İstemediyse gitmeyin, hikayeleri de görmezden gelin. Belki de başkasına atıyordur.Kisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Araya girmeyin, eşinizle problemi varsa aralarında halletsinler. Adamı iteklemenize gerek yok.Kisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Doğum yaptığımda annemden ve eşimden başka kimseyi istemedim. Kayınvaldem hem gelip hem arıyodu açmak istemiyodum telefonu. Bebeğimide kimseye vermek istemiyodum lohusalık işteKisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
Ilk hafta aradim sordum. Ikinci hafta aramadim artik iyidir diye. Emin degilim ama kime demis olabilir bilmiyorum. Hem yaninda istemiyor hem de en yakinlar en uzakmis aslinda yaziyor.Sizin ortanız yok ama ya akşamında gidip 2 günde bir arıyorsunuz ya hiç aramıyorsunuz. Eşinize karşı olan tavrına siz karışmayın derim onlar abi kardeş görüşmek ister istemez aralarında halletsin. Hikayeleri pek size attığını sanmıyorum belli ki görüşmek etmek istemiyor emin misiniz size atıldığına?
Esime her daim soguk zaten. Bana da hayatini anlatir. Cocuklarini isini anlatir. Beni merak etmez beni dinlemez ama sosyal medyada en siki takipcim kendisidir. Anlayabilir miyim tavirlarindan bilmiyorum. Ama hediyesini alip ziyaret etmeyi planliyorum.Eşinizle halletsinler bence araya girmeyin. Tatil dönüşü tekrar bir ziyaret edersiniz bebeği görmeye o zaman ki tavırlarından anlarsınız hikayelerin muhattabı siz misiniz değil misiniz.
Ama cocugu vermiyor bile esime. Dokunma yaklasma diyor. Nefesin yaklasmasin diyor. Esim de son derece temiz bir insandir. Buyuk bir cocugu var. Onda da aynisini yapmis. Diger cocuk resmen dusman simdi dayisina yani esime. esim de gitmek istemiyor. Kirki cikana kadar gieyecegim dedi. Zorla goturdum gecem hafta tatile cikmadan once.Hemen gelinmesin demis hic gelmeyin dememis ki.Tamam sizin yegeniniz değil ama esiniz yegenini 2 haftadır görmeyip tatile gitmis oluyor.Ben çok bozulurdum,görümceniz haklı
Aksama gelin dedi. Ben dogumdayken gelmeyin. Dogum yapiyim toparlaniyim aksam gelin dedi.Toparlanayim gelin demiş akşamına gitmişsiniz. Yanlış değil mi sizce de?
Sen durumu belirt sessiz kal ağzından çıkacak her cümle eşinle ters düştüğün an aleyhine delil olarak kullanılacaktır.Kisa sure once ablam dogum yapti. Hep yanindaydim. Ablamdam iki ay sonra da gorumcem dogum yapti. Onun da yaninda olmak istedim ancak hastaneye geliriz dedigimde bana dedi ki bi dogum yapip toparlaniyim da oyle gelin. Tamam dedim. Aksamina gittik. Eve cikti haftasonuna gittik. Iki gune bir aradim. Ama dogum oncesinde cok gelip giden olmasa keske demisti. Ben de kim gelecek ki aileleriniz kardesleriniz gelir dedim. Kardesler yetiyor zaten dedi. Isin ozu bu. Iki hafta oldu dogum yapali. Biz esimle tatildeyiz simdi. Tatile geldigimden beri de aramadim. Instagramdan laf carpmalari filan oluyor hikayeden. Esim bize diyor galiba diyor. Siz soyleyin ne yapmam gerekirdi. Yaninda istemedi ki. Esime yegenini vermek istemedi bile. Tesliyor resmen koca adamı. Ben uzaktan sevdim bisey demesin diye gittigimizde. Simdi esime siz kardessiniz birbirinize ihtiyaciniz var filan diyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Esim bazen gorusmek bile istemiyor onunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?