• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcek sinir ediyor beni

Çok hassassın yapma böyle :) karnındaki çocuklar onun yeğeni nasılsa kötülüklerini düşünmez. benim yeğen yok ama olsaydı ve anne-baba sizin gbi tepki verseydi çok kızardım mesafeli durun o mesajı alır zaten :)

Hayir canim sadece konum baska yere kaydigini belirttim arkadasin actigi kendi konusu varmis ordan devam edilsin istedim cunku bende dertlesmek istiyorum kirdiysam ozur dilerim
galiba bana diyosun çünkü ben demiştim konumu okursan anlarsın diye... bir kaç mesaj yazıp çıktım burada kendi konusunu tartışan insanlar başka bayanlar. bu arada konunu dağıtmamak için soru soran bayana kısaca konumu oku dedim. uzun uzun kendi yazımı yazmak istemedim. sana iyilik yapmak istemiştim ama her zamanki gibi iyilik yapan yaranmıyo maalesef. bu arada herkes sana cevap vermek zorunda değil.

ben nişanlıyken kiloluydum 42 bedendim. görümcem bana bir kıyafet almış 34 beden. kaynanam dediki ah nermin kızımla bu büyük beden kıyafeti aldık artık bunun da içine sığamazsan çüş yani obezinde ileri seviyesisin çok şişkosun sana vinç getirmek lazım dedi. görümcede arkada pis pis gülüyo. hayırdır görümce erkeksizlik başına mı vurdu manken gibisin ama evde kaldın nişanlım beni köpek gibi seviyo dedim:):):) tatlım eğer kocana güveniyosan görümceni evden kov iyice kavga et bir daha evine bile gelemesin. hamile kadın strese sokulmaz bu ne ya çocuğun ismine karışıyo. abinle o mu yattı da çocuğun ismine karışıyo. ben tüm erkek tarafını kovdum rahatım. geçen düğüne gittik kaynanada ordaydı. bizde inat olsun diye piste çıktık eşimle dans ettik. kaynanada bize bakmış ağlıyodu. kaynananın yanına gittim. ömür boyu bize böyle uzaktan bakıp ağlayacaksın dedim:)
Böyle davranışa hakettikleri bu kimse 'abartmışsın, bu kadar da olmaz' vs demesin gayet de bu kadar olur :KK9::KK9::KK71::KK47::KK54::KK55::KK52:

Görümcek?
Bu hırs, bu sinir sizi ne hale sokar, hele çok düşündüğünüz bebeklerinizi?
Nasıl bi hitap bu? Görümceye " görümcek" ha birde kayınvalideye "kaygana" diyenleriniz var.
Hamilesiniz, yüzüne söyleyin görümceğinizin.
Buraya gelip de dedikodu yapmayın.
Birde soruyorsunuz iyi yapmış mıyım diye.
Evet kötu olabilir karsı taraf, bundan çok tahatsızsanız açık açık yüzüne söyleyin.
Nefret ediyorum takılan bu lakaplardan.

bence en etkili yol bu tars insanlarin yaninda ozel hicbirsey konusmamak.
hos sizinki 3 ay kalmis bigun konusma iki gunkonusma nereye kadar.
bu kadar uzun misafirlige gerek yok zaten ilk olarak bunu engelleyin.
yaninda ozel hicbisey konusmayin, daha dogmamis bebegin adina ne ondan, hic muhabbetini yapmayin.
sorarsa bigun sunu koycaz diyin kapatin konuyu.
su evi aldik diyin hatta ne gerek var konusmaya.
bende eskiden konusuyodum fikir soruyordum, hos sormak degilde iste muhabbet olsun. baktim boylece herseye karisma hakk elde ediyolar. simdi hic ozel bisey konusmam yanlarinda, genel gecer seyler. heleki cocugumun adi ev mevzusu alsaa.
kendini yormaya degmez cvp vercek diye, bosver hic ugrasma.

Bu arada ben de " görümceğim".
Gelinimiz değil kızımız, paşamızın annesi var.
Benim hoş olmayan durumlarım olamaz mı illa ki olmuştur.
Onun da oldu çoğu kez, yüzüne söylerim, af diler.
Evine çağırılmadan gitmem, haddimi bilirim.
Aynı şekilde ondan da beklerim.
Eşiniz duysa ne olacak kardeşinden vaz mı geçecek?
Yaptığınız stresin karşılığını bebekleriniz doğunca alacaksınız.
Lütfen rahat olun biraz.

