• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcek sinir ediyor beni

[/QUOTE]
anammm 3 ay nasıl dayandın sen ya
Cik zor oldu yeni evliydim ses cikaramadim salak gibi annesi gibi davrandim bude ona nabkorluk yaoti bu kista esimke konustum bu yaz oyle istemiyorum dedim oda tmm dedi hak verdi hala can ciger oluyo onla ama ecinde kalamiyo artik 1 gunden fazla geldigi zaman hic kal demiyorum

valla süpersiniz :21:
bende 2 tane var onlardan, sürekli eşimi aramalar, naptınız, ne zman yattınız, kaçta kalktınız, ne yediniz, nereye gittiniz herşeyi merak ederler tam dedikoducu tipler.
ve bişey söylediklerinde ben böyle kalıyorum :KK57: hiç aklıma bişey gelmiyo biraz sizden tiyo almam lazım sanırım :KK58:
ayyy bende öyleyim baka kalıyorum :) çünkü hayatımda hiç duymadığım için afallıyorum nerde ne diyeceklerini kestiremediğim için cevapta veremiyorum:KK14:

valla süpersiniz :21:
bende 2 tane var onlardan, sürekli eşimi aramalar, naptınız, ne zman yattınız, kaçta kalktınız, ne yediniz, nereye gittiniz herşeyi merak ederler tam dedikoducu tipler.
ve bişey söylediklerinde ben böyle kalıyorum :KK57: hiç aklıma bişey gelmiyo biraz sizden tiyo almam lazım sanırım :KK58:
Sakin olmaya calis canim sakin dusundugunde aklina geliyo insanin hemde inceden sokuyosun lafi hakliyken haksiz olmadan

Cik zor oldu yeni evliydim ses cikaramadim salak gibi annesi gibi davrandim bude ona nabkorluk yaoti bu kista esimke konustum bu yaz oyle istemiyorum dedim oda tmm dedi hak verdi hala can ciger oluyo onla ama ecinde kalamiyo artik 1 gunden fazla geldigi zaman hic kal demiyorum[/QUOTE]

birde yeni evliyken çok anlayışsızmış, mesafeyi korumaya başlaman iyi olmuş canım

ayyy bende öyleyim baka kalıyorum :) çünkü hayatımda hiç duymadığım için afallıyorum nerde ne diyeceklerini kestiremediğim için cevapta veremiyorum:KK14:
Bende oyle oluyodum ama ogrendim sakin dusundugunde akliba geliyo ama fazka elde degil insanin kan beynine cikiyo cunku sinirden

