- 17 Temmuz 2021
- 7.289
- 23.871
- 298
- Konu Sahibi KirazHanim
-
Herseye okey ama esiniz madem farkinda ve mahcup, o zaman sizinle gulumsemiyorsunuz diye tartismasi cok sacma oyle degil mi?anneme hakaret eden kişi ruh hastası, senelerdir psikolojik tedavi görüyor, psikologları da manipüle ettiği için 1 gr yol alamıyor.
etraflarında kimseleri yok, doğru düzgün ilişki kuramıyorlar, sadece erkek-kadın ilişkisinden bahsetmiyorum her türlü ilişki için konuşuyorum.
eşim daha beni ailesiyle tanıştıracağı gün beni uyardı, büyük ablam biraz tuhaftır, patavatsızlık edebilir, söylememesi gereken bişey söyleyebilir, sen sakın ona takılma demişti.
akıl sağlığının tam yerinde olmadığını düşündüğüm için dikkate almamaya çalışıyorum ki hakaret ettiği vakitler eşim defalarca benden ve annemden özür diledi.
evlendiğimde seviyordumdan sonrasını okumadım çünkü hata burada. Hiç sevmeyip ailenizin dışında tutacaktınız. Dağı taşı sevin görümceyi mi buldunuz sevecek :)Bu benim icin cok buyuk bir dert, o yuzden buraya aciyorum…
Arkadaslar ben 6 yillik evliyim, bi tane de kizim var 4 yasinda. Kocamla genel olarak mutlu bi evliligimiz var.
Ama su gorumce belalari konu olunca evin de evliligin de tadi tuzu kaciyor.
İnaninki ilk evlendigimiz zamanlar falan seviyordum ben bunlari -iki tane yaslari geckin bekar gorumce, ikisi de abla- ama zamanla ozellikle kizim dogduktan sonra her seyleri batmaya basladi, onlar bana ben onlara bi sekilde soguduk gittik, simdi goresim yok, evime geldiklerinde hosgeldiniz demek icimden gelmiyor, benim de icim yuzume vurur maalesef… esimle cok buyuk tartistik bugun, anladim ki ben biraz daha boyle devam edersem evliligimiz tehlikede..
Gorumcelerle olanlar hk detay vermek istemiyorum, ifsa olurum diye korkuyorum. Ben esim icin tum haksizliklari sineye cekmeye raziyim.
Soru su; ben bu insanlara karsi nasil politik olurum, kendimi nasil telkin edebilirim?
saçma tabii ki, unut artık diyor, ben bıktım diyor, bayram gelsin tatil olsun istemiyorum diyor.. o kadar arada kalmış ki sinirinden ağlayacaktı nerdeyse.Herseye okey ama esiniz madem farkinda ve mahcup, o zaman sizinle gulumsemiyorsunuz diye tartismasi cok sacma oyle degil mi?
ah bilemedim bilemedim, çünkü benim annemin halalarımla yengelerimle ve dayımın eşiyle ilişkisi çok güzel, biz de öyle oluruz sandım.evlendiğimde seviyordumdan sonrasını okumadım çünkü hata burada. Hiç sevmeyip ailenizin dışında tutacaktınız. Dağı taşı sevin görümceyi mi buldunuz sevecek :)
görümce geldi kaçınnn :)Burada yoğun bir görümce nefreti var, insanlar ne olduğunu bilmeden bile otomatik olarak size hak veriyor. Ama ben perdenin bir de arkasını bilmek isterdim. %100 haklı olduğunuzu düşünmüyorum nedense.
görümce geldi kaçınnn :)
Ayy bir düşün kadınların yakasından.yaşı geçkin bekarmışmış.bir de hemcins olacaksınız.Bu benim icin cok buyuk bir dert, o yuzden buraya aciyorum…
Arkadaslar ben 6 yillik evliyim, bi tane de kizim var 4 yasinda. Kocamla genel olarak mutlu bi evliligimiz var.
Ama su gorumce belalari konu olunca evin de evliligin de tadi tuzu kaciyor.
İnaninki ilk evlendigimiz zamanlar falan seviyordum ben bunlari -iki tane yaslari geckin bekar gorumce, ikisi de abla- ama zamanla ozellikle kizim dogduktan sonra her seyleri batmaya basladi, onlar bana ben onlara bi sekilde soguduk gittik, simdi goresim yok, evime geldiklerinde hosgeldiniz demek icimden gelmiyor, benim de icim yuzume vurur maalesef… esimle cok buyuk tartistik bugun, anladim ki ben biraz daha boyle devam edersem evliligimiz tehlikede..
Gorumcelerle olanlar hk detay vermek istemiyorum, ifsa olurum diye korkuyorum. Ben esim icin tum haksizliklari sineye cekmeye raziyim.
Soru su; ben bu insanlara karsi nasil politik olurum, kendimi nasil telkin edebilirim?
yaş vermemek için öyle yazdım, bu durumlarda da bekar mı evli mi çocuğu var mı diye sorulur genelde, önden yazdım sorulmadan önce. onlar bana hemcins oldular mı da ben onlara hemcins olacağım?Ayy bir düşün kadınların yakasından.yaşı geçkin bekarmışmış.bir de hemcins olacaksınız.
Hmm.eee peki.ne yaptıklar ki? Asıl onu sorarlar.yaş vermemek için öyle yazdım, bu durumlarda da bekar mı evli mi çocuğu var mı diye sorulur genelde, önden yazdım sorulmadan önce. onlar bana hemcins oldular mı da ben onlara hemcins olacağım?
6 yıllık mevzuları burda anlatamam maalesef.Hmm.eee peki.ne yaptıklar ki? Asıl onu sorarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?