Cevabini ver haddini bilsin ..
Maydanoz gibi herseye atlamasins gerek yok gerizekali ya. Sinirimi bozdu

Görümceler nasıl da savunmaya Geçmişler. Pes diyorum. Konu sahibinin yaşadıklarını, gprumcesinin hareketlerini "ayh ne var bunda" diye geçiştiren arkadaşlar bu size :KK9:
Umarım sizin de başınıza gelir

Bu arada ben de " görümceğim".
Gelinimiz değil kızımız, paşamızın annesi var.
Benim hoş olmayan durumlarım olamaz mı illa ki olmuştur.
Onun da oldu çoğu kez, yüzüne söylerim, af diler.
Evine çağırılmadan gitmem, haddimi bilirim.
Aynı şekilde ondan da beklerim.
Eşiniz duysa ne olacak kardeşinden vaz mı geçecek?
Yaptığınız stresin karşılığını bebekleriniz doğunca alacaksınız.
Lütfen rahat olun biraz.
ne güzel söylemişsiniz paşamızın annesi bunu diyebilecek kaç kişi var acaba

3 görümcem var ne yazık ki kocamın kardeşleri diyorum takmamaya çalışıyorum ama gıcık oluyorum
sen hamilesin daha fazla olur şimdi takıntılar Allah yardımcın olsun

ben nişanlıyken kiloluydum 42 bedendim. görümcem bana bir kıyafet almış 34 beden. kaynanam dediki ah nermin kızımla bu büyük beden kıyafeti aldık artık bunun da içine sığamazsan çüş yani obezinde ileri seviyesisin çok şişkosun sana vinç getirmek lazım dedi. görümcede arkada pis pis gülüyo. hayırdır görümce erkeksizlik başına mı vurdu manken gibisin ama evde kaldın nişanlım beni köpek gibi seviyo dedim:):):) tatlım eğer kocana güveniyosan görümceni evden kov iyice kavga et bir daha evine bile gelemesin. hamile kadın strese sokulmaz bu ne ya çocuğun ismine karışıyo. abinle o mu yattı da çocuğun ismine karışıyo. ben tüm erkek tarafını kovdum rahatım. geçen düğüne gittik kaynanada ordaydı. bizde inat olsun diye piste çıktık eşimle dans ettik. kaynanada bize bakmış ağlıyodu. kaynananın yanına gittim. ömür boyu bize böyle uzaktan bakıp ağlayacaksın dedim:)
Su yazilanlara inanamiyorum gercekten.bi anneyi aglatmak nasil bi insana yakisir.suc sendede degil kocanda.yazik cok yazik.yarin oglunda sana aynisini yaparsa oturup kv gibi aglama tamammi.
Kardesiyle omu yatti cumlesine deginmek bile istemedim.one yaaaa

ne güzel söylemişsiniz paşamızın annesi bunu diyebilecek kaç kişi var acaba
Öyle..
Bir gelinimiz var, kızımız, namusumuz, yaptıklarından ve yapacaklarından utanç yada gurur duyacağım insan.
Bakmayın gelin dediğime, gelin yerine koymadım hiç, ne haddime.
O mutlu olsun evinde, evinin başında dursun, paşamıza annelik yapsın... Başka ne istenebilir?
Evet o da insan hataları elbet olacak, aynen.
Keşke gelinleri kız, görümcemleri kardeş yerine koyabilsek.
Tabii hakedene.

Su yazilanlara inanamiyorum gercekten.bi anneyi aglatmak nasil bi insana yakisir.suc sendede degil kocanda.yazik cok yazik.yarin oglunda sana aynisini yaparsa oturup kv gibi aglama tamammi.
Kardesiyle omu yatti cumlesine deginmek bile istemedim.one yaaaa
Belli sende erkek tarafısın. Konumda herşeyi anlattım ve herkes bana hak verdi. Ha bu arada bende kaynanam gibi olursam tabiki ağlarım. Hiçbir evlat annesini durduk yere reddetmez. Bu arada konu sahibi yine kendi ilgili konuştum kusura bakma

Back
X