• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcelerimi nasil sevebilirim?

anneme hakaret eden kişi ruh hastası, senelerdir psikolojik tedavi görüyor, psikologları da manipüle ettiği için 1 gr yol alamıyor.
etraflarında kimseleri yok, doğru düzgün ilişki kuramıyorlar, sadece erkek-kadın ilişkisinden bahsetmiyorum her türlü ilişki için konuşuyorum.

eşim daha beni ailesiyle tanıştıracağı gün beni uyardı, büyük ablam biraz tuhaftır, patavatsızlık edebilir, söylememesi gereken bişey söyleyebilir, sen sakın ona takılma demişti.

akıl sağlığının tam yerinde olmadığını düşündüğüm için dikkate almamaya çalışıyorum ki hakaret ettiği vakitler eşim defalarca benden ve annemden özür diledi.
Herseye okey ama esiniz madem farkinda ve mahcup, o zaman sizinle gulumsemiyorsunuz diye tartismasi cok sacma oyle degil mi?

Bu benim icin cok buyuk bir dert, o yuzden buraya aciyorum…

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim, bi tane de kizim var 4 yasinda. Kocamla genel olarak mutlu bi evliligimiz var.

Ama su gorumce belalari konu olunca evin de evliligin de tadi tuzu kaciyor.

İnaninki ilk evlendigimiz zamanlar falan seviyordum ben bunlari -iki tane yaslari geckin bekar gorumce, ikisi de abla- ama zamanla ozellikle kizim dogduktan sonra her seyleri batmaya basladi, onlar bana ben onlara bi sekilde soguduk gittik, simdi goresim yok, evime geldiklerinde hosgeldiniz demek icimden gelmiyor, benim de icim yuzume vurur maalesef… esimle cok buyuk tartistik bugun, anladim ki ben biraz daha boyle devam edersem evliligimiz tehlikede..

Gorumcelerle olanlar hk detay vermek istemiyorum, ifsa olurum diye korkuyorum. Ben esim icin tum haksizliklari sineye cekmeye raziyim.

Soru su; ben bu insanlara karsi nasil politik olurum, kendimi nasil telkin edebilirim?
evlendiğimde seviyordumdan sonrasını okumadım çünkü hata burada. Hiç sevmeyip ailenizin dışında tutacaktınız. Dağı taşı sevin görümceyi mi buldunuz sevecek :)

Herseye okey ama esiniz madem farkinda ve mahcup, o zaman sizinle gulumsemiyorsunuz diye tartismasi cok sacma oyle degil mi?
saçma tabii ki, unut artık diyor, ben bıktım diyor, bayram gelsin tatil olsun istemiyorum diyor.. o kadar arada kalmış ki sinirinden ağlayacaktı nerdeyse.
evlendiğimde seviyordumdan sonrasını okumadım çünkü hata burada. Hiç sevmeyip ailenizin dışında tutacaktınız. Dağı taşı sevin görümceyi mi buldunuz sevecek :)
ah bilemedim bilemedim, çünkü benim annemin halalarımla yengelerimle ve dayımın eşiyle ilişkisi çok güzel, biz de öyle oluruz sandım.

Bende de var, biriyle hiç görüşmüyorum.
Eşim görüş Güleryüz göster diye baskilarsa onu da kız kardeşinin eteğinin dibine yollarım.
Bu konuda çok katı olmamın sebebi , onunla çok iyiydik kendimi onların kız kardeşi gibi görüyordum kazık yedim elimi eteğimi çektim en son eşimin hatrina aynı ortamda bulunalım dedik yine saygısızlık yapınca bu sondu dedim.
Benim için ha köşedeki yastık ha o kadın , yastık bile daha değerli olabilir sırtımı yasliyorum en azından.
Evliliğim bitecek diye politik olmam kocam olmak istediği tarafta olur onun seçimi.

Evliliğin ilk yıllarında gorumcelerime eşimin ailesine çok samimi davrandım.onlar bunu sanki çok iyi oldukları için yapıyorum sandılar ve hiç kıymet vermediler.bende elimi çektim gayet mesafeliyim.samimi olmak gibi bı isteğim hiç yok hatta onlar söylüyor sen konusmuyorsun.cunku konuşmak istemiyorum çok şans verdim ama soğudum bı kere.saygisizligim yok evime gelseler ki asla gelmezler güzel agirlarim.onun dışında bı samimiyet beklemesinler

Ben kendimi soyle telkin ettim hep. Is yerinde onlarca sevmedigim ve hatta ifrit oldugum insanlar var ama yuz yuze geldigimizde saygi cercevesinde bazen toplantilarda saatlerce konusuyoruz bazen is yemeklerde lakirdi yapmak zorunda kaliyoruz selamlasmadan gecmiyoruz gibi normalde dönüp laf atacagim insan degilken bazi sebeplerden dolayi birarada olmaya çalışıyoruz. Simdi ben is arkadaslarina altlarina ustlerine bile her gun her gun politik olabilirken neden es ailesine olamayim? Esimin ailesi evliligim ,is arkadaslarindan daha mi degersiz. Bir sure bu motto ile yanastim es ailesine sonra noldu biliyor musun zamanla birbirimize karsi gardimizi indirdik simdi cogu konusmalarimiz icten samimi zamanla oturuyor yerine

Back
X