İsterse 10 çocuğum olsun hanımefendi. Evlat bu annem kaynanam baksın diye doğurmuyorum sonuçta. İnsanların işi gücü yok benim bebeğimle mi uğraşacak? Kimse mecbur değil.kacinci bebek sorabilirmiyim okula giden yeni dogan ve 2 yasinda bakin gorelim
siz benim vijdanimla degil kaynanam icin tepki veriyosunu
Merak ettim calisiyor musun?kacinci bebek sorabilirmiyim okula giden yeni dogan ve 2 yasinda bakin gorelim
Merak ettim calisiyor musun?
Calistigin icin mi 3une de bakamam diye düşündün?
Annem varken istiyordum annem gidince düşüncem değişti dedi ya. Bunu da ne var olamaz mı diyor. Olamaz efendim. Sinirlerim zıpladı ya. Rabbim çocuk falan vermesin böylelerine ya.Bu kadın her tepkili yoruma kafasına göre cvplar veriyor. Yargılayınca da suçluyor :) soruyoruz söylemiyor :) kayınvalidesini suçluyor
Tabi Allah kimseyi böyle bir kararla sinamasin ama aldirmanin mazereti yok dinimizde eger sagligin tehlikeye girecegi bir durum yoksa.Bu kadın her tepkili yoruma kafasına göre cvplar veriyor. Yargılayınca da suçluyor :) soruyoruz söylemiyor :) kayınvalidesini suçluyor
Aynen bu düşünce ile eşim gitmek istemedi gitmedik karım gelmek isterse geliriz dedi ben istemedimisteme olayi oldumu bilmiyorum ama ben olsam gitmem esiminde gitmesini istemem esiniz siz olmadan gitse ne olursa olsun oglum geliyo gelin gelmesede olur diyip gereksiz galibiyet yasadiklarini hissederler
Kendi istediğim kızı gelin alamadım elimde oynatamadım kendime şoför hizmetçi yapamadım aile içinde yaşadıklarını bana anlatmayan oğlumu elimde oynatmama izin vermeyen geline sahibim bu yüzden seni sevmiyorum cevap buSizin yasamadiginiz seyler onlar yuzunden degil sadece sizin yuzunuzden. Bilerek isteyerek zorlayarak evlenmissiniz. Hepsini zamaninda kabul etmissiniz neden ukte icinizde. Ayrica neden bu kadar herkes karsi? Ne sebep sunuyorlar sizi istememe hakkinda. Merak ettim.
Çok şükür bensiz hareket etmedi ben gitmek istemediğimi söyleyince o zaman bende sensiz gidip onları mutlu etmem dediUmarım eşin karar değiştirip gitmeye kalkışmaz. Çok doğru kararlar vermiş seni çok güzel savunmuş ezdirmemiş ama ne de olsa ablamdır kardeşimdir tek de olsa gideyim demez inş. Sanırım bundan korkuyorsun eşinin gitmesini istemiyorsun ben olsam ben de istemezdim.
Boş ver o zaman hamilesin moralini bozma böyle şeylerle. Bebeğini kucağına aldığında yüzünü bile göstermezsin zamanla pişman olurlar bak gör.Çok şükür bensiz hareket etmedi ben gitmek istemediğimi söyleyince o zaman bende sensiz gidip onları mutlu etmem dedi
Ayy benim yerime kayınpederim yapmış zaten bunu kızımı istediğinize emin misiniz pek huzur vermez cevreye demişben olsam o istemeye gider damat ve ailesine bu ailenin karakter olarak aslında şöyle böyle olduklarını anlatır buraya da olay çıkmasın diye geldiğimi yineler çeker giderimgüzel olur yani düşündüm de
Eşimle birbirimizi çok severek evlendik hala öyle sevgimiz saygımız eksilmedi
Eşimin ailesi beni hiçbir zaman istemedi kabul etmedi bu yüzden eşimin ailesinden habersiz olmuştu nikahımız ve sonrasında düğünümüze sadece dedesi gelmişti ne bir kız istemem ne bir nişanım hiçbir şeyim olmadı içimde uktedir.
