Iyide sen gitmek istemissin o istememis smdide gitmedin diye tripmi atiyor :) valla lohusaliktanmi gorumceliktenmi bilemem sen daha iyi tanirsin :) insan gercekten dogum yapinca o stresten yorgunluktan bide gelen gidenle ugrasmak istemiyor ama ben sahsen dogum yapsam kardesimi esini gelsin isterimKisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Bence fazla abartmissinjz . Damdan düşeni damdan düşen anlar demişler. Ben de şimdiden herkese söylüyorum kırkım çıkmadan sakın gelmeyin diye. İmkanım olsa kv kp babam falanda gelmesin derdim . Annem topatlanana kadar yanımda olsun bir iki hafta sonra gitsin. Kırkım çıktıktan sonra psikolojik olarak da toparlanmış olurum o zamana kadar. Bu benim tercihim ancak herkesin hissettiği yaşadığı kafasında kurduğu farklıdır. O da bunu tercih etmiş . Siz bu süreci ona destek olarak geçirmek istiyorsanız o nasıl istiyorsa bu desteği o şekilde verin . Gelmenizi istiyorsa gidin istemiyorsa gitmeyin bu da bi destek.Kisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Umursamayin,siz insan olarak görevinizi yapıp teklif etmissiniz, görümce kişisi de kendince kalabalık olmasin istemiştir bu aşamada yapacağınız bir şey yokKisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Aradığınızda deyin kendin insan istemediğin için bizde açıkçası gelmek istemedik diyeKisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Ilk hafta aradim sordum. Ikinci hafta aramadim artik iyidir diye. Emin degilim ama kime demis olabilir bilmiyorum. Hem yaninda istemiyor hem de en yakinlar en uzakmis aslinda yaziyor.
Eşini görüşsün diye zorlama. Sonra onların araları iyi olur sen aramızı önceden bozdun derler.Kisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?