- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
Ona ne oluyormuş, takıları istediğinize bırakırsınız ne münasebet. Ne kadar çirkin seviyesiz muhabbetler bunlar.Kızlar merhaba.burada yazılanları okuduktan sonra güç aldım ve bu konuyu açtım.yorumlarınıza ihtiyacım var.konu .7 aylık evliyim görümceyle nişanlılık dönemi gayet iyiydi ama bir bohça meselesinde ben fazla kişi evimize gelsin istemiyorum gösteriş yapmak istemiyorum deyince aramız bi anda açıldı.bohça getirdikleri gün benim evimde tartışma yaşandı ve düğünde de devam etti bu süreç.bile bile yüz asmalar düğünde tavırlar derken böyle böyle devam etti.üstünden uzunca bi zaman geçtikten sonra benimle barışmak için eşimi aramış ve yine benim hakkımda çok soğuk davranıyor telefonla oynuyor sürekli falan demişneyse beni de aradı eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?
ne alaka kardeşte 18 yaşından büyükse bir zahmet konuşmayı oturmayı kalkmayı bilecek.ağzından çıkanı önce kendi kulağı duyacak.Benim öyle görümcem olsa anında ağzının payını veririm herkes yerini haddini bilecek birbirine saygı gösterecek saygı görmek istıyorsaKusura bakmayin ama hiçte vicdan yapacak biri gibi durmuyorsunuz. Vicdan yapacak insan oyle sayıp sayistiramaz. Ben kendi kulaklarımla hakkimda yapilan dedikodulari duydumda yine ağzımi açmadim. Çünkü gerçekten eşimle kardeşlerinin arasının benim yüzümden açılmasına vicdanim el vermezdi.
Benimde var bir erkek kardeşim. Allah izin verirde evlenirse ve boyle sorunlar yasarsak ne yaparim hic bilmiyorum.Buyuk konusmayim ama kardeşimle benim arama girecek kadını parçalarım. Boğazını sıkar bi köşeye atarım. Valla gözümde hiç bir şeyi görmez. Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin.
Genelde böyle tipler kendi kendine kuruyolar zaten ona ne ya altın kimde kalmış kim kime ne demişEvet sevmese de olur ama neden bu kadar saygısız davrandı bilmiyorum normalