Merhabalar, biz evlenirken kocamızla evlenip mutlu olacağımızı düşünürüzz sadece o olsun deriz ama hayat bize dur der tek o değil ailesi de var der :) iki çocuğum var ikisi de doğduğunda eşimin ailesinden bir beklentim olmadı hediye getirsin altın getirsin aslında bir takım elbise bile alsalar içinden gelmiş derim ama onu beklemedim çünkü biliyorum onlarda o düşünce yok.. geçenlerde küçük kızım 1 yaşına girdi görümcemin kızı bana kıyafet alıcam melisaya (kızım) bende zahmet etme oda takrar edince bende tamam dedim oğlumda 2 yaşında oğlum doğduğunda da kimse hiç birşey almadı bir zıbın bile yine bu görümcemin kızı bir takım kıyafet hediye etti öyle düşünmüştü sevinmiştim de.. bugün ise gidip yine oğluma almış kızıma almamışlar neden diye hiö sormadım onlar dedi yokmuş ayını unuttuk vs vs ,, ama sonrası o kadar moralim bozuldu ki ben kimseden birşey beklemedim ,, incelik böyle olmaz,, bunlar başından beri hep ayrımcılık yaptılar koskacamn hm de kızıma göre birşey beğenememişler.. oysa kızım doğduğunda herkes eren (oğlum) ona da kıyafet getirmişlerdi di nedeni ise onun gönlü kalmasın diye çok güzel bir düşünce oğlum anlamadı ama ben çok sevindim.. sonra görümcemin kızı tekrar dedi ben melisaya alıcam getircemm bilmiyorum kızlar napcam bekliyorum getirmesini iyi düşünüyorum hala eğer getirmezse napim?