• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcek sinir ediyor beni

ilk örümcek dıye okudum yahu :D
ben olsam cıddıye alıp cevap bıle vermem sureklı karıstıgında
dınlemem bıle kendı kendıne konussun dursun

Merhabalar ben 2 aylik hamileyim esikisine gore daha hassasim yani artik gorumcemin herseye burnunu sokmasina cok sinirleniyorun cevabini verdigim halde rahatliyamiyorum canimi sikiyor elinde degil bebeklerim etkikenmesin istiyorum bu arada ikiz hamilesiyim. Esimle isim hakkinda konusuyoruz ben aslinda onun yaninda konusnak istemiyorum esim espili isimler soyluyodu bu atladi hemen sazan gibi sunu koyun bunu koymayin esimle ortak isimler begendigimiz isimleri bulmaya calisiyoruz diyorum ama o ismi sen soyledin diyo gorumcek birinede o koysun diyo ya ben zaten esimin fikrini aliyorum ortaligi karistirmaya calisiyo esine diyorum kapat konuyu sonra konysuruz dedim. Sonra bebeklerimin ulturason resimlerine bakip anneniz size iyi bakmazssa bana soyleyin diyo bende dedimki onlari hic kimse annesi kadar dusunemez dedim bisey diyemedi sustu. Bebebeklerimle ilgili karisan biseyler soylediginde kan beynime cikiyor. Bide ev meselesine karisti ayni gun esim dupleks evden bahsetti fiyatiyla ilgili biz dubleks ev istiyoduk cunku eskiden beri bu birden costu sinirli sinirli konuyo yok alinirmi dublekkerin catisi akiyo yok neye yariyo falan filan tmm fikir verebilir ama boyle bi tepki vermesine gerek yok. Bende cevabini verdim yine dedimki sen begenmiyosan kendine dubleks almazsin dedim cevabini aldi sustu bize karismaya hakki yok sonucta onceden cvp vermezdim yuz goz olmamak icin saten samimide olmuyorum nesafeli davraniyorum cocukkarim dogdugunda bana karisicagini sezdigim icin lafi yerine kiynaya calisiyorum haddini bilsin. Evlendigimden beri kuskanclikkari hic bi zaman bitmedi turlu seyler denedi yilan gibi aramiza sizmak icin gecen yaz 3 ay evimde kaldi yeni evliydim idare ettim beni kulladi 3 ay. nankorluklerini gordum. Biktim iyice bekar ve insallah tez zamanda bi koca bulur
ben nişanlıyken kiloluydum 42 bedendim. görümcem bana bir kıyafet almış 34 beden. kaynanam dediki ah nermin kızımla bu büyük beden kıyafeti aldık artık bunun da içine sığamazsan çüş yani obezinde ileri seviyesisin çok şişkosun sana vinç getirmek lazım dedi. görümcede arkada pis pis gülüyo. hayırdır görümce erkeksizlik başına mı vurdu manken gibisin ama evde kaldın nişanlım beni köpek gibi seviyo dedim:):):) tatlım eğer kocana güveniyosan görümceni evden kov iyice kavga et bir daha evine bile gelemesin. hamile kadın strese sokulmaz bu ne ya çocuğun ismine karışıyo. abinle o mu yattı da çocuğun ismine karışıyo. ben tüm erkek tarafını kovdum rahatım. geçen düğüne gittik kaynanada ordaydı. bizde inat olsun diye piste çıktık eşimle dans ettik. kaynanada bize bakmış ağlıyodu. kaynananın yanına gittim. ömür boyu bize böyle uzaktan bakıp ağlayacaksın dedim:)

Konudaki görümce taşlama ve görümcelere lanet okuma son bulmuş şükür :KK14:
Konuyu acan benim ve bende gorumceyim hemde 2 tane yengem var ama ne kimsenin etlisine sutlusune karistim nede abilerimi yengelerimden kiskandim gorumcemin yaptigi sacmaliklarin hic birini yapmadim

ben nişanlıyken kiloluydum 42 bedendim. görümcem bana bir kıyafet almış 34 beden. kaynanam dediki ah nermin kızımla bu büyük beden kıyafeti aldık artık bunun da içine sığamazsan çüş yani obezinde ileri seviyesisin çok şişkosun sana vinç getirmek lazım dedi. görümcede arkada pis pis gülüyo. hayırdır görümce erkeksizlik başına mı vurdu manken gibisin ama evde kaldın nişanlım beni köpek gibi seviyo dedim:):):) tatlım eğer kocana güveniyosan görümceni evden kov iyice kavga et bir daha evine bile gelemesin. hamile kadın strese sokulmaz bu ne ya çocuğun ismine karışıyo. abinle o mu yattı da çocuğun ismine karışıyo. ben tüm erkek tarafını kovdum rahatım. geçen düğüne gittik kaynanada ordaydı. bizde inat olsun diye piste çıktık eşimle dans ettik. kaynanada bize bakmış ağlıyodu. kaynananın yanına gittim. ömür boyu bize böyle uzaktan bakıp ağlayacaksın dedim:)
:KK57:

