- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Ben de ailesiyle kusmesini istemem acikcasi. Anne baba hakki denen bir sey 'var'. Biz kv kp'yi begensek de begenmesek de bu yasina onlar getirdi eslerimizi. Bizi de ayni sekilde kendi ailemiz...benım esımde annesını falan sildi
senın kesıp attıgın tırnagına kurban olsun dedi bana
ben acıkcası uzuluyorum bu duruma ya...
2 gunluk dunya keske boyle olmasa...
kendım arıyorum esıme telı verıyorum annesıyle konussun dıye
bende görümceyım annemde kayınvalıde bız hıc gelınımıze kotu davranmayız günah ya...
kesınlıkle bende oyle dusunuyorum...Ben de ailesiyle kusmesini istemem acikcasi. Anne baba hakki denen bir sey 'var'. Biz kv kp'yi begensek de begenmesek de bu yasina onlar getirdi eslerimizi. Bizi de ayni sekilde kendi ailemiz...
Gelin anlasamiyorsa araya mesafe koyup nadir gorusebilir en kotu ihtimalle ama kimse anne babayi cok hayati bir durum sorun olmadan karisi-kocasiyla anlasamadi diye silmemeli bence...
Tesekkur ederimm.. Allah hepimizi mutlu etsin.. Melek gibi insan onu sevmesem sorun bende olurdu sanirim.. İcinde zerre kotu niyet barindirdigini dusunmuyorum.. Hem benim hem esimin ablasi hatta esim bizi kiskaniyormasallah... sende ıyılıkten anlıyormussun demekkı suıstımal etmemıssın ıyılık tek taraflı degılmıs :) allah mutlu mesut etsın
ben nişanlıyken kiloluydum 42 bedendim. görümcem bana bir kıyafet almış 34 beden. kaynanam dediki ah nermin kızımla bu büyük beden kıyafeti aldık artık bunun da içine sığamazsan çüş yani obezinde ileri seviyesisin çok şişkosun sana vinç getirmek lazım dedi. görümcede arkada pis pis gülüyo. hayırdır görümce erkeksizlik başına mı vurdu manken gibisin ama evde kaldın nişanlım beni köpek gibi seviyo dedim:):):) tatlım eğer kocana güveniyosan görümceni evden kov iyice kavga et bir daha evine bile gelemesin. hamile kadın strese sokulmaz bu ne ya çocuğun ismine karışıyo. abinle o mu yattı da çocuğun ismine karışıyo. ben tüm erkek tarafını kovdum rahatım. geçen düğüne gittik kaynanada ordaydı. bizde inat olsun diye piste çıktık eşimle dans ettik. kaynanada bize bakmış ağlıyodu. kaynananın yanına gittim. ömür boyu bize böyle uzaktan bakıp ağlayacaksın dedim:)
Bende vermezdimde biktim artik canim boyle bikac kez daha bozunca cesaret yokolur dahada bulasmaz belkibence cevap vermekle en iyisi yapıyosun biz susuyoruzda noluyo yine adımız şeytana cadoloza çıkıyo
konumu okumadan önce herkes sizin gibi diyordu ama kaynanamla ilgili konu açtım ve herkes bana hak verdi. sadece bu lafın üstüne kovmadım ben kaynanamı. okursanız anlarsınız
Onun yaptığı çok çirkin. Terbiyesizlik.
Siz de ondan aşağı kalmamışsınız ve gururlanıyorsunuz bununla..
Nasıl merhametsizliktir bu..
O kovduğunuz insanlardan hiçbir farkınız yok bence..
Eşin annesini ailesini sildi mi yani? Kendi basina da mi gorusmuyor?
Eşin annesini ailesini sildi mi yani? Kendi basina da mi gorusmuyor?
evet sildi kendi başına da görüşmüyor. konumda anlattım çünkü çok kötü şeyler yaptılar eşimeEşin annesini ailesini sildi mi yani? Kendi basina da mi gorusmuyor?
Bende gorumceyim canim bende karismadim yengelerime kiskanmadimda benim gorumcem niye boyle bilmiyorumyani bende görümce adayıyım ama kesinlikle kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam napıyolarsa yapsınlar hıh
hamilelik sürecinde insan daha bir alıngan oluyor olmasa bile çok iyi anlıyorum seni bnmde isim konum çok mesele oldu üzüldüm vs geçti gitti herkes başkasının hayatı konusunda çok rahat konuşur kendisine gelince uygulamaz görümceniz bir dublex evde yaşarsa şaşmam yani:):)Bende gorumceyim canim bende karismadim yengelerime kiskanmadimda benim gorumcem niye boyle bilmiyorum
Ama siz gercekten 'cok' gerginsiniz konu sahibi. Arkadas kendi esinin ailesiyle gorusmedigini 'ornek gostermis' biz de sebebini sorduk. Ne oluyor yani herkese bu kadar atarlanirsan etrafindakilerin işi zor. Allah onlara 9 ay sabir versin.Benim konum baskasinin konusu olmus. Herkes kendi konusunda konusmaya devam etsin lutfen.. ben buraya dertlesmek icin yazdim. Birde saldirilar olmasin..
Isim konusu nasi oldu sonucu peki sizde? Dubleks ev konusunda aslinda ben bebeklerimin ikiz oldugunu ogrendikten sonra vazgecmistim esim oyle konu acti girumcem birden elektrik carpmisa dondu o tepkisi karismasi hic hosuma gitmedi zaten cok kiskanc bi insan oldugunu biliyorum benimle cok ugrasmisliklari vardir daha yeni cvo vermelere basladim umarim haddini bilir. Birde ona dubleks ev alsalar havada kapar eminim :)))hamilelik sürecinde insan daha bir alıngan oluyor olmasa bile çok iyi anlıyorum seni bnmde isim konum çok mesele oldu üzüldüm vs geçti gitti herkes başkasının hayatı konusunda çok rahat konuşur kendisine gelince uygulamaz görümceniz bir dublex evde yaşarsa şaşmam yani:):)
Hayir canim sadece konum baska yere kaydigini belirttim arkadasin actigi kendi konusu varmis ordan devam edilsin istedim cunku bende dertlesmek istiyorum kirdiysam ozur dilerimAma siz gercekten 'cok' gerginsiniz konu sahibi. Arkadas kendi esinin ailesiyle gorusmedigini 'ornek gostermis' biz de sebebini sorduk. Ne oluyor yani herkese bu kadar atarlanirsan etrafindakilerin işi zor. Allah onlara 9 ay sabir versin.
bnm sorunum kp ile çocuğa sürekli kendi ismi ile hitap ediyor bnm çocuğum diyor alıp götürcem diyor artık dayanamıyordum eşimde babasının ismini koymak istedi kaynım garip isimlerle çocuğumu sevdi olmayacak isimler taktım bunları ama hepsi geçti kp cevap dahi vermedim eşimle çözdük konuyu kaynımda ses etmiyor artık :)Isim konusu nasi oldu sonucu peki sizde? Dubleks ev konusunda aslinda ben bebeklerimin ikiz oldugunu ogrendikten sonra vazgecmistim esim oyle konu acti girumcem birden elektrik carpmisa dondu o tepkisi karismasi hic hosuma gitmedi zaten cok kiskanc bi insan oldugunu biliyorum benimle cok ugrasmisliklari vardir daha yeni cvo vermelere basladim umarim haddini bilir. Birde ona dubleks ev alsalar havada kapar eminim :)))
Mesela ne derse cvp veremiyosun canim soyle :)Ben cevap veremiyoruuuumimdat diye bagirasim geliyor bazen.
aynı benBen cevap veremiyoruuuumimdat diye bagirasim geliyor bazen.
O kesin canim kidkac oldugu keske bude esim fark etsede ona gire davransa acaba farkindada belli mi etmiyo gozardimi ediyo bilmiyorumbnm sorunum kp ile çocuğa sürekli kendi ismi ile hitap ediyor bnm çocuğum diyor alıp götürcem diyor artık dayanamıyordum eşimde babasının ismini koymak istedi kaynım garip isimlerle çocuğumu sevdi olmayacak isimler taktım bunları ama hepsi geçti kp cevap dahi vermedim eşimle çözdük konuyu kaynımda ses etmiyor artık :)
bnde dublexte yaşıyorum ne bilim güzel ama ben sevmiyorum görümceniz akıl vermeden çok kıskançlığından yaptığı bariz belli ama :)
Mesela ne derse cvp veremiyosun canim soyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?