- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
olsa daha çok üzülürdünüz..Ben de gorumcem olmadigina uzuluyorum...
Haksizlik mi ediyorum kendime ne :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsa daha çok üzülürdünüz..Ben de gorumcem olmadigina uzuluyorum...
Haksizlik mi ediyorum kendime ne :)
Ay kız Allah iyiligini versin, supersinaaaahhhh keşkeee...
insan olmak, olabilmek zor zanaat ve bu her babayiğidin harcı değil galiba..
zorlanıyorlar..
Nasıl biz onlar gibi olamıyorsak,Ay kız Allah iyiligini versin, supersin
Gerçekten zorlaniyorlar, hiç böyle düşünmemiştim
Çöpsüz üzüm olaymış iyi olurmuş hakkatKv'n olur. Sorun olur.
Eltin olur. Sorun olur.
Gorumcen olur. Sorun olur.
Ne gorumce ne eltin olur. Bu sefer esin tek cocuk diye kv kp daha da ustune duser.
Ee napak? Esimiz kimsesiz mi olsun?
bende aynen öyle zaten onlarla bir hafta geçirdikten sonra bir ay kendime gelemiyorum malesef. o söyleyemediğin şeylerin cevabını buluyorum ama onlar bi daha onu söylemiyorlar kii.cevap verip rahatlayayım.:) şaşıp kalıyorum
Peki herşeye he canım tamam canım derken kendinize karşı saygınız kaldı mı??yani yorumları okudukça sinirlendim.yahu abilerinin evine geliyorlar.yok yüz göstermedim yok kal demedim.abisi ile çok canciğer eee ne olacaktı ya kardeş onlar.siz kızkardeşinizle hergün buluşursunuz ama .eşiniz yasak koysa kızkardeşinle yada erkek kardeşinle görüşme dese ortalığı yıkarsınız .sanmayın benim görümcem yok .hemde en ala laf sokanından en ala karışanından bende de var.saygıda asla kusur etmedim.kendimi ezdirmedim de.hep tamam canım olur canım dedim kırmadan.ama yine bildiğimi okudum.hoşgörü zor değil.benimde bebeklerimin isimlerine karıştı .fikirlerine olabilir o da bir seçenek olsun dedim,sonuç eşimle benim istediğim konuldu.ev alırken beğendiğim eve 50 tane kulp buldu ,sonuç istediğim evi aldım .yani kalp kırmadan hep ılımlı oldum .karşılığını da saygı ile alıyorum çok şükür..
belki bizler bir sınavdayız ve onlar sadece çözmemiz gerekn sorunlar.belkide bir hiçler ama biz büyütüyoruz sınavı veremediğimiz için kalıyoruz onlar sadece sorun başka sınavlara girmeye hazırlananAy ne insanlar var ya .. amaclari ne bu psikopatlarin.. bendede vardi eski gorumce yetmedi birde annesi..vallahi kaynana gorumce bir olup yuvamin icine ettiler lakin bakiyorumda eski gorumceye eski kv hic bisey olmuyo .. neden bu insanlar huzurumuzu bozdukca kalkiniyorlar.. neden yaptiklarinin karsiligini alamiyorlar ..
çok basit şeylere takılıyorsun.biraz hoşgörülü olsan o da sana karşı öyle olur emin ol.sen sert davrandığın için özellikle yapıyor olabilir.isim konusunda fikir verebilir ne var bunda.illa onu koyacaksın diye bir kaide yok.yada ev hakkında yorum yapabilir.madem rahatsızsın onun yanında konuşma ne dert kalır ne tasa .bir arkadaş ta yobaz görümceler demiş .ne alaka nerden hemen bu etiketi yapıştırdınız anlamadım.
ha canım tamam canım demem bile onun bana uymayan düşüncelerini önemsemediğim anlamına geliyor.kalkıpta kapak tarzında sert ve ters cevaplar vermem asıl kendime olan saygımı kaybettirir bana .mizacım buna müsait değil .hiçbir saman amiyane tabirle çemkirmek derler ya hani öyle bir yapım olmadı..Peki herşeye he canım tamam canım derken kendinize karşı saygınız kaldı mı??
Zaten çoğumuzun problemi onlara bize davrandıkları gibi davranamamak, kıramamak, daha insancıl olmak..
Fikir söylemek ayrıdır, karışmak ayrıdır bana göre. aaaa bak bugün şu ismi duydum sence nasıl demek ayrı, bence bu olsun demek çok çok ayrı.
Karşılığını saygı ile alıyorum demişsiniz ve anlattığınız şeylerde size duyulan bir saygı yok. Sizin aynı bizler gibi susup saygı duyduğunuz şeyler var.
Eşinle almışsınız bir karar ev alacaksınız sizinle tecrübelerini paylaşmak ayrı kulp bulmakta çok ayrı..
Annesine şikayet etti diye gitmiyor musunuz kardeşinizin evine?Gorumce kaynana susun BENİM ailem konussun:) uzaktaki kardeşimin evine 1 kere gitik daha 1 . saate annesine şikayet eden Yengem var benim o gidisimiz son oldu 10 yıllık evli kardesim. Bende gelinlere karşı artık bir empati oluştu ne olur yani insan gibi iki çift laf edilip kimsenin gönlü kirilmasa
Annesine şikayet etti diye gitmiyor musunuz kardeşinizin evine?
Kardeşinizde suç ama,gelinde değil.
Sizi ezdiren o.
Sen once benim yazimi dikatli oku kimseye cemkirmedim ben hakarette etmedim sert cvp vermedim kolay kolayda kimseyi kirmam durup dururken bana neler yapti biliyomusun? bilmemeden konusma.çok basit şeylere takılıyorsun.biraz hoşgörülü olsan o da sana karşı öyle olur emin ol.sen sert davrandığın için özellikle yapıyor olabilir.isim konusunda fikir verebilir ne var bunda.illa onu koyacaksın diye bir kaide yok.yada ev hakkında yorum yapabilir.madem rahatsızsın onun yanında konuşma ne dert kalır ne tasa .bir arkadaş ta yobaz görümceler demiş .ne alaka nerden hemen bu etiketi yapıştırdınız anlamadım.
O bana haksizlik saygisizlik ederse ne diyim o zaman soyle canim gorumcem mi diyim?Sen arkasından gorumcek diye lakap tak sonra karşı taraftan kötü diye yakin