, laf sokmuyorlar vs politik davraniyorlar anliyorum, sanirim esimin etkisi var.. ama ben onlar gibi olamiyorum.
Kimse bi konuda yuzde yuz hakli olamaz bence, peygamber sabri yok nihayetinde hicbirimizde.
O kadar uzun bi hikaye ki neresinden anlatayim da hakli haksizin kim oldugunu gorun..
Zaten de su an hakli haksiz aramiyoruz.
Yarin sabah bilgisayardan yazabildigim kadar detay yazacagim.Tamamını anlatmanızı bekleyemeyiz ama biraz bahsederseniz daha iyi öneriler gelebilir. Çünkü bazen bir iki ayrıntı bile insanların fikirlerini komple değiştirebiliyor.
Benim sevmekten kastim da guler yuzle tahammul etmekBen sevmiyorum sevmicem evlat olsa eldivenle sevilir ruh hastasının teki. Zaten çevresinde de kimse yok
KonuşmuyorumBenim sevmekten kastim da guler yuzle tahammul etmek
Bu benim icin cok buyuk bir dert, o yuzden buraya aciyorum…
Arkadaslar ben 6 yillik evliyim, bi tane de kizim var 4 yasinda. Kocamla genel olarak mutlu bi evliligimiz var.
Ama su gorumce belalari konu olunca evin de evliligin de tadi tuzu kaciyor.
İnaninki ilk evlendigimiz zamanlar falan seviyordum ben bunlari -iki tane yaslari geckin bekar gorumce, ikisi de abla- ama zamanla ozellikle kizim dogduktan sonra her seyleri batmaya basladi, onlar bana ben onlara bi sekilde soguduk gittik, simdi goresim yok, evime geldiklerinde hosgeldiniz demek icimden gelmiyor, benim de icim yuzume vurur maalesef… esimle cok buyuk tartistik bugun, anladim ki ben biraz daha boyle devam edersem evliligimiz tehlikede..
Gorumcelerle olanlar hk detay vermek istemiyorum, ifsa olurum diye korkuyorum. Ben esim icin tum haksizliklari sineye cekmeye raziyim.
Soru su; ben bu insanlara karsi nasil politik olurum, kendimi nasil telkin edebilirim?
Politiklik için geldiklerinde gülümseyin hoşgeldiniz deyin ikramda bulunun. Nasılsın vs konuşun yani. Madem alttan alma niyetindesiniz size laf sokarlarsa da ses etmeyin madem. Yine bekleriz deyin. Arada da siz gidin.Bu benim icin cok buyuk bir dert, o yuzden buraya aciyorum…
Arkadaslar ben 6 yillik evliyim, bi tane de kizim var 4 yasinda. Kocamla genel olarak mutlu bi evliligimiz var.
Ama su gorumce belalari konu olunca evin de evliligin de tadi tuzu kaciyor.
İnaninki ilk evlendigimiz zamanlar falan seviyordum ben bunlari -iki tane yaslari geckin bekar gorumce, ikisi de abla- ama zamanla ozellikle kizim dogduktan sonra her seyleri batmaya basladi, onlar bana ben onlara bi sekilde soguduk gittik, simdi goresim yok, evime geldiklerinde hosgeldiniz demek icimden gelmiyor, benim de icim yuzume vurur maalesef… esimle cok buyuk tartistik bugun, anladim ki ben biraz daha boyle devam edersem evliligimiz tehlikede..
Gorumcelerle olanlar hk detay vermek istemiyorum, ifsa olurum diye korkuyorum. Ben esim icin tum haksizliklari sineye cekmeye raziyim.
Soru su; ben bu insanlara karsi nasil politik olurum, kendimi nasil telkin edebilirim?
o kadar içimi okudunuz kiKirazHanim
Esinizle degilde gorumcelerle duzgun bir dille bana bu yaptiklarinizi unutamiyorum temali ama yaralarinizida cok gostermeden bi konusma yapin, belki karsilikli eteklerinizdeki taslari dokerseniz sorun cozulur.
Cunku insan duyulmadigini, anlasilmadigini dusundugu seyleri hazmedemez ve icinden cikilmaz hale getirir, dir dir yapmanizin sebebi büyük ihtimalle budur.
anneme hakaret eden kişi ruh hastası, senelerdir psikolojik tedavi görüyor, psikologları da manipüle ettiği için 1 gr yol alamıyor.Anneme hakaret birine guleryuz gostermiyorum diye benimle çatisan kocayi dehlerim kusura bakmayin da kocaniz laf yapmasin diye gorumcelerinizi sevmek icin tavsiye istiyorsunuz tuhafsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?