• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcek sinir ediyor beni

Su yazilanlara inanamiyorum gercekten.bi anneyi aglatmak nasil bi insana yakisir.suc sendede degil kocanda.yazik cok yazik.yarin oglunda sana aynisini yaparsa oturup kv gibi aglama tamammi.
Kardesiyle omu yatti cumlesine deginmek bile istemedim.one yaaaa
Bu arada haklısın benim kaynanam zamanında kendi kaynanasını dövmüş sokağa atmış ezimin gözü önünde. Kaynanasını tanırım çok iyi bir kadındı

Bu arada haklısın benim kaynanam zamanında kendi kaynanasını dövmüş sokağa atmış ezimin gözü önünde. Kaynanasını tanırım çok iyi bir kadındı
Ee bak sende biliyosun etme bulma dunyasi oldugunu.eski konunu okudum.aman amanda hakli degilsin ordada.birbirinizden asagi kalmamissinz bence.nefret edebirsin sevmeyebilirsin tmm ama gidipte kulagina biseyler soylemek neden.nefrn bi anneye eziyet ediyosunuz.
Buyukluk sizde kalsin esinize soyleyon ozur dilesin annesinden bari onlar barissin.cok buyuk vebal aliyosunuz cok iyi dusunun.kini ve nefreti bi kenara birakip iyi biseyler yapmak icin caba gosterin biraz(bence)

Belli sende erkek tarafısın. Konumda herşeyi anlattım ve herkes bana hak verdi. Ha bu arada bende kaynanam gibi olursam tabiki ağlarım. Hiçbir evlat annesini durduk yere reddetmez. Bu arada konu sahibi yine kendi ilgili konuştum kusura bakma
Hem erkek tarafiyim hemde benmde var kvm kpm gorumcem.tek tarafli bakmiyorum.
Herkes size hak verdi diye kendinizi busekilde kandirmaya devam edecekseniz ben kim oluyorumki yol sizin.sadece bi insan olarak kanima dokundu

Hem erkek tarafiyim hemde benmde var kvm kpm gorumcem.tek tarafli bakmiyorum.
Herkes size hak verdi diye kendinizi busekilde kandirmaya devam edecekseniz ben kim oluyorumki yol sizin.sadece bi insan olarak kanima dokundu
Evet anlamıştım zaten... Eh ne deyim yaşadıklarımı yaşarsan anlarsın

Ee bak sende biliyosun etme bulma dunyasi oldugunu.eski konunu okudum.aman amanda hakli degilsin ordada.birbirinizden asagi kalmamissinz bence.nefret edebirsin sevmeyebilirsin tmm ama gidipte kulagina biseyler soylemek neden.nefrn bi anneye eziyet ediyosunuz.
Buyukluk sizde kalsin esinize soyleyon ozur dilesin annesinden bari onlar barissin.cok buyuk vebal aliyosunuz cok iyi dusunun.kini ve nefreti bi kenara birakip iyi biseyler yapmak icin caba gosterin biraz(bence)
Sence öyle olabilir... Ama bence kim ne yaşattıysa onu yaşar. Ben haksızlık yaparsam ilerde oğlumda bana haksızlık yapar. Doğurmakla anne olunmuyor. Benim içim çok rahat. Bana ve eşime haksızlık yapan insanıda asla evime almam. Konu sahibinide fazla rahatsız etmeyelim

