Görümcelerim ve kocamın denge kuramayışı

aynen uzakta olunca illa ki fırsat bulunca ailesine gidiyor bende öyleyim yadırgamıyorm sadece görümcelerimle sıkı fıkı olmaso beni rahatsız ediyor konuşuyorum gülüp geciyor cünkü ona göre bu bir sorun değil

Yani bilemedim insanın hayatını rayına koyamamis kardeşi olması da kötü.Cocuklarin babaları nerede.Sizde Holding sahibi degilsinizki yetsin maddi manevi.Cizgiler var işte dayidan baba olmaz Herkes doğru seçim yapacak.Esinizin dengeyi kurması lazım Yerinizde olsam tayin falan istemem oraya bu büyük hata olur

İnşallah tayin istemezsiniz ve kesinlikle istemeyin.
Ne demek bir ay orda bir ay burda.
İnsan nasıl kendi çocuğunu ihmal edebilir yeğenleri için.
Dengeyi sağlamak zorunda.
Ama siz baştan bu kadar izin vermeseydimiz onlarda bu kadar yüz bulmazdı.
Bizde ilk zamanlar bu tarz olaylar yaşadık hamileyim karnım burnumda ailesiniz şehir dışından arabayla almaya gitmeler, bayram okur bizi yalnız bırakır ailesini alıp yazlıklara götürmeler vs. Ben ses çıkarmadıkça sonu gelmedi. Ses çıkarınca da karşındakiyle alakalı zamanla o da anladı. Anlamasa zaten bu işin sonu gelmezdi

Evli adamın birinci önceliği
karısı ve çocuklarıdır. Ekstrem bir durum yoksa normal şartlarda bu sıralamayı muhafaza etmesi lazım.
Adam o kadar vericidir ki hem size hem onlar yeter ilgisi, tamam. Ama sizden tasarruf edilen onlara sarf ediliyor.
Kayınpederiniz yaşıyor mu?

İlk çocuğuna eşiniz babalık yapmaya çalışıyor bu anlaşılabilir bir durum.
Peki ikinci evlilikten olan çocuğa neden babavari bir tavır içerisinde?
Babası başında bu çocuğun.
Görümceniz sadece sizden rol çalmıyor,
kendi eşinin rolünü de araya abisini sokarak silikleştiriyor.

Ben olsam tayinimi almam. Kocamın da bana sevgisi olup olmadığını sorgularım. Ne demek 1 ay sizinle 1 ay uzakta böyle evlilik mi olur.

Esinde de sorun var

1 ay eşini yalnız bırakıp kalması normal gelmedi bana. Benim eski eşimde yigeninin babası olduğunu söylerdi ne alaka destek olmak başka babalık başka şey. Bağımlı bir eşiniz var Allah'tan uzaktasınız asla tayin istemeyin.

Bak uzaktan baş edemiyirsan yakında olunca hiç edemezsin. Suç bu arada eşinde sınır çizemiyor.

Kendisinin 2. evliliğinin yürümeme sebebi bile evliliğine kendini verememesi olabilir. Bilmiyor böyle insanlar öncelik kimdir, nedir. Size nasıl bir zarar verdiğini umursamıyordur. Büyük ihtimalle aile yapısı yüzünden. Çözebileceğiniz bir şeymiş gibi durmuyor. Kesinlikle tayin istememelisiniz. Sebebi de açıkça söylemelisiniz. Vaat verilirse de inanmayın, hayır diyemeyebilir onlara aynı ortamda olursanız. Çok sinir bozucu bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…