Merhabalar ben 2 aylik hamileyim esikisine gore daha hassasim yani artik gorumcemin herseye burnunu sokmasina cok sinirleniyorun cevabini verdigim halde rahatliyamiyorum canimi sikiyor elinde degil bebeklerim etkikenmesin istiyorum bu arada ikiz hamilesiyim. Esimle isim hakkinda konusuyoruz ben aslinda onun yaninda konusnak istemiyorum esim espili isimler soyluyodu bu atladi hemen sazan gibi sunu koyun bunu koymayin esimle ortak isimler begendigimiz isimleri bulmaya calisiyoruz diyorum ama o ismi sen soyledin diyo gorumcek birinede o koysun diyo ya ben zaten esimin fikrini aliyorum ortaligi karistirmaya calisiyo esine diyorum kapat konuyu sonra konysuruz dedim. Sonra bebeklerimin ulturason resimlerine bakip anneniz size iyi bakmazssa bana soyleyin diyo bende dedimki onlari hic kimse annesi kadar dusunemez dedim bisey diyemedi sustu. Bebebeklerimle ilgili karisan biseyler soylediginde kan beynime cikiyor. Bide ev meselesine karisti ayni gun esim dupleks evden bahsetti fiyatiyla ilgili biz dubleks ev istiyoduk cunku eskiden beri bu birden costu sinirli sinirli konuyo yok alinirmi dublekkerin catisi akiyo yok neye yariyo falan filan tmm fikir verebilir ama boyle bi tepki vermesine gerek yok. Bende cevabini verdim yine dedimki sen begenmiyosan kendine dubleks almazsin dedim cevabini aldi sustu bize karismaya hakki yok sonucta onceden cvp vermezdim yuz goz olmamak icin saten samimide olmuyorum nesafeli davraniyorum cocukkarim dogdugunda bana karisicagini sezdigim icin lafi yerine kiynaya calisiyorum haddini bilsin. Evlendigimden beri kuskanclikkari hic bi zaman bitmedi turlu seyler denedi yilan gibi aramiza sizmak icin gecen yaz 3 ay evimde kaldi yeni evliydim idare ettim beni kulladi 3 ay. nankorluklerini gordum. Biktim iyice bekar ve insallah tez zamanda bi koca bulur
Ben evlendikten 2 ay sonra bizde kalmaya geldi canım görümce. Ne çektiğimi anlatmak/hatırlamak istemiyorum. Her şeyi o bilir, herkese akıl verir, herrrrrr şeye karışır. Sabrettim, tevekkül ettim.... Sonuç? Şimdi 3 kuruşa muhtaç, oturuyo kös kös... Allah yardımcısı olsun....
Ben de ağzı laf yapan biri değilim. Eğer sonuna kadar gidebileceksen, o gıcığın laflarına seviyeni düşürmeden cevap verebilecek isen devam et. Dikkat et seni kendi seviyesine çekmesin, haklıyken haksız duruma düşme.

Ben evlendikten 2 ay sonra bizde kalmaya geldi canım görümce. Ne çektiğimi anlatmak/hatırlamak istemiyorum. Her şeyi o bilir, herkese akıl verir, herrrrrr şeye karışır. Sabrettim, tevekkül ettim.... Sonuç? Şimdi 3 kuruşa muhtaç, oturuyo kös kös... Allah yardımcısı olsun....
Ben de ağzı laf yapan biri değilim. Eğer sonuna kadar gidebileceksen, o gıcığın laflarına seviyeni düşürmeden cevap verebilecek isen devam et. Dikkat et seni kendi seviyesine çekmesin, haklıyken haksız duruma düşme.
ne kadarda benzer hayatlar yaşıyoruz aslında kk üyeleri olarak.. bazen bir yorumu okurken kendim yazdım zannediyorum o derece benzer sıkıntılar..

Bence sonradan öğrenilecek bir şey değil bu ya :KK51: Benim gibi kendi halinde, didişme nedir bilmeden büyüdüyseniz yapamazsınız.
bir yıldır öğrenemedim, bilmiyorum ki yani yapamıyorum. bazen arkadaşlarıma anlatıyorum yaptıklarını onlar şöyle deseydin, böyle deseydin diyor ammaaa nirdeeee benim aklıma gelmiyo ki öyle şeyler..

en fazla farkındaysan sana cevap verme gereği duymuyorum diyorum o kadar :110:o_O
ozaman da önem vermeyen gelin oluyorum :KK76:

ayyy nasıl cevap vereceğini bilmediğini söylesen şok olur galiba.:)

kesinlikleee :rolleyes:
ama napalım biz onlar gibi eğitimli değiliz ki.
yanımdan gittiklerinde düşünüyorum, tühhh keşke söyleseydim böyle söyleseydim diye kendimi yiyip bitiriyorum ama ne çare :KK67:

kesinlikleee :rolleyes:
ama napalım biz onlar gibi eğitimli değiliz ki.
yanımdan gittiklerinde düşünüyorum, tühhh keşke söyleseydim böyle söyleseydim diye kendimi yiyip bitiriyorum ama ne çare :KK67:
bende aynen öyle zaten onlarla bir hafta geçirdikten sonra bir ay kendime gelemiyorum malesef. o söyleyemediğin şeylerin cevabını buluyorum ama onlar bi daha onu söylemiyorlar kii.cevap verip rahatlayayım.:) şaşıp kalıyorum

Back
X