Görümcek belası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kere açmış olduğunuz şu konunun başlığı acayip rahatsız edici. Sizi de görümcenizi de tanımam ama biraz daha olgunluk lütfen.
Ben olsam; bir gelinimiz olsa elimden geldiğince yardım ederim. Ancak yardım etmek zorunda da değilim. Sizin görümceniz de o kafada olabilir. Benim de hiçbir şeyime hiç kimse yardım etmedi, hala da etmiyorlar. Her şeyi tek başıma kivirdigim gibi bunu da kivirdigimi düşünüyorlar. Ne yapayım yani? Görmemezlikten geleceksiniz.
Bir de şu yazim tarzinizdan sanki siz ve esinizde de biraz suç var gibi geldi.

Benim de bir tanıdığım var sırf insanların ilgisini çekmek için instagramda hastaneden, ordan burdan paylaşım yapıyor ve irrite oluyoruz artık. Eğer o paylaşımları görüp arayıp sormazsan da kendi kendine küsüyor. Tam bir ilgi budalası davranışı şu tarz paylaşımlar. Beni böyle paylaşımlar irrite ettiğinden yakınım olsa da sormuyorum artık.

Aramasa daha iyi değil mi? Sizin evden çıkmaz o zaman da fnfjfnf
Zaten kızcağızı yeterince gömmüşsünüz,aramasa da olur bence.

Evet bayağı bir gömmüş kızcağızı. Hiçbir sorun tek taraflı değildir yani.....

Ay tam olarak böyle bir insan. Daha birkaç hafta önce kaynanam ve görümcem beni sürekli arıyor bıktım diye konu açmış. Ve insanlara beni aramayın demiş. Şimdi de hiç aramıyolar diye konu açmış. Bayan problem

Aaa 2 ayı gectı mı sen doguralı.
Ah zaman ne hızlı akıp gecıyor
Nasılsın hersey kolaylaşmıştır da artık
Her gördüğünde hal hatır sorman sana aşık olmama az kaldı bak
Evet 3. ayımızdan 4 gün geçti bile
Çok şükür yavrum iyi ben iyiyim tabii zor olan kısımları var (meme süt meselesi) yinede çok şükür sağlıklı ya daha ne isteriz teyzesi

Öyle zaten. Kayınvalide pazardaki bir tezgahtan torunu için bebek eşyaları alma gafletinde bulundu diye konu açmıştı hatırlarsanız. Eşyaları görmeden etiketi yok, 2.el vb ithamında bulunmuştu hatta.

19 Eylül 2024 konusundan alıntıdır.
Kıyafetlerin 2.el olduğundan emin misiniz? İhraç fazlası çuvalla ürün alıp satan bir tezgah olamaz mı ?
Emin olmadığına dair yanıtı:
Hayır emin değilim kendisi ne evet diyor ne hayır diyor zaten ama etiketsiz paketsiz kırış kırış ne olduğu belli olmayan bir şey nihayetinde. Marketten alsa öper başıma koyardım bununki cimrilik

Kıyafetlerin 2.el olduğundan emin olmamasına rağmen sonraki konularında da kayınvalidesini bebeğine 2.el kıyafet almakla itham etmeye devam etti.

Maşallah süt kokulu kar topu gibi kuzuya

Ya ben senin dogurmanı idrak edemiyorum yedı yıl sonra da nasıl ya sen dogurdun mu
Nasıl ya bu senın mı o kadar oldu mu dıye dıye gezerım
Aşktan nefrete donebılır Cok ince cızgı

Hiçbir şey yapmayın kadının sizle alakası bile yok kendi kendinize kuruluyorsunuz ne güzel uzak olsun daha iyi neden eş ailesiyle bu kadar samimi olmak ister ki insan

Fazla beklentiye giriyorsunuz. Sürekli böyle beklentiler insanı çok yorar. Anket yapsaydınız çoğu eş ailesinin bu süreçte ölü taklidi yaptığını görürdünüz. Beni düşük riskime rağmen tek arayıp merak ettikleri zaman çocuğun cinsiyetinin belli olduğu zamandı. Bir de doğunca tüm sülalece gelip gidip darlama, torun şovu erkek ailesinin şanındandır. Ne kadar erken kabullenirseniz ne kadar beklentisiz olursanız o kadar kafanız rahatlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…