Görümcek belası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani hastaneden paylaşım niye yapar ki insan. Bence dikkat çekmek icin. Çekmişsiniz de insanlar meraklanmış sormuş ama görümcenizin dikkatini ćekememişsiniz ve buna üzüldünüz mü yani cidden anlamadım. Doğum yapacak olsanız eşiniz arar ailenize haber verir zaten,kadın sizi niye arasın?
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor,görümceniz de size birşey yapmamış, bu kadar abartmayin,hasta değilsiniz hamilesiniz. Kimse sizin yemeģinizle evinizin işiyle ilgilenmek zorunda değil. 2 kez doğum yapmış bir kadın olarak söylüyorum bunu da. Kimseden beklentim olmadi,tırnağım varsa kaşındım,size de tavsiye ederim. Zaten hazzetmiyorsunuz bu insanlardan,ne güzel mesafelisiniz,dibinizde bitmiyorlar zırt pırt,bence böylesi daha iyi.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeģinizi.

Ülkede kaç kadını kaynı arayıp hamilelik nasıl gidiyor diye soruyor ki yav gsgsgsgsgs.
Olum siz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz nasıl düşük zekalar bunlar ki kayından böyle beklentileriniz oluyor.

Kadın hamile kaldı kalalı konu üstüne konu açmış doğur da millet rahatlasın be kadın. Şehzade doğuracak sanki

Hastaneden paylaşım yapacak durumdaysanız iyisiniz demek ki. Neden arayıp sizin ilgi açlığınızı gidersinler ki? Ben gülüp geçiyorum böyle paylaşımlara.
Onlar da gülmekten arayamamışlardır.

Arasalar suç aramasalar suç zaten.
Oğulları, kardeşleri için katlanmak zorunda kaldıkları birinin kaprislerini sonsuza kadar çekemezler ama haberiniz olsun.

Önceki bi kaç konunuzda size hak vermiştim ama dozu gittikçe arttırıyorsunuz. Hem istemiyorum aramasınlar diyorsunuz hem de niye aramadılar? Kimse sizinle ilgilenmek zorunda değil. Kaynınız sizi niye arasın ki adam çok isterse kardeşine sorar zaten. Sağa sola sarmak için bahane arıyorsunuz gibi geliyor. İki yün alın da bebeğe yelek örün rahatlayın en iyisi.

Burada gerçekten kırıcı olmamak için özen gösteriyorum ama üslubunuz o kadar çirkin ki hak ettiğiniz muameleyi gördüğünüzü düşünüyorum. Okurken kayınvalidenize ve görümcenize (hatta kaynınıza) sabırlar diledim, görümceniz olmadığım için şükrettim. Muhtemelen sabahtan akşama kadar storyler atıp sonra da “kim beğenmiş, kim beğenmemiş, kim dm atmış” diye çetele tutan, ilgi meraklısı birisiniz. Belki herkes tüm hayatını sizin gibi sosyal medya ve blog gibi sanal ortamlarda geçirmiyordur ya da sizin kadar önemsemiyordur. Neyse dilerim çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alır, huzurla büyütürsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…