Görümce !!!

Nikahtan sonra düğün yaptık onlarsız :) sadece düğün işte öyle isteme söz nişan vs olmadı ama sonuç olarak o evlilikte mutluluk önemli ne şekilde evlendiğin değil diye düşünüyorum artık

A asksin sen cvp vermediniz ? Konuya bakıyorsunuz.. ?
simdi okuyodum bakin hepinizin kac cocugu var bilemem beni tanimadan bukadar on yargida bulundunuz neler cektigimi bilemezsiniz o cocuklari buyuturken hic beklemedigin anda hamile oldugunu duymak kolay degil 2 cocuk bana muhtac kv bana bak demedim ama hasta olduklarinda bile hangisini kimin kapisina koyucam en basiyti dogurdugumda hastanede kim bakicam evde digerlerine kim bakicak en basiti daha sonrasinda hepiniz kimseye ihtiyac duymadanmi baktiniz kv aldirdigim icin degil bir cocugununkine bakmak icin digerininkine umursamamasi yuzunden kizginim yasadigim farkli seylerde haric oan karar vermek benim icin kolaymiydi saniyosunuz hadi hepinizin 3. cocuga bakmaya yureklisiniz 4 5 olsun bakim doguruyomusunuz yargilamak kolay

valla ben pişman olup olmadığınıza bakıyorum.. belli ki değilsiniz..

evet ikinci cocugum oldugunda birden hamile kalicagimi dusunmeden 3. bir cocuk isyerim dedim zaman farkli seyler gosterdi ve benim zaten oyle bir istegimde kalmadi yanliz kalin once ondan sonra beni anlayin karnimdakini dusunurken dusunmem gereken 2 cocugum daha vardi

Genel olarak size yapılan eleştiri madem bakım konusunda zorluk olacağını düşünüyorsunuz neden dikkat etmediniz bazen dikkat etsende nasip olur ama annelik daha önce yaşamış bu duyguyu bilen biri olarak evlattan nasıl vazgeçilir ben buna hayret ediyorum isterse 5. olsun canından bi parça o

bir cocugunu hastaneye yatirmaya giderken digeri icin e bu kucuk kiz ne olucak digen bir kv bu durumdaki bir anne olarak caresizligi yasadinizmi

sadece yargiliyosunuz donupte sartlari

farkli cevaplar degil bende keyfimden yapmadigimi anlatmaya calisiyorum pisman olup olmadigimi soylemek sizin icin neyi degistiriyo

pişman olan vicdan azabı çeken birine laf etmem ben. ama pişman olmayıp burda pişkin pişkin cvplar verenlere de lafımı esirgeyemem. ( sizi tenzih ediyorum şuan. )

benim tek birliktelikle ve korunarak hamile kaldim supheye bile dusmedik nasil kaldigimi ve hamile olabilecegimi anlamadim bile dikkat etmiyip kalsam evet benim hatamdi ama adet olmadigim icin dogum kontrol ilacina bile baslayamadim

benim tek birliktelikle ve korunarak hamile kaldim supheye bile dusmedik nasil kaldigimi ve hamile olabilecegimi anlamadim bile dikkat etmiyip kalsam evet benim hatamdi ama adet olmadigim icin dogum kontrol ilacina bile baslayamadim
Ne ile korunmustun peki

pişman olan vicdan azabı çeken birine laf etmem ben. ama pişman olmayıp burda pişkin pişkin cvplar verenlere de lafımı esirgeyemem. ( sizi tenzih ediyorum şuan. )
vijdan azabi cekmek olmus biseyi yok saymakmi oluyo ceksemde cekmesemde bunu yasadim sadece laf soyluyorsun ama baskasina konusmak rahat oluyo

benim tek birliktelikle ve korunarak hamile kaldim supheye bile dusmedik nasil kaldigimi ve hamile olabilecegimi anlamadim bile dikkat etmiyip kalsam evet benim hatamdi ama adet olmadigim icin dogum kontrol ilacina bile baslayamadim[/QUOTE

Hamileliği öğrendikten sonra o karar verme sürecinde şu an yaşayan evlatlarınızdan ne farkı vardı ki biri içinde yaşıyor diğerleri dünyada. O zaman kv diğeri hastayken küçük ne olacak dediğinde küçüğü de evlatlık mı vereceksiniz

evet bunu ya
o anki caresizligi dusunun bakim kolaymi birinin 1 hafta hastaneye yatmasi lazim digeri 9 aylik besikte hangisini secicektiniz kolay seyler degildi anlamak istemedikten sonra ne soylesem az sizin gibi dusunen biri vardi cevremde su an diyoki cok zor bidaha kalirsam aldiririm uzaktan laf soylemesi kolay ve onun yardim edeni varken pisman olup olmafigim bana kalsin sizin fikirlerinizde size uzaktan akil veren cok olur

esim korunuyodu ben 11 senelik evliyim bunca zaman boyle bisey yasamadik yasamiycagimiz anlamina gelmiyo evet ama bunu ihmalsizlik etmek anlaminda degil adet olmadim ilaca basliyamadim emziriyodumbu sirada oldu
Bak canım olan olmuş zaten Allah affetsin ama sen cok gelecek kaygisina düşmüşsun. Su şöyle olsa ne olacakti bu böyle olsa napicaktim gibi.
Nerden biliyorsun ki bu kadar her seyin ters gidip o gunahsizin sana zorluk cikaracagini.
Zaten okula baslayan cocugun kendini kurtarmis.
Ben de calisiyordun da hangisine bakayim telasina düştün sandim.
Oyle de değilmis. Zor veya kolay o cocugun dogmaya hakki vardi. Bu hakki da Allah verir Allah alir.
Sen yanlis yapmışsın. Bunu kabul et.
Bir dahakine de cok iyi korun.

iste buyuk cocugumda hala bana muhtac bisey yapamiyo diyeri kucuk ve cok yaramaz yanimda bir kisi bile yok ailemden bukadar kolay olmuyo evet bakamiycagimi digerlerinide sefil olacagini dusundum bunun aksini dusundurucek bisey yoktu ozaman icin boyle oldu bu dogruydu veya yanlisti ama sizlerin filirlerine kizmiyorum elestirileriniz cok yargilayici herkesin hayati ayni degil bende bir baskasi aldirmak istese aldirma bakilir derim ama herkes yasadigini bilir cok kotu bir zamandi ben bukadar tas kalpli degilim o kolaymiydi caresiz kimsesiz meydanda kalmak

Ben seni yargilamiyorum ki dogru olani söylüyorum.
Ben isin dini yönüne daha cok bakanlardanim. Istersen sen de bu konuyu biraz arastir hata miydi degil miydi diye. Tabi inanan bir insan oldugunu dusunerek söylüyorum degilse bir sey diyemem.

Bu arada caresiz olmani gerektirecek sey kimsenin yaninda olmamasi mi esinle de aran kötü müydü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…