Görümce

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Kisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.

İstemediyse gitmeyin, hikayeleri de görmezden gelin. Belki de başkasına atıyordur.

Araya girmeyin, eşinizle problemi varsa aralarında halletsinler. Adamı iteklemenize gerek yok.

Sizin ortanız yok ama ya akşamında gidip 2 günde bir arıyorsunuz ya hiç aramıyorsunuz. Eşinize karşı olan tavrına siz karışmayın derim onlar abi kardeş görüşmek ister istemez aralarında halletsin. Hikayeleri pek size attığını sanmıyorum belli ki görüşmek etmek istemiyor emin misiniz size atıldığına?

Lohusalık işte her şeyi yapıyorsun. İstemediyse gitmeyin bir şey söylerse sen istemedin neden geleyim ki diyin. Eşinize de istemediğini söyleyin ama doldurmasınlar sonra.

Anne ya da kayınvalide yok mu o ilgilensin ,siz yapmışsınız o itmiş ,
Bizim gelinimizde tutundu evime gidicem diye evi 7.kat kim nereye çıkacak ,mecbur mu insanlar ,
Onları pışpışlamaya

Doğum yaptığımda annemden ve eşimden başka kimseyi istemedim. Kayınvaldem hem gelip hem arıyodu açmak istemiyodum telefonu. Bebeğimide kimseye vermek istemiyodum lohusalık işte Ama görümceniz size kimseyi istemediğini doğumdan önce çıtlatmış zaten. Siz çok araya girmeyin eşinizle halletsinler. Her gün olmasada 2-3 günde bir arayın.

Ilk hafta aradim sordum. Ikinci hafta aramadim artik iyidir diye. Emin degilim ama kime demis olabilir bilmiyorum. Hem yaninda istemiyor hem de en yakinlar en uzakmis aslinda yaziyor.

Eşinizle halletsinler bence araya girmeyin. Tatil dönüşü tekrar bir ziyaret edersiniz bebeği görmeye o zaman ki tavırlarından anlarsınız hikayelerin muhattabı siz misiniz değil misiniz.

Hemen gelinmesin demis hic gelmeyin dememis ki.Tamam sizin yegeniniz değil ama esiniz yegenini 2 haftadır görmeyip tatile gitmis oluyor.Ben çok bozulurdum,görümceniz haklı

Eşinizle halletsinler bence araya girmeyin. Tatil dönüşü tekrar bir ziyaret edersiniz bebeği görmeye o zaman ki tavırlarından anlarsınız hikayelerin muhattabı siz misiniz değil misiniz.
Esime her daim soguk zaten. Bana da hayatini anlatir. Cocuklarini isini anlatir. Beni merak etmez beni dinlemez ama sosyal medyada en siki takipcim kendisidir. Anlayabilir miyim tavirlarindan bilmiyorum. Ama hediyesini alip ziyaret etmeyi planliyorum.

Hemen gelinmesin demis hic gelmeyin dememis ki.Tamam sizin yegeniniz değil ama esiniz yegenini 2 haftadır görmeyip tatile gitmis oluyor.Ben çok bozulurdum,görümceniz haklı
Ama cocugu vermiyor bile esime. Dokunma yaklasma diyor. Nefesin yaklasmasin diyor. Esim de son derece temiz bir insandir. Buyuk bir cocugu var. Onda da aynisini yapmis. Diger cocuk resmen dusman simdi dayisina yani esime. esim de gitmek istemiyor. Kirki cikana kadar gieyecegim dedi. Zorla goturdum gecem hafta tatile cikmadan once.

Açıkça söylemiş gelip gitme istemiyorum diye saygı duyup gitmemek lazım bir ara ararsın birşeye ihtiyacın varmı yemek temizlik yapabilirim dersin gerisini boşver. Benimde bebeğim olacak bende vermem kimsenin kucağına kimseninde gelip gitmesini istemem saygı duymak lazım 40çıkmadan gitmeyin

Araması sorması gereken eşiniz, hiç üsteleyip zorlamayın eşinizi. Görüşmek yada gitmek istemiyorsa eşiniz bir bildiği vardır araya girmeyin derim. Görümcenizin yazdığı yazılar da size değil kendi ailesinden birilerine karşı olabilir yada görümcenizin eşinin ailesine karşı.

Sen durumu belirt sessiz kal ağzından çıkacak her cümle eşinle ters düştüğün an aleyhine delil olarak kullanılacaktır.Geçtik o yollardan sen bir şey dersen kötüyse de iyi olur kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…