Gorumcek sinir ediyor beni

Ben de ailesiyle kusmesini istemem acikcasi. Anne baba hakki denen bir sey 'var'. Biz kv kp'yi begensek de begenmesek de bu yasina onlar getirdi eslerimizi. Bizi de ayni sekilde kendi ailemiz...
Gelin anlasamiyorsa araya mesafe koyup nadir gorusebilir en kotu ihtimalle ama kimse anne babayi cok hayati bir durum sorun olmadan karisi-kocasiyla anlasamadi diye silmemeli bence...

kesınlıkle bende oyle dusunuyorum...

masallah... sende ıyılıkten anlıyormussun demekkı suıstımal etmemıssın ıyılık tek taraflı degılmıs :) allah mutlu mesut etsın
Tesekkur ederimm.. Allah hepimizi mutlu etsin.. Melek gibi insan onu sevmesem sorun bende olurdu sanirim.. İcinde zerre kotu niyet barindirdigini dusunmuyorum.. Hem benim hem esimin ablasi hatta esim bizi kiskaniyor her konuda bana destek oldugu icin

Onun yaptığı çok çirkin. Terbiyesizlik.
Siz de ondan aşağı kalmamışsınız ve gururlanıyorsunuz bununla..
Nasıl merhametsizliktir bu..
O kovduğunuz insanlardan hiçbir farkınız yok bence..

Onun yaptığı çok çirkin. Terbiyesizlik.
Siz de ondan aşağı kalmamışsınız ve gururlanıyorsunuz bununla..
Nasıl merhametsizliktir bu..
O kovduğunuz insanlardan hiçbir farkınız yok bence..
konumu okumadan önce herkes sizin gibi diyordu ama kaynanamla ilgili konu açtım ve herkes bana hak verdi. sadece bu lafın üstüne kovmadım ben kaynanamı. okursanız anlarsınız

Benim konum baskasinin konusu olmus. Herkes kendi konusunda konusmaya devam etsin lutfen.. ben buraya dertlesmek icin yazdim. Birde saldirilar olmasin..

yani bende görümce adayıyım ama kesinlikle kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam napıyolarsa yapsınlar hıh

Bende gorumceyim canim bende karismadim yengelerime kiskanmadimda benim gorumcem niye boyle bilmiyorum
hamilelik sürecinde insan daha bir alıngan oluyor olmasa bile çok iyi anlıyorum seni bnmde isim konum çok mesele oldu üzüldüm vs geçti gitti herkes başkasının hayatı konusunda çok rahat konuşur kendisine gelince uygulamaz görümceniz bir dublex evde yaşarsa şaşmam yani:):)

Benim konum baskasinin konusu olmus. Herkes kendi konusunda konusmaya devam etsin lutfen.. ben buraya dertlesmek icin yazdim. Birde saldirilar olmasin..
Ama siz gercekten 'cok' gerginsiniz konu sahibi. Arkadas kendi esinin ailesiyle gorusmedigini 'ornek gostermis' biz de sebebini sorduk. Ne oluyor yani herkese bu kadar atarlanirsan etrafindakilerin işi zor. Allah onlara 9 ay sabir versin.

Isim konusu nasi oldu sonucu peki sizde? Dubleks ev konusunda aslinda ben bebeklerimin ikiz oldugunu ogrendikten sonra vazgecmistim esim oyle konu acti girumcem birden elektrik carpmisa dondu o tepkisi karismasi hic hosuma gitmedi zaten cok kiskanc bi insan oldugunu biliyorum benimle cok ugrasmisliklari vardir daha yeni cvo vermelere basladim umarim haddini bilir. Birde ona dubleks ev alsalar havada kapar eminim :)))

Ama siz gercekten 'cok' gerginsiniz konu sahibi. Arkadas kendi esinin ailesiyle gorusmedigini 'ornek gostermis' biz de sebebini sorduk. Ne oluyor yani herkese bu kadar atarlanirsan etrafindakilerin işi zor. Allah onlara 9 ay sabir versin.
Hayir canim sadece konum baska yere kaydigini belirttim arkadasin actigi kendi konusu varmis ordan devam edilsin istedim cunku bende dertlesmek istiyorum kirdiysam ozur dilerim

bnm sorunum kp ile çocuğa sürekli kendi ismi ile hitap ediyor bnm çocuğum diyor alıp götürcem diyor artık dayanamıyordum eşimde babasının ismini koymak istedi kaynım garip isimlerle çocuğumu sevdi olmayacak isimler taktım bunları ama hepsi geçti kp cevap dahi vermedim eşimle çözdük konuyu kaynımda ses etmiyor artık :)

bnde dublexte yaşıyorum ne bilim güzel ama ben sevmiyorum görümceniz akıl vermeden çok kıskançlığından yaptığı bariz belli ama :)

O kesin canim kidkac oldugu keske bude esim fark etsede ona gire davransa acaba farkindada belli mi etmiyo gozardimi ediyo bilmiyorum

Mesela ne derse cvp veremiyosun canim soyle :)

Mesela bir sefer ben mesguldum, cocuktan dolayi, musait degildim, cay koyulmasi gerekiyordu, kayinvalidem ona soyledi, o da burda gelin varken ben niye koyuyormusum falan diye bagirip cagirdi herkesin icinde, birkac aile vardi. Ben hem esime guvenmiyorum ,hem de yarin bir gun bir sey olursa ben kotu olmiyim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…