Görümce !!!

kacinci bebek sorabilirmiyim okula giden yeni dogan ve 2 yasinda bakin gorelim
İsterse 10 çocuğum olsun hanımefendi. Evlat bu annem kaynanam baksın diye doğurmuyorum sonuçta. İnsanların işi gücü yok benim bebeğimle mi uğraşacak? Kimse mecbur değil.

+++ Ayrıca bakamayacak durumdaysam hiç yapmam o bebeği.

Vijdan diye bir kelime yok hanımefendi.

Vicdan: Kişiyi kendi davranışları hakkında bir yargıda bulunmaya iten, kişinin kendi ahlak değerleri üzerine dolaysız ve kendiliğinden yargılama yapmasını sağlayan güç.

A asksin sen

Bu kadın her tepkili yoruma kafasına göre cvplar veriyor. Yargılayınca da suçluyor :) soruyoruz söylemiyor :) kayınvalidesini suçluyor
Annem varken istiyordum annem gidince düşüncem değişti dedi ya. Bunu da ne var olamaz mı diyor. Olamaz efendim. Sinirlerim zıpladı ya. Rabbim çocuk falan vermesin böylelerine ya.

Bu kadın her tepkili yoruma kafasına göre cvplar veriyor. Yargılayınca da suçluyor :) soruyoruz söylemiyor :) kayınvalidesini suçluyor
Tabi Allah kimseyi böyle bir kararla sinamasin ama aldirmanin mazereti yok dinimizde eger sagligin tehlikeye girecegi bir durum yoksa.
Allah herkesin rizkini verir yardim eder. O yeni dogmus gunahsiza mi vermeyecek?
Neyse olan olmus artik ne diyelim. Allah affetsin.

isteme olayi oldumu bilmiyorum ama ben olsam gitmem esiminde gitmesini istemem esiniz siz olmadan gitse ne olursa olsun oglum geliyo gelin gelmesede olur diyip gereksiz galibiyet yasadiklarini hissederler
Aynen bu düşünce ile eşim gitmek istemedi gitmedik karım gelmek isterse geliriz dedi ben istemedim

Kendi istediğim kızı gelin alamadım elimde oynatamadım kendime şoför hizmetçi yapamadım aile içinde yaşadıklarını bana anlatmayan oğlumu elimde oynatmama izin vermeyen geline sahibim bu yüzden seni sevmiyorum cevap bu

Çok şükür bensiz hareket etmedi ben gitmek istemediğimi söyleyince o zaman bende sensiz gidip onları mutlu etmem dedi

Çok şükür bensiz hareket etmedi ben gitmek istemediğimi söyleyince o zaman bende sensiz gidip onları mutlu etmem dedi
Boş ver o zaman hamilesin moralini bozma böyle şeylerle. Bebeğini kucağına aldığında yüzünü bile göstermezsin zamanla pişman olurlar bak gör.

Ayy benim yerime kayınpederim yapmış zaten bunu kızımı istediğinize emin misiniz pek huzur vermez cevreye demiş

Kv yüzünden bebeğimi aldırdım yazan üyeye üzüldüm acıdım bebeğini aldırdığı için ama daha çok bu kadar güçsüz olduğu için. Kv ye muhtaç mısın o sana Allah'ın emanetiyken senin sorumluluğundayken ben olsam bakmazsan bakma canın cehenneme derdim ama olan olmuş ne desem boş

Bence öyle bir güne karını da getir madem demezler
ben de isteme nişan düğün vs yapmadım. bence hiç içte kalacak bir şey değil, üzme kendini. ünlüler gidip konsoloslukta evleniveriyolar öyle düşünüyorum ben kendimi :)

Zaten hiçbir zaman istemeyecekler seni. Yüzüne karşı Gülseler bile içinden kin besleyecekler sana karşı. İlerde görüşür sen bile temkinli ol Güler yüzlerine iyi davranmalarina aldanma. Düğüne gidin beraber ne kadar mutlu oldugunuzu gösterin herkese

En azından o konuda şanslıyım diyorum düşmanlıkları açık net.. ya yüzüme gülüp arkamdan iş cevirselerdi o daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…