herkes senin gibi şaşırıyo ama bu dünyada erkek tarafına karşı ne kadar kötüysen o kadar kıymetli olursun. kaynana korkudan evimin yakınlarına bile yaklaşamıyor
ne yasadınız bılmıyorum belkı cok kotulerdır.
benım kayınvalıdem ve eltım de kötulukten beslenen kısıler cok agır kotu seyler yaptılar fakat ben bı kere bıle karsılarında boyle konusmadım yahu
kotu kısılerle ben muhattap bıle olmam karsısına gecıp cevap verırsem ondan ne farkım kalır kı
hıc gorusmem gordugum yerdede yokmus gıbı davranırım olur bıter nolursa olsun esımın annesı kardesı
yuz goz olmaya gerek yok bence

Görümcen söylüyormuş, sen de cevabını veriyormuşsun. Ama rahatlayamıyormuşsun, o da senin sorunun bence.
Nasıl olsa altında kalıp ezdirmiyorsun kendini...

ne yasadınız bılmıyorum belkı cok kotulerdır.
benım kayınvalıdem ve eltım de kötulukten beslenen kısıler cok agır kotu seyler yaptılar fakat ben bı kere bıle karsılarında boyle konusmadım yahu
kotu kısılerle ben muhattap bıle olmam karsısına gecıp cevap verırsem ondan ne farkım kalır kı
hıc gorusmem gordugum yerdede yokmus gıbı davranırım olur bıter nolursa olsun esımın annesı kardesı
yuz goz olmaya gerek yok bence
doğurmakla anne olunmuyo canım. konu açmıştım zaten herkes bana hak vermişti. bu dünyaya mutsuz olmak için gelmedim. saygı görmezsem bende saygılı davranmam

Farkiydaysan ben hamileyim cvp verdigim halde sinir oluyo onceden sinir yoktu
aslında hamılelıkte sinir degılde duygusallık olur :) her gordugun seye aglarsın
bence gorumcenı sevmedıgın ıcın sınırlısın
sen cevap vermek yerıne muhattap almasan kendı kendıne konussa dursa gormemezlıkten gelsen daha buyuk cevap vermıs olursun aslında
boyle daha cok sen yıpranırsın esınde sende az degılsın cevap verıp duruyorsun ne sen ne o susuyor derse kotu duruma dusersın :)

Örümcek Ağu gibi heryerde bulaşıyor gibisinden kelime oyunuyla "G'örümcek' "
Bilerek mi yazdınız? Yoksa yanlışlıkla mi ?

Eşin annesini ailesini sildi mi yani? Kendi basina da mi gorusmuyor?

Valla ben de hamilelik geçirdim. Dünyadaki tüm kadınlar doğurganlık özelliğine sahip.
Hamilelik bir hastalık değildir. Dengeleri sen kuramıyorsan başkasının suçu ne ki?
Banane senin hamileliginden herkesin bunyesi ayni degil. Ben buraya dertlesmek icin yazdim senin gibiler saldirsin diye degil.

Eşin annesini ailesini sildi mi yani? Kendi basina da mi gorusmuyor?
benım esımde annesını falan sildi
senın kesıp attıgın tırnagına kurban olsun dedi bana
ben acıkcası uzuluyorum bu duruma ya...
2 gunluk dunya keske boyle olmasa...
kendım arıyorum esıme telı verıyorum annesıyle konussun dıye
bende görümceyım annemde kayınvalıde bız hıc gelınımıze kotu davranmayız günah ya...

aslında hamılelıkte sinir degılde duygusallık olur :) her gordugun seye aglarsın
bence gorumcenı sevmedıgın ıcın sınırlısın
sen cevap vermek yerıne muhattap almasan kendı kendıne konussa dursa gormemezlıkten gelsen daha buyuk cevap vermıs olursun aslında
boyle daha cok sen yıpranırsın esınde sende az degılsın cevap verıp duruyorsun ne sen ne o susuyor derse kotu duruma dusersın :)
Ama verdigim cvplara bakarsan canim oyle agir bisey soylemiyorum bide yumusak ses tonuyla dokunduruyorum yoksa insani aptal yerine koyuyolar napiyim ben zamaninda cok ezildim sadece evlilik degil oncedende bekarligim cocuklugum..

Dunyanin en iyi gorumcesine sahibim.. Gorumcem degil sirdasim ablam dert ortagim kankim en yakin dostum.. Allah hepimizi boyle insanlarla karsilastirsin..
masallah... sende ıyılıkten anlıyormussun demekkı suıstımal etmemıssın ıyılık tek taraflı degılmıs :) allah mutlu mesut etsın

Back
X