- 28 Eylül 2024
- 443
- 809
- 30
Bir kere açmış olduğunuz şu konunun başlığı acayip rahatsız edici. Sizi de görümcenizi de tanımam ama biraz daha olgunluk lütfen.iyi aksamlar.
Doğumuma yaklaşık 1 ay var ve düzenli nst ye girdiğim bir evredeyim artık. Hastanedeyken bir paylaşım yaptım inanın yedi yabancı sordu doğum mu oldu yapılacak bir şey var mı diye. Ama o görümce ve kaynım olacak iki şahıs asla ilgilenmediler. Yaklaşık 8 aydır bir kere bugun nasılsın demedi kaynım mesela? Kardeşini arayıp bir kere sormadı.
Görümce olacak yılanda tüm boş vaktini annesini doldurmakla geçirdiğinden oda aynı şekilde hiç önemsemedi yeğenini,ama sorsanız dünya iyisi harika bir hala?! Kendine göre. İnsan bir tas yemek getirir ne bileyim bebeğin bir eşyasını yerleştirmeyi teklif eder vs asla asla.. kv zaten cins kızının ağzının içine bakıyor asla laf söyletmez. Dahası evleneli 2 sene olacak hala abisini arayıp bugun yemeğe gelin demiş insan değil bu arkadas. Aaa ben sizi çağırdım sanıyorum diyor birde pişkin. Annesine sorsan o daha cocuk cocuk ( yaş 30)
İnanın o kadar tuhafıma gidiyor ki yani tavrım nasıl olmalı? İnanılmaz yapmacık bir kız . Hastanede falan ayak altında dolaşacak boş boş konuşup çileden çıkartacak beni bir işe yarıyormuş gibi napayım ne diyeyim ben buna?
Aramasa daha iyi değil mi? Sizin evden çıkmaz o zaman da fnfjfnfiyi aksamlar.
Doğumuma yaklaşık 1 ay var ve düzenli nst ye girdiğim bir evredeyim artık. Hastanedeyken bir paylaşım yaptım inanın yedi yabancı sordu doğum mu oldu yapılacak bir şey var mı diye. Ama o görümce ve kaynım olacak iki şahıs asla ilgilenmediler. Yaklaşık 8 aydır bir kere bugun nasılsın demedi kaynım mesela? Kardeşini arayıp bir kere sormadı.
Görümce olacak yılanda tüm boş vaktini annesini doldurmakla geçirdiğinden oda aynı şekilde hiç önemsemedi yeğenini,ama sorsanız dünya iyisi harika bir hala?! Kendine göre. İnsan bir tas yemek getirir ne bileyim bebeğin bir eşyasını yerleştirmeyi teklif eder vs asla asla.. kv zaten cins kızının ağzının içine bakıyor asla laf söyletmez. Dahası evleneli 2 sene olacak hala abisini arayıp bugun yemeğe gelin demiş insan değil bu arkadas. Aaa ben sizi çağırdım sanıyorum diyor birde pişkin. Annesine sorsan o daha cocuk cocuk ( yaş 30)
İnanın o kadar tuhafıma gidiyor ki yani tavrım nasıl olmalı? İnanılmaz yapmacık bir kız . Hastanede falan ayak altında dolaşacak boş boş konuşup çileden çıkartacak beni bir işe yarıyormuş gibi napayım ne diyeyim ben buna?
Evet bayağı bir gömmüş kızcağızı. Hiçbir sorun tek taraflı değildir yani.....Bir kere açmış olduğunuz şu konunun başlığı acayip rahatsız edici. Sizi de görümcenizi de tanımam ama biraz daha olgunluk lütfen.
Ben olsam; bir gelinimiz olsa elimden geldiğince yardım ederim. Ancak yardım etmek zorunda da değilim. Sizin görümceniz de o kafada olabilir. Benim de hiçbir şeyime hiç kimse yardım etmedi, hala da etmiyorlar. Her şeyi tek başıma kivirdigim gibi bunu da kivirdigimi düşünüyorlar. Ne yapayım yani? Görmemezlikten geleceksiniz.
Bir de şu yazim tarzinizdan sanki siz ve esinizde de biraz suç var gibi geldi.
Ay tam olarak böyle bir insan. Daha birkaç hafta önce kaynanam ve görümcem beni sürekli arıyor bıktım diye konu açmış. Ve insanlara beni aramayın demiş. Şimdi de hiç aramıyolar diye konu açmış. Bayan problemBundan hiçte mutlu olacak biri değilsiniz.
