Görümceklerrrrr

Oğlunuza aldıklarına göre aslında o düşünce ve incelik varmış,
Benim iki çocuğum olsa birine alıp birine almasalar aklıma bunlar gelmez
ne güzel düşünmüş almışlar diye mutlu olurum, halen bekliyorum diyorsunuz
bu kafayla daha çok beklersiniz.

Çok mu irdeliyorsunuz bilemedim.
Bende erkek kıyafeti bulamam mesela, elim hep kız almaya alışmış. Erkek çocuğa hediye götüreceğim zaman acayip geriliyorum ve haftalarca arıyorum zor buluyorum.
Birde getirseler ne getirmeseler ne, mesafenizi koyun,, kendi çocuklarınıza kendiniz alın yeterli bence.

Ay beklentiye girmemiş haliniz buysa bir de beklentiye girseniz sokaklarda bağırırsınız herhalde kimse hiçbir şey yapmak zorunda değil şunu kabullenin artık

Siz daha önce de gorumceler oğlumu seviyor kizimi sevmiyor diye konu açan üye misiniz
Ben şu yazdıklarınızdan öyle bir şey görmedim bana kalırsa kızınızı bu şekilde hakir gören sizsiniz tam olarak bunu anladım lütfen yardım alın lütfen yazık O çocuğa yani tabii ki bir mağazada kızınıza göre kıyafet bulamamış olabilirler buna neden bu kılıfı uydurdunuz bedeni olmaz rengi olmaz güzel değildir vs vs gerçekten sorun sizde

Bende görumceyim (görümcek kelimesi kadar seviyesiz bir kelime daha varmı bilemedim). Annem yurt dışına giderken tüm yeğenlerime hediye alıp gönderim. 3 erkek kardeşim var. İkisinin çocuklari küçük gittğıim mağazada bedenlerini rahatça bulabildim. Abimin kızları biraz daha büyük onlara uygun güzel bir kıyafet bulamadım. Bedenleri vardı ama olanlar çok kötüydü. Bende kıyafet yerine oyuncak aldım onlara. İnşallah anneleri bana bilenmez ayrımcılık yapıyor diğerlerine kıyafet aldi bize oyuncak aldı diye. Adımız görümce ya nihayetinde, her hareketimizin altında mutlaka bir art niyet yatıyordur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…