• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcek sinir ediyor beni

Susmak istemiyorsunuz tabi ve biliyorum susmak çok zor ama işler iyice sarpa sarıyor.
Seviye çok düşüyor.

Bu şekilde saygınız bitecek o zaman ne yapacaksınız?
En iyisi eşinizin onunla konuşması ve biraz daha haddini bilmesi gerektiğini ona anlatması..

Düşman oluyorsunuz karşılıklı.
Böyle huzurlu yaşanmaz ki..

Hayir canim sadece konum baska yere kaydigini belirttim arkadasin actigi kendi konusu varmis ordan devam edilsin istedim cunku bende dertlesmek istiyorum kirdiysam ozur dilerim
Estagfirullah arkadasim onemli degil, ben obur arkadasa mesaj attim cunku konusu kapanmis.
Sana saglikli bir hamilelik dilerim, Rabbim saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin ikizlerini :KK60:
Gorumceni bosvermeye calis, keyfini kacirmasina musaade etme, o zaten kiskandigindan yapiyordur...

Sizin gorumceniz ne diyo birazda siz anlatin valla merak ettim:)) benimki gibi mi ne soyluyolar mesela
benimkiler mesela kayıvalidemlere gittiğim zaman kalabalığın içerisinde ' evimizden defol git, yemeğimizi yeme, bizde kalma... felan filan diyorlar. Eşim sormuş neden böyle yapıyorsunuz diye cevapları 'ŞAKA' olmuş..

Mesela bir sefer ben mesguldum, cocuktan dolayi, musait degildim, cay koyulmasi gerekiyordu, kayinvalidem ona soyledi, o da burda gelin varken ben niye koyuyormusum falan diye bagirip cagirdi herkesin icinde, birkac aile vardi. Ben hem esime guvenmiyorum ,hem de yarin bir gun bir sey olursa ben kotu olmiyim istiyorum.
Ben evin geliniysem sende evin kizisin canim ha ben koymusum ha sen ne gerek var boyle tepki gormene gelin her isi yapicak diye bisey yok gelin demek hizmetci mi diyebilurdin ama cok sinirlendigini tahmin edebiliyorum insan sinirlenince o an akkina bisey gelmiyo :KK43: benimki gibi cok simartilmis anladigim kadariyla. esin biliyomu bu olayi o ne dedi

benimkiler mesela kayıvalidemlere gittiğim zaman kalabalığın içerisinde ' evimizden defol git, yemeğimizi yeme, bizde kalma... felan filan diyorlar. Eşim sormuş neden böyle yapıyorsunuz diye cevapları 'ŞAKA' olmuş..
Tobe yarabim bu ne ya cidden saka gibi kiz buna bisey demene gerek yok bidaha gitme en iyisi hemde yuzkerini gormessin daha ne guzel

Estagfirullah arkadasim onemli degil, ben obur arkadasa mesaj attim cunku konusu kapanmis.
Sana saglikli bir hamilelik dilerim, Rabbim saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin ikizlerini :KK60:
Gorumceni bosvermeye calis, keyfini kacirmasina musaade etme, o zaten kiskandigindan yapiyordur...
Tesekkur ederim canim insallah :) valla takmamak istiyorum belkide daha karismaz 2 kere bozulduktan sonra insallah :)

Tobe yarabim bu ne ya cidden saka gibi kiz buna bisey demene gerek yok bidaha gitme en iyisi hemde yuzkerini gormessin daha ne guzel
daha nelerrr nelerrr.....
milletin yanında (ben hastayım ilaç kullanıyorum ilaçlar ağır olduğu için bebek düşünmüyorum) ahh yengeminde bebeği yok..
yengem annem olsa sevilmez felan filan ben sadece susuyorum..
herkesi Allaha havale ettim..
çocuktan bile soğuttular beni.. aslında tedaviyi bırakıp çocuk sahibi olabilirim ama bunlar yüzünden istemiyorum...
Daha biz 3 haftalık evliyken gelip bir ay kaldılar ve bana teklifleri şuydu..
sana KUMA getirelim mi?? sen işine gidersin oda ev işlerini yapar diye..
Ama tabi bunların hepsi ŞAKA..