Düğünümüze gelmedikleri gibi hep bir nifak sokma ara bozma akrabaları bize karşı doldurma çabasında oldular bu olaylarda görümcemde bas aktördü hatta düğünümüzün zamanında eşimin eski sevgilisi ile sıkı fıkı oldular 1 yıldır kayınpederim hariç hiçbiri ile görüşmüyoruz eşim ve ben
Şimdi görümcemi istemeye geleceklermiş kayınpederim abisi olarak sende gel ama karın gelmesin huzursuzluk çıkmasın demiş eşim karımın olmadığı yerde benimde işim yok demiş mutlu oldum eşimin tavrına ama diğer yandan hala istenmemek böyle mikrop bakteri gibi bi muamele görmek moralimi bozuyor ayrıca tamam karınıda al gel demesinden de korkuyorum benim yaşayamadığım şeyleri hemde onlar yüzünden onun yaşadığını görmek üstelik bu gününü paylaşmak istemiyorum diğer yandan eşimin onların yanına asla yalnız göndermem ne yapmalıyım
Ek: hamile olduğumu öğrenince bana ölsün gebersin karnındaki dedi bunu eşime söyleyince eşim ondan hesabını sorunca ben sorumluluk alamazsınız o yüzden bebek olmasa daha iyi diye iyi anlamda söyledim demiş
Zaten hiçbir zaman istemeyecekler seni. Yüzüne karşı Gülseler bile içinden kin besleyecekler sana karşı. İlerde görüşür sen bile temkinli ol Güler yüzlerine iyi davranmalarina aldanma. Düğüne gidin beraber ne kadar mutlu oldugunuzu gösterin herkeseEşimle birbirimizi çok severek evlendik hala öyle sevgimiz saygımız eksilmedi
Eşimin ailesi beni hiçbir zaman istemedi kabul etmedi bu yüzden eşimin ailesinden habersiz olmuştu nikahımız ve sonrasında düğünümüze sadece dedesi gelmişti ne bir kız istemem ne bir nişanım hiçbir şeyim olmadı içimde uktedir.
Düğünümüze gelmedikleri gibi hep bir nifak sokma ara bozma akrabaları bize karşı doldurma çabasında oldular bu olaylarda görümcemde bas aktördü hatta düğünümüzün zamanında eşimin eski sevgilisi ile sıkı fıkı oldular 1 yıldır kayınpederim hariç hiçbiri ile görüşmüyoruz eşim ve ben
Şimdi görümcemi istemeye geleceklermiş kayınpederim abisi olarak sende gel ama karın gelmesin huzursuzluk çıkmasın demiş eşim karımın olmadığı yerde benimde işim yok demiş mutlu oldum eşimin tavrına ama diğer yandan hala istenmemek böyle mikrop bakteri gibi bi muamele görmek moralimi bozuyor ayrıca tamam karınıda al gel demesinden de korkuyorum benim yaşayamadığım şeyleri hemde onlar yüzünden onun yaşadığını görmek üstelik bu gününü paylaşmak istemiyorum diğer yandan eşimin onların yanına asla yalnız göndermem ne yapmalıyım
Ek: hamile olduğumu öğrenince bana ölsün gebersin karnındaki dedi bunu eşime söyleyince eşim ondan hesabını sorunca ben sorumluluk alamazsınız o yüzden bebek olmasa daha iyi diye iyi anlamda söyledim demiş
En azından o konuda şanslıyım diyorum düşmanlıkları açık net.. ya yüzüme gülüp arkamdan iş cevirselerdi o daha fenaZaten hiçbir zaman istemeyecekler seni. Yüzüne karşı Gülseler bile içinden kin besleyecekler sana karşı. İlerde görüşür sen bile temkinli ol Güler yüzlerine iyi davranmalarina aldanma. Düğüne gidin beraber ne kadar mutlu oldugunuzu gösterin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?