Kaynınıza kadar tüm aile niye aramadı, sormadı, yardım etmedi diye dert yanıyorsunuz.
Görümce Nts paylaşımına cevap yazsa, sorsa ki neden böyle bir paylaşım yapılır orası ayrı, yine bir bahane bulurdunuz. Görümce yardıma gelmiyor ama paylaşıma hemen atlamış derdiniz. Bu insanların yapacağı her şey problem sizin için.
Hamileyim bilenler vardır pazardan 2.el zıbınları almış getirmiş cocuğuma kıyamet koptu zaten ben en azından artık konusmaz diye beklerken kendisi ayrı görümcem ayrı aramaya basladı.
Beni aramayın gün içerisinde müsait olamıyorum çalıştığım için telefonla konuşmayı oldum olası sevmiyorum zaten yazın önemli bir şey olursa dedim artık bıktığım ve asla konusmak istemediğim için şuan tam tersini yapıyorlar mutlaka her gün zır zır aranıyorum açmıyorum devam ediyorlar. Yani gerçekten ben artık ne yapayım?
Aaa 2 ayı gectı mı sen doguralı.Emin olma bende kv doğumdan sonra peşimi bırakmaz diyordum kadın 70 gün aramadı
Kız oyle deme Allah korusun Allah duanı kabul ettim al dıye basına bır musibet verır kör sagır olursunKeske 70 yıl yuzunu görmesem sesini duymasam
Ben bu şekilde paylaşım yapan yakınlarıma 'kıyamam, aranmak istiyor ' diyip geçmiş olsun mesajı atıyorumMillet sizi arasın diye hastaneden paylaşım mı yaptınız?
Her gördüğünde hal hatır sorman sana aşık olmama az kaldı bakAaa 2 ayı gectı mı sen doguralı.
Ah zaman ne hızlı akıp gecıyor
Nasılsın hersey kolaylaşmıştır da artık
Öyle zaten. Kayınvalide pazardaki bir tezgahtan torunu için bebek eşyaları alma gafletinde bulundu diye konu açmıştı hatırlarsanız. Eşyaları görmeden etiketi yok, 2.el vb ithamında bulunmuştu hatta.Bundan hiçte mutlu olacak biri değilsiniz.
Kaynınıza kadar tüm aile niye aramadı sormadı, yardım etmedi diye dert yanıyorsunuz.
Görümce Nts paylaşımına cevap yazsa, sorsa ki neden böyle bir paylaşım yapılır orası ayrı, yine bir bahane bulurdunuz. Görümce yardıma gelmiyor ama paylaşıma hemen atlamış derdiniz. Bu insanların yapacağı her şey problem sizin için.
Emin olmadığına dair yanıtı:Kıyafetlerin 2.el olduğundan emin misiniz? İhraç fazlası çuvalla ürün alıp satan bir tezgah olamaz mı ?
Hayır emin değilim kendisi ne evet diyor ne hayır diyor zaten ama etiketsiz paketsiz kırış kırış ne olduğu belli olmayan bir şey nihayetinde. Marketten alsa öper başıma koyardım bununki cimrilik
Maşallah süt kokulu kar topu gibi kuzuyaHer gördüğünde hal hatır sorman sana aşık olmama az kaldı bak
Evet 3. ayımızdan 4 gün geçti bile
Çok şükür yavrum iyi ben iyiyim tabii zor olan kısımları var (meme süt meselesi) yinede çok şükür sağlıklı ya daha ne isteriz teyzesi
Senden nefret edebilmem mümkün değil diye düşünüyorum!Maşallah süt kokulu kar topu gibi kuzuya
Ya ben senin dogurmanı idrak edemiyorum yedı yıl sonra da nasıl ya sen dogurdun mu
Nasıl ya bu senın mı o kadar oldu mu dıye dıye gezerım
Aşktan nefrete donebılırCok ince cızgı
Hiçbir şey yapmayın kadının sizle alakası bile yok kendi kendinize kuruluyorsunuz ne güzel uzak olsun daha iyi neden eş ailesiyle bu kadar samimi olmak ister ki insaniyi aksamlar.
Çiçeğim benimSenden nefret edebilmem mümkün değil diye düşünüyorum!