- 10 Ocak 2015
- 277
- 152
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba bana diyosun çünkü ben demiştim konumu okursan anlarsın diye... bir kaç mesaj yazıp çıktım burada kendi konusunu tartışan insanlar başka bayanlar. bu arada konunu dağıtmamak için soru soran bayana kısaca konumu oku dedim. uzun uzun kendi yazımı yazmak istemedim. sana iyilik yapmak istemiştim ama her zamanki gibi iyilik yapan yaranmıyo maalesef. bu arada herkes sana cevap vermek zorunda değil.Hayir canim sadece konum baska yere kaydigini belirttim arkadasin actigi kendi konusu varmis ordan devam edilsin istedim cunku bende dertlesmek istiyorum kirdiysam ozur dilerim
Böyle davranışa hakettikleri bu kimse 'abartmışsın, bu kadar da olmaz' vs demesin gayet de bu kadar olurben nişanlıyken kiloluydum 42 bedendim. görümcem bana bir kıyafet almış 34 beden. kaynanam dediki ah nermin kızımla bu büyük beden kıyafeti aldık artık bunun da içine sığamazsan çüş yani obezinde ileri seviyesisin çok şişkosun sana vinç getirmek lazım dedi. görümcede arkada pis pis gülüyo. hayırdır görümce erkeksizlik başına mı vurdu manken gibisin ama evde kaldın nişanlım beni köpek gibi seviyo dedim:):):) tatlım eğer kocana güveniyosan görümceni evden kov iyice kavga et bir daha evine bile gelemesin. hamile kadın strese sokulmaz bu ne ya çocuğun ismine karışıyo. abinle o mu yattı da çocuğun ismine karışıyo. ben tüm erkek tarafını kovdum rahatım. geçen düğüne gittik kaynanada ordaydı. bizde inat olsun diye piste çıktık eşimle dans ettik. kaynanada bize bakmış ağlıyodu. kaynananın yanına gittim. ömür boyu bize böyle uzaktan bakıp ağlayacaksın dedim:)
36 beden ya:)Böyle davranışa hakettikleri bu kimse 'abartmışsın, bu kadar da olmaz' vs demesin gayet de bu kadar olur
Bu arada konunuzu okudum, Allah kimseye böyle kaynana vermesin. İyi baş etmişsiniz.36 beden ya:)
sağol canım şimdi cevap yazmak istiyorumda konu sahibi kızıyo kendi aranızda konuşmayın sadece benim derdime odaklanın diye:)Bu arada konunuzu okudum, Allah kimseye böyle kaynana vermesin. İyi baş etmişsiniz.
Hepimiz onun derdine cevabımızı yazdık daha napalım :)sağol canım şimdi cevap yazmak istiyorumda konu sahibi kızıyo kendi aranızda konuşmayın sadece benim derdime odaklanın diye:)
Tatmin olmamış:)Hepimiz onun derdine cevabımızı yazdık daha napalım :)
ne güzel söylemişsiniz paşamızın annesi bunu diyebilecek kaç kişi var acabaBu arada ben de " görümceğim".
Gelinimiz değil kızımız, paşamızın annesi var.
Benim hoş olmayan durumlarım olamaz mı illa ki olmuştur.
Onun da oldu çoğu kez, yüzüne söylerim, af diler.
Evine çağırılmadan gitmem, haddimi bilirim.
Aynı şekilde ondan da beklerim.
Eşiniz duysa ne olacak kardeşinden vaz mı geçecek?
Yaptığınız stresin karşılığını bebekleriniz doğunca alacaksınız.
Lütfen rahat olun biraz.
Su yazilanlara inanamiyorum gercekten.bi anneyi aglatmak nasil bi insana yakisir.suc sendede degil kocanda.yazik cok yazik.yarin oglunda sana aynisini yaparsa oturup kv gibi aglama tamammi.ben nişanlıyken kiloluydum 42 bedendim. görümcem bana bir kıyafet almış 34 beden. kaynanam dediki ah nermin kızımla bu büyük beden kıyafeti aldık artık bunun da içine sığamazsan çüş yani obezinde ileri seviyesisin çok şişkosun sana vinç getirmek lazım dedi. görümcede arkada pis pis gülüyo. hayırdır görümce erkeksizlik başına mı vurdu manken gibisin ama evde kaldın nişanlım beni köpek gibi seviyo dedim:):):) tatlım eğer kocana güveniyosan görümceni evden kov iyice kavga et bir daha evine bile gelemesin. hamile kadın strese sokulmaz bu ne ya çocuğun ismine karışıyo. abinle o mu yattı da çocuğun ismine karışıyo. ben tüm erkek tarafını kovdum rahatım. geçen düğüne gittik kaynanada ordaydı. bizde inat olsun diye piste çıktık eşimle dans ettik. kaynanada bize bakmış ağlıyodu. kaynananın yanına gittim. ömür boyu bize böyle uzaktan bakıp ağlayacaksın dedim:)
Öyle..ne güzel söylemişsiniz paşamızın annesi bunu diyebilecek kaç kişi var acaba
Kv'n olur. Sorun olur.
Eltin olur. Sorun olur.
Gorumcen olur. Sorun olur.
Ne gorumce ne eltin olur. Bu sefer esin tek cocuk diye kv kp daha da ustune duser.
Ee napak? Esimiz kimsesiz mi olsun?
Bende 2 görümcek varIyiki bir gorumcem yok olsa bogabilirdim sanirim
Belli sende erkek tarafısın. Konumda herşeyi anlattım ve herkes bana hak verdi. Ha bu arada bende kaynanam gibi olursam tabiki ağlarım. Hiçbir evlat annesini durduk yere reddetmez. Bu arada konu sahibi yine kendi ilgili konuştum kusura bakmaSu yazilanlara inanamiyorum gercekten.bi anneyi aglatmak nasil bi insana yakisir.suc sendede degil kocanda.yazik cok yazik.yarin oglunda sana aynisini yaparsa oturup kv gibi aglama tamammi.
Kardesiyle omu yatti cumlesine deginmek bile istemedim.one yaaaa