Merhabalar ben 2 aylik hamileyim esikisine gore daha hassasim yani artik gorumcemin herseye burnunu sokmasina cok sinirleniyorun cevabini verdigim halde rahatliyamiyorum canimi sikiyor elinde degil bebeklerim etkikenmesin istiyorum bu arada ikiz hamilesiyim. Esimle isim hakkinda konusuyoruz ben aslinda onun yaninda konusnak istemiyorum esim espili isimler soyluyodu bu atladi hemen sazan gibi sunu koyun bunu koymayin esimle ortak isimler begendigimiz isimleri bulmaya calisiyoruz diyorum ama o ismi sen soyledin diyo gorumcek birinede o koysun diyo ya ben zaten esimin fikrini aliyorum ortaligi karistirmaya calisiyo esine diyorum kapat konuyu sonra konysuruz dedim. Sonra bebeklerimin ulturason resimlerine bakip anneniz size iyi bakmazssa bana soyleyin diyo bende dedimki onlari hic kimse annesi kadar dusunemez dedim bisey diyemedi sustu. Bebebeklerimle ilgili karisan biseyler soylediginde kan beynime cikiyor. Bide ev meselesine karisti ayni gun esim dupleks evden bahsetti fiyatiyla ilgili biz dubleks ev istiyoduk cunku eskiden beri bu birden costu sinirli sinirli konuyo yok alinirmi dublekkerin catisi akiyo yok neye yariyo falan filan tmm fikir verebilir ama boyle bi tepki vermesine gerek yok. Bende cevabini verdim yine dedimki sen begenmiyosan kendine dubleks almazsin dedim cevabini aldi sustu bize karismaya hakki yok sonucta onceden cvp vermezdim yuz goz olmamak icin saten samimide olmuyorum nesafeli davraniyorum cocukkarim dogdugunda bana karisicagini sezdigim icin lafi yerine kiynaya calisiyorum haddini bilsin. Evlendigimden beri kuskanclikkari hic bi zaman bitmedi turlu seyler denedi yilan gibi aramiza sizmak icin gecen yaz 3 ay evimde kaldi yeni evliydim idare ettim beni kulladi 3 ay. nankorluklerini gordum. Biktim iyice bekar ve insallah tez zamanda bi koca bulur

aynı şeyleri ilk yıllarımda yaşamıştım evlendik daha hafta olmadı görümcem yanımızdaydı hiç bir şey demedim ama abisine sarılmalar yok masa tenisi oynamaya gidip orada kahkahalar onlar önde ben arkada sap gibi sonrasında dediğiniz gibi hep olaylarda abisini savunmacalar falan oldu ama aramız bunlara rağmen düzelmişti çocukluğuna vermiştim abisini benimle paylaşmak istemiyordu çünkü tek seveni oydu ama şimdi birini buldu gözü abisini ailesini görmez oldu aynen bu yolda devam edin aslında bu herkes için geçerli kimseyle fazla samimi olunmamalı hep bir mesafe olmalı yoksa yıpranıyorsunuz

Sonuçta oda yiğenleri olacağı için heyecanlanmıştır. Fikir belirtmiştir. İlla dikkate almak zorunda değilsiniz. Ama bu kadarda katı olmak zorunda değilsiniz.

kaynanalar kötü. kayınpederler pis. kayınlar evlerden ırak. görümcelerin üstüne toprak. varsa yoksa ''gelinler, bebişler ha bir de kocişler''. evlilikten soğuttunuz be :KK47::KK47::KK47:

Gorumcenize hitap tarzın yanlış en başta. EŞİNİN ailesi seni pamuklarda da yatirsa yaranamaz,hep kötü olur.Bebeğe isim beğenmis ne var bunda.Ev hakkında konuşmuş ne var konussun .Sen kalbini temiz tut hersey daha güzel olur.

Satasmalara, saldirilara, beni anlamamis olanlara artik cevap yazmiyorum bilgilerine... burda benimle ayni durumu yasamis insanlarla yazisarak harcarim o zamani size laf yetistiriceme... oyuzden sizde daha kendinizi yormayin...

aynı şeyleri ilk yıllarımda yaşamıştım evlendik daha hafta olmadı görümcem yanımızdaydı hiç bir şey demedim ama abisine sarılmalar yok masa tenisi oynamaya gidip orada kahkahalar onlar önde ben arkada sap gibi sonrasında dediğiniz gibi hep olaylarda abisini savunmacalar falan oldu ama aramız bunlara rağmen düzelmişti çocukluğuna vermiştim abisini benimle paylaşmak istemiyordu çünkü tek seveni oydu ama şimdi birini buldu gözü abisini ailesini görmez oldu aynen bu yolda devam edin aslında bu herkes için geçerli kimseyle fazla samimi olunmamalı hep bir mesafe olmalı yoksa yıpranıyorsunuz
Daha cok sacmaliklari var canim yaz yaz bitmez aynen senin gorumcem gibi birini bulup sevse belkide ugrasmaz benimle onunka ilgili hep iyi dualar ediyorum insallah oda evlenur mutlu olur ama gorumcesi onun gibi olsun :)))

