Gorumcelerimi nasil sevebilirim?

Herseye okey ama esiniz madem farkinda ve mahcup, o zaman sizinle gulumsemiyorsunuz diye tartismasi cok sacma oyle degil mi?

evlendiğimde seviyordumdan sonrasını okumadım çünkü hata burada. Hiç sevmeyip ailenizin dışında tutacaktınız. Dağı taşı sevin görümceyi mi buldunuz sevecek :)

Herseye okey ama esiniz madem farkinda ve mahcup, o zaman sizinle gulumsemiyorsunuz diye tartismasi cok sacma oyle degil mi?
saçma tabii ki, unut artık diyor, ben bıktım diyor, bayram gelsin tatil olsun istemiyorum diyor.. o kadar arada kalmış ki sinirinden ağlayacaktı nerdeyse.
evlendiğimde seviyordumdan sonrasını okumadım çünkü hata burada. Hiç sevmeyip ailenizin dışında tutacaktınız. Dağı taşı sevin görümceyi mi buldunuz sevecek :)
ah bilemedim bilemedim, çünkü benim annemin halalarımla yengelerimle ve dayımın eşiyle ilişkisi çok güzel, biz de öyle oluruz sandım.

Bende de var, biriyle hiç görüşmüyorum.
Eşim görüş Güleryüz göster diye baskilarsa onu da kız kardeşinin eteğinin dibine yollarım.
Bu konuda çok katı olmamın sebebi , onunla çok iyiydik kendimi onların kız kardeşi gibi görüyordum kazık yedim elimi eteğimi çektim en son eşimin hatrina aynı ortamda bulunalım dedik yine saygısızlık yapınca bu sondu dedim.
Benim için ha köşedeki yastık ha o kadın , yastık bile daha değerli olabilir sırtımı yasliyorum en azından.
Evliliğim bitecek diye politik olmam kocam olmak istediği tarafta olur onun seçimi.

Evliliğin ilk yıllarında gorumcelerime eşimin ailesine çok samimi davrandım.onlar bunu sanki çok iyi oldukları için yapıyorum sandılar ve hiç kıymet vermediler.bende elimi çektim gayet mesafeliyim.samimi olmak gibi bı isteğim hiç yok hatta onlar söylüyor sen konusmuyorsun.cunku konuşmak istemiyorum çok şans verdim ama soğudum bı kere.saygisizligim yok evime gelseler ki asla gelmezler güzel agirlarim.onun dışında bı samimiyet beklemesinler

Ben kendimi soyle telkin ettim hep. Is yerinde onlarca sevmedigim ve hatta ifrit oldugum insanlar var ama yuz yuze geldigimizde saygi cercevesinde bazen toplantilarda saatlerce konusuyoruz bazen is yemeklerde lakirdi yapmak zorunda kaliyoruz selamlasmadan gecmiyoruz gibi normalde dönüp laf atacagim insan degilken bazi sebeplerden dolayi birarada olmaya çalışıyoruz. Simdi ben is arkadaslarina altlarina ustlerine bile her gun her gun politik olabilirken neden es ailesine olamayim? Esimin ailesi evliligim ,is arkadaslarindan daha mi degersiz. Bir sure bu motto ile yanastim es ailesine sonra noldu biliyor musun zamanla birbirimize karsi gardimizi indirdik simdi cogu konusmalarimiz icten samimi zamanla oturuyor yerine

Ayy bir düşün kadınların yakasından.yaşı geçkin bekarmışmış.bir de hemcins olacaksınız.

Ayy bir düşün kadınların yakasından.yaşı geçkin bekarmışmış.bir de hemcins olacaksınız.
yaş vermemek için öyle yazdım, bu durumlarda da bekar mı evli mi çocuğu var mı diye sorulur genelde, önden yazdım sorulmadan önce. onlar bana hemcins oldular mı da ben onlara hemcins olacağım?

yaş vermemek için öyle yazdım, bu durumlarda da bekar mı evli mi çocuğu var mı diye sorulur genelde, önden yazdım sorulmadan önce. onlar bana hemcins oldular mı da ben onlara hemcins olacağım?
Hmm.eee peki.ne yaptıklar ki? Asıl onu sorarlar.

Hmm.eee peki.ne yaptıklar ki? Asıl onu sorarlar.
6 yıllık mevzuları burda anlatamam maalesef.
ama "hiç bişey" yapmadılar diyeyim özetle, siz anlayın.
asla maddi konulardan bahsetmiyorum, manevi destekten, tek yeğen tek torun için istediğim desteklere hiç cevap vermemelerinden bahsediyorum, tüm sevgilerinin lafta olmasından bahsediyorum, sınır bilmemelerinden bahsediyorum.. ben onlar bana abla olsunlar istedim ama onlar annelerinin yapmadığı kaynanalığı alttan alttan yapmayı tercih ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…