Elbette insan bir bebeği merak etmez mi garipsemem çok normalGörümce merak edip arasa ne aramasa ne? Hele kayın, ne alaka? Sevmiyorsunuz ama fazla önemsiyorsunuz.
iyi aksamlar.
Doğumuma yaklaşık 1 ay var ve düzenli nst ye girdiğim bir evredeyim artık. Hastanedeyken bir paylaşım yaptım inanın yedi yabancı sordu doğum mu oldu yapılacak bir şey var mı diye. Ama o görümce ve kaynım olacak iki şahıs asla ilgilenmediler. Yaklaşık 8 aydır bir kere bugun nasılsın demedi kaynım mesela? Kardeşini arayıp bir kere sormadı.
Görümce olacak yılanda tüm boş vaktini annesini doldurmakla geçirdiğinden oda aynı şekilde hiç önemsemedi yeğenini,ama sorsanız dünya iyisi harika bir hala?! Kendine göre. İnsan bir tas yemek getirir ne bileyim bebeğin bir eşyasını yerleştirmeyi teklif eder vs asla asla.. kv zaten cins kızının ağzının içine bakıyor asla laf söyletmez. Dahası evleneli 2 sene olacak hala abisini arayıp bugun yemeğe gelin demiş insan değil bu arkadas. Aaa ben sizi çağırdım sanıyorum diyor birde pişkin. Annesine sorsan o daha cocuk cocuk ( yaş 30)
İnanın o kadar tuhafıma gidiyor ki yani tavrım nasıl olmalı? İnanılmaz yapmacık bir kız . Hastanede falan ayak altında dolaşacak boş boş konuşup çileden çıkartacak beni bir işe yarıyormuş gibi napayım ne diyeyim ben buna?
Kendi ailem merak etmese alınırım ama kocamın ailesi ararsa iyi aramazsa umrumda değil..Elbette insan bir bebeği merak etmez mi garipsemem çok normal
Nst'ye girdiniz diye ne paylaşımı yaptınız ben onu merak ettim sadece
Serumlu kol asdffasdfMillet sizi arasın diye hastaneden paylaşım mı yaptınız?
Onada üzülürüm merak etmeyinBence nesli tükenen hayvanlara oturup üzülseniz daha faydalı bir eylem olur ruhunuza.
Nst keyfie sonra ultrasyona gircem.Nst'ye girdiniz diye ne paylaşımı yaptınız ben onu merak ettim sadece
Paylaşımın içeriği nedü onu merak ettim, karında koca koca kemerler mi paylaşmış acepDoğum yaparsam kim arayacak diye check etmiş
Blog sayfam var bu tarz paylasımlar yapabiliyorum anlık olarakNst'ye girdiniz diye ne paylaşımı yaptınız ben onu merak ettim sadece
Paylaşımın içeriği nedü onu merak ettim, karında koca koca kemerler mi paylaşmış acep
Jel fışkırtılırken boomerangPaylaşımın içeriği nedü onu merak ettim, karında koca koca kemerler mi paylaşmış acep
yok cok baska bişeyPaylaşımın içeriği nedü onu merak ettim, karında koca koca kemerler mi paylaşmış acep
yazık gercektenJel fışkırtılırken boomerang
Güzel konsept perşembe gircem ben de yapcam banne bakim kaynım arıcak mıJel fışkırtılırken boomerang
Kaynım dediginiz gorumcenizin esimiiyi aksamlar.
Doğumuma yaklaşık 1 ay var ve düzenli nst ye girdiğim bir evredeyim artık. Hastanedeyken bir paylaşım yaptım inanın yedi yabancı sordu doğum mu oldu yapılacak bir şey var mı diye. Ama o görümce ve kaynım olacak iki şahıs asla ilgilenmediler. Yaklaşık 8 aydır bir kere bugun nasılsın demedi kaynım mesela? Kardeşini arayıp bir kere sormadı.
Görümce olacak yılanda tüm boş vaktini annesini doldurmakla geçirdiğinden oda aynı şekilde hiç önemsemedi yeğenini,ama sorsanız dünya iyisi harika bir hala?! Kendine göre. İnsan bir tas yemek getirir ne bileyim bebeğin bir eşyasını yerleştirmeyi teklif eder vs asla asla.. kv zaten cins kızının ağzının içine bakıyor asla laf söyletmez. Dahası evleneli 2 sene olacak hala abisini arayıp bugun yemeğe gelin demiş insan değil bu arkadas. Aaa ben sizi çağırdım sanıyorum diyor birde pişkin. Annesine sorsan o daha cocuk cocuk ( yaş 30)
İnanın o kadar tuhafıma gidiyor ki yani tavrım nasıl olmalı? İnanılmaz yapmacık bir kız . Hastanede falan ayak altında dolaşacak boş boş konuşup çileden çıkartacak beni bir işe yarıyormuş gibi napayım ne diyeyim ben buna?
Atsana beni konudan ben kendimi tutamayacam daha fazla.yazık gercekten
Bundan hiçte mutlu olacak biri değilsiniz.Keske 70 yıl yuzunu görmesem sesini duymasam