Bilmiyorum, korkuyorum eşimin babası olmadığı için çok düşkün kardeşlerine..
ya eşimede kızamıyorum adam resmen 4 tane kadına kocalık yapıyor..
Bizim aile olmamıza izin vermiyorlar.
Eşimle özel bir anımız oluyor, yada önemli bir konumuz ya kendileri bende yada zırrr zırr telefonda en ufak bişeyi abartıp bize sunuyorlar.
Ben bu şekilde çocuk getirmek istemiyorum..
Bir kaç defa görümcemin çocukları p... kurusu diye sevdiğini duydum.
benım ailemde salak bile diyemez kimse kimseye. ben çocuğuma böyle hitap edilmesini istemiyorum.
Böyle bişey olursa tüm gemileri yakarım ben.. bana yaptıkları yeter ama günahsız bir yavruya böyle hitap ederlerse dayanamam..
Size ozel zamanlari yasatmamalari zor bidurum buny cozmeye calismalisiniz esin ne diyor boyle olmalarina? Ayni binadami oturuyosunuz canim seni cok iyi anliyorum yeni evliyken 3 ay kaldi evimizde ozel biseyimuz kalmamisti bunalima girmistim istemedigimu belli edemiyodum bile esim uzulur yada kuser diye. Bide cocuk mevzysunda baskalarinin sahiplenmesi insanin cok zoruna gidiyo dokunuyo elde degilim belkide daha hassasim artik hamilelikten dolayi endiseliyim..

3 görümcem var ne yazık ki kocamın kardeşleri diyorum takmamaya çalışıyorum ama gıcık oluyorum
sen hamilesin daha fazla olur şimdi takıntılar Allah yardımcın olsun
Seninkiler nasillar? Takmamaya calisiyorum ama esimi isim konususunda etkilemesinden endiseleniyorum 1 rine kend begendigi ismi esimin kafasina sokmasindan endise ediyorum esim isim koysun tabi ama kendi begendigi ismi onun begendigini degil sonra orda burda bebeklerin brine ismini ben koydum diyip havada atar millete hava meraklisi ondandan onemlisi ben kendi cocugune sevmedigim bi insanin koydugu isimlemi cagiricam :(

Çaktırmadan laf sokarlar, imalı konuşurlar. ben yokmuşum gibi davranırlar.
bende onlara aynıyım artık. ve ayda 1 ya da 2 kez görüşebiliyoruz zaten. o yüzden takmıyorum fazla. ama eşimin fark etmesini çok isterdim. fark ederse bir şekilde arkamda oluyor ya da bana takma bunları senin gibi değiller diye teselli veriyor. ama savununca belli etmesem de gıcık oluyorum. tek çare az görüşmek. onlar çok geliyorsa buna engel olması gereken eşin. ona göre eşini ikna etmelisin evliliğimiz zarar görüyor anlaşamadığımız insanlarla çok görüşünce

Çaktırmadan laf sokarlar, imalı konuşurlar. ben yokmuşum gibi davranırlar.
bende onlara aynıyım artık. ve ayda 1 ya da 2 kez görüşebiliyoruz zaten. o yüzden takmıyorum fazla. ama eşimin fark etmesini çok isterdim. fark ederse bir şekilde arkamda oluyor ya da bana takma bunları senin gibi değiller diye teselli veriyor. ama savununca belli etmesem de gıcık oluyorum. tek çare az görüşmek. onlar çok geliyorsa buna engel olması gereken eşin. ona göre eşini ikna etmelisin evliliğimiz zarar görüyor anlaşamadığımız insanlarla çok görüşünce
Kendi yaşadıklarımı okudum resmen.aynı olaylar ve konusmalar bizde de oluyor .

Evliliginizin ilk zamanlari 3 ay evinizde kalan gorumce, dubleks eve cikarsaniz size yerlesir.
Haberiniz olsun:110:

Back
X