O kesin canim kidkac oldugu keske bude esim fark etsede ona gire davransa acaba farkindada belli mi etmiyo gozardimi ediyo bilmiyorum
eşlerimiz bizim gibi detaylı ve ince düşünmüyor hamilelik hormonları ile daha duygusal oluyoruz bizi anlamaları mümkün değil ben beklemiyorum yani:)

Tesekkur ederim canim insallah :) valla takmamak istiyorum belkide daha karismaz 2 kere bozulduktan sonra insallah :)
Hadi cevap vermiyorsun, yuz bulup konusmaya devam ediyor diyorsun ama surekli agzinin payini alan biri neden konusmaya devam eder degil mi... Sanki laf isitmekten hoslaniyorlar :-)

Buarada benim gorumcem daha ilk tanistigimiz gun bana esimin eski kiz arkadaslarini bir bir sayan detayla anlatan biri, esimin kuzenlerinin arkamdan kotu konustugu seyleri gelip yetistirir. En son yine boyle bir laf tasidi aradim anasina sikayet ettim. Bir de kendisini melek zannediyor, ona sorsaniz beni cok seviyor falan :-)
Dengeli birine rastlayamadik gitti, Allah iyi insanlarla karsilastirsin...

Merhabalar ben 2 aylik hamileyim esikisine gore daha hassasim yani artik gorumcemin herseye burnunu sokmasina cok sinirleniyorun cevabini verdigim halde rahatliyamiyorum canimi sikiyor elinde degil bebeklerim etkikenmesin istiyorum bu arada ikiz hamilesiyim. Esimle isim hakkinda konusuyoruz ben aslinda onun yaninda konusnak istemiyorum esim espili isimler soyluyodu bu atladi hemen sazan gibi sunu koyun bunu koymayin esimle ortak isimler begendigimiz isimleri bulmaya calisiyoruz diyorum ama o ismi sen soyledin diyo gorumcek birinede o koysun diyo ya ben zaten esimin fikrini aliyorum ortaligi karistirmaya calisiyo esine diyorum kapat konuyu sonra konysuruz dedim. Sonra bebeklerimin ulturason resimlerine bakip anneniz size iyi bakmazssa bana soyleyin diyo bende dedimki onlari hic kimse annesi kadar dusunemez dedim bisey diyemedi sustu. Bebebeklerimle ilgili karisan biseyler soylediginde kan beynime cikiyor. Bide ev meselesine karisti ayni gun esim dupleks evden bahsetti fiyatiyla ilgili biz dubleks ev istiyoduk cunku eskiden beri bu birden costu sinirli sinirli konuyo yok alinirmi dublekkerin catisi akiyo yok neye yariyo falan filan tmm fikir verebilir ama boyle bi tepki vermesine gerek yok. Bende cevabini verdim yine dedimki sen begenmiyosan kendine dubleks almazsin dedim cevabini aldi sustu bize karismaya hakki yok sonucta onceden cvp vermezdim yuz goz olmamak icin saten samimide olmuyorum nesafeli davraniyorum cocukkarim dogdugunda bana karisicagini sezdigim icin lafi yerine kiynaya calisiyorum haddini bilsin. Evlendigimden beri kuskanclikkari hic bi zaman bitmedi turlu seyler denedi yilan gibi aramiza sizmak icin gecen yaz 3 ay evimde kaldi yeni evliydim idare ettim beni kulladi 3 ay. nankorluklerini gordum. Biktim iyice bekar ve insallah tez zamanda bi koca bulur
GÖRÜMCEK hiç olmuş mu ne yaşadıysanız yaşadız

Benim ki naptii kına da kuaföre gittik ben taç taktım baktım bu da almış şok oldum allahtan kuafor bozdu bunu nası yani sende mi takcaksin diye de takamadi allahım ya kına sahibi takar sadece bi de 15 yıllık evli

daha nelerrr nelerrr.....
milletin yanında (ben hastayım ilaç kullanıyorum ilaçlar ağır olduğu için bebek düşünmüyorum) ahh yengeminde bebeği yok..
yengem annem olsa sevilmez felan filan ben sadece susuyorum..
herkesi Allaha havale ettim..
çocuktan bile soğuttular beni.. aslında tedaviyi bırakıp çocuk sahibi olabilirim ama bunlar yüzünden istemiyorum...
Daha biz 3 haftalık evliyken gelip bir ay kaldılar ve bana teklifleri şuydu..
sana KUMA getirelim mi?? sen işine gidersin oda ev işlerini yapar diye..
Ama tabi bunların hepsi ŞAKA..
Sakasi bile igrenc ne insanlar var ya kumaymis kp getirsin kv ye kuma ozaman yardimci olur ev islerine. Bunlar yuzunden cocuktan vazgecme canim tam aile olursunuz esinle hem esin daha cok baglanir evine hem cocuk cok guzelmis benimkiker daha dogmadilar ama merakla bekliyorum belkide hersey daha guzel olur cocuktan vazgecme

Sen once benim yazimi dikatli oku kimseye cemkirmedim ben hakarette etmedim sert cvp vermedim kolay kolayda kimseyi kirmam durup dururken bana neler yapti biliyomusun? bilmemeden konusma.
öncelikle bana siz diye hitap etmelisiniz.arkadaşınız değilim zira.benim anlatmak istediğim biraz hoşgörü idi fakat görüyorum ki sizde yok.konu açıp fikie almak isteyen sizdiniz ve herkesin ayy hain görümce ayy lanet görümce demesini beklediniz ve böylece herkes sizin gibi düşünüyor olacak sizde egonuzu tatmin edecektiniz .bakın çok saygıdeğer hanımefendi herkea size alkış tutacak değil.ohh iyi yapmışsın ağzına sağlık diyecek değil .elbette karşıt görüş de olacaktır ve buna saygı duymanız gerekmektedir.ama görüyorum ki sorununuza cevap veren kişiye bile bu şekilde davranırsanız görümcenize üzüldüm..

Sakasi bile igrenc ne insanlar var ya kumaymis kp getir kv ye kuma ozaman yardimci olur ev islerine. Bunlar yuzunden cocuktan vazgecme canim tam aile olursunuz esinle hem esin daha cok baglanir evine hem cocuk cok guzelmis benimkiker daha dogmadilar ama merakla bekliyorum belkide hersey daha guzel olur cocuktan vazgecme
Bilmiyorum, korkuyorum eşimin babası olmadığı için çok düşkün kardeşlerine..
ya eşimede kızamıyorum adam resmen 4 tane kadına kocalık yapıyor..
Bizim aile olmamıza izin vermiyorlar.
Eşimle özel bir anımız oluyor, yada önemli bir konumuz ya kendileri bende yada zırrr zırr telefonda en ufak bişeyi abartıp bize sunuyorlar.
Ben bu şekilde çocuk getirmek istemiyorum..
Bir kaç defa görümcemin çocukları p... kurusu diye sevdiğini duydum.
benım ailemde salak bile diyemez kimse kimseye. ben çocuğuma böyle hitap edilmesini istemiyorum.
Böyle bişey olursa tüm gemileri yakarım ben.. bana yaptıkları yeter ama günahsız bir yavruya böyle hitap ederlerse dayanamam..

Buarada benim gorumcem daha ilk tanistigimiz gun bana esimin eski kiz arkadaslarini bir bir sayan detayla anlatan biri, esimin kuzenlerinin arkamdan kotu konustugu seyleri gelip yetistirir. En son yine boyle bir laf tasidi aradim anasina sikayet ettim. Bir de kendisini melek zannediyor, ona sorsaniz beni cok seviyor falan :-)
Dengeli birine rastlayamadik gitti, Allah iyi insanlarla karsilastirsin...
Amac ne uste kiskandigi icin rahatsiz etmek huylandirmak istiyo bide cok seviyorum diyo yani ayni benimki gibi simsar boyle kandiriyolar esleride

Allahim sen bu kiskanc yuva bozmaya calisan kv leri gorumceleri bildigin gibi yap akil fikir ver herkes ettigini bulsun yaptigini yasamadan ölmesin.

Herkesi sevmek zorunda değiliyiz... Ya da herkes bizi sevmek zorunda değil...

Karşılık Anlaşmazlıklar olmuş olabilir ama ben ilk konunuDa çokta abartılacak bi mevzu göremedim yiğenidir isim düşünemez mi koymak zorunda değilsiniz sadece fikir söyledi diye yargılayamazsıbuz
Ve hitap tarzınız hoş değil biri size bu şekilde lakap taksa ....

Back
X