Görümce !!!

hanginiz dogum y
esimle bir sorumum yok annem ve babam yok ablam var oda uzakta oturuyo ve cocuklari okula gidiyo merak ediyorum cocugunuz varmi dogum yaptiginizda yaninizda kim vardi

Daha evlenmeden boyle birisi olacaginizi nereden biliyor? Gerci bazi insanlar cok duz mantik oluyor. Siz esinizin ne dedigine bakin. Baskasini bosverin

ne 14 15 i bence iyi oku 5 haftalikken aldirdim planli bir gebelik degildi 2 kizim olduktan sonra ilerisi icin dusunmek sucmu bunu herkes yapmiyomu cok ilgincsiniz gecmisteki istegimle bunu bir tutuyosunuz
O zaman neden konu actiniz burada? Cinsiyeti kiz olan cocuk daha sonra erkek olur mu doner mi cinsiyeti diye??? Bu soruyu neden sordunuz kk'da? Iki kiziniz oldugunu zaten tahmin ediyordum. 3. Cinsiyetini bilmeden neden sordunuz acaba doktor kiz dedikten sonra 20. Haftada degisir mi diye?

o konu 2 cocuguma hamileykendi

beni yargilarken bunun cevabinida verin dogurup neden birini ariyosunuz
Birini arayip bulamayan da var etrafimizda ve ben de gurbette tek basima doguracagim. Ariyoruz dogru ama bulamayinca cocugu aldirmiyoruz. Aramak da sorun yok yalniz kalinca aldirmakta sorun! Arkasinda dimdik duramayacaginiz kararlar veriyorsunuz sonra burada yok kv yok annem yok 2 cocuk bilmem ne. Birilerine guvenerek cocuk yapmiyor kimse.. Siz hariç!!!

Bu mantikla gorumce de suclu cocugun aldirilmasinda degil mi :) gulsem mi aglasam mi bilemedim. Kv'ye hastaliginda yasliliginda bakmak zorunda degilim o benim oz annem degil diyenler cocuguma kv bakmadi diye aldirdim diyor. Bir de omru boyunca gorusmeme karari aliyor.

hanginiz dogum y

esimle bir sorumum yok annem ve babam yok ablam var oda uzakta oturuyo ve cocuklari okula gidiyo merak ediyorum cocugunuz varmi dogum yaptiginizda yaninizda kim vardi
Benim ilk bebegim olacak insallah.
Kim yardima gelecek bilmiyorum. Allah büyük o konuyu sıkıntı etmiyorum.
Gayet ılımlı yaziyorum ama yime de anlatamiyorum.
Baska diyecegim yok.hakkinizda hayirlisi.

ilk cocuk evet baskasina ihtiyac duyulmadanda oluyo yinede ariyosunuz ama siz 2. cocuguda yapin onlar kucukken 3 ede kalin ozaman konusalim siz annesinizde biz degilmiyiz bide ustune benim gibi cocuk bak goreyim bakmak icin bakma size ne anlatilsa az belkide tuzunuz kuru ondan 3. cocuga kadar gelin ozaman gorurum sizi madem gurbettesin 3. cocugu yap ondan sonra bana msj at demesi kay bende sana derim 3. cocugu yap cok guzel ama basina gelince anlarsin

Benim ilk bebegim olacak insallah.
Kim yardima gelecek bilmiyorum. Allah büyük o konuyu sıkıntı etmiyorum.
Gayet ılımlı yaziyorum ama yime de anlatamiyorum.
Baska diyecegim yok.hakkinizda hayirlisi.
anlatamadiginiz bisey yok ilk cocuk ama yinede yardim edicek birini bekliyosunuz buda bana dediginiz her sozu curuto digerlerinede bu cevabim bana 3 cocukla biri olmasada olur diyenler daha ilk cocukta biri bakar diyosunuz

Aslında ilk çocuk daha zor değil mi? Sonuçta tecrübesiz oluyorsun daha çok yardıma ihtiyaç oluyor

Evet çünkü ikincide üçüncüde tecrübelisin neden ağlamış olabileceğini tahmin edersin panik olmazsın en azından o ürkeklik olmaz

Evet çünkü ikincide üçüncüde tecrübelisin neden ağlamış olabileceğini tahmin edersin panik olmazsın en azından o ürkeklik olmaz
her cocuk ayni olmuyo malesef her neyse ayni seyi yasarsiniz beni anlarsiniz 3. kez istemeden ve farkli durumlarda aldirmaniza sevinmem istememde ama umarim beni anliycaginiz durumlar olur

anlatamadiginiz bisey yok ilk cocuk ama yinede yardim edicek birini bekliyosunuz buda bana dediginiz her sozu curuto digerlerinede bu cevabim bana 3 cocukla biri olmasada olur diyenler daha ilk cocukta biri bakar diyosunuz
Ben biri bakar demedim ki kim.gelecek bilmiyorum gelirler mi onu da bilmiyorum dedim.
Ayrica tabi ki dogum yapmak zor . kolay diyen olmadi.
Esinle aran iyimis o illa ki yardim ederdi. Ben de sadece esime ve kendime guveniyorum. Kimseye guvenerek yapmadim bu bebegi.
Bu konuyu dahada uzatmaya gerek yok.
Sen yaptigini yanlis görmüyorsun. Kim ne derse desin dinlemiyorsun da. Gayette ilimli yazmaya calismistim halbuki
Benden de bu son mesaj gercekten sıkıldım.

her cocuk ayni olmuyo malesef her neyse ayni seyi yasarsiniz beni anlarsiniz 3. kez istemeden ve farkli durumlarda aldirmaniza sevinmem istememde ama umarim beni anliycaginiz durumlar olur
Allah korusun büyük sözüme tövbe olsun sağlık sıkıntısı olmadığı sürece 5. yi bile aldırmam o Allah'ın verdiği can katil olamam

Yok ya bu kadın bence pişkin cvplar veriyor pişman da değil Allah size pişmanlık versin tövbe edin A asksin sen ne bizim burda yazdıklarımızı anlıyorsun ne de tutarlı cvplar veriyorsun. Kendi kafanda kurmuşsun aynı cümleleri yazıp duruyorsun.

Haydi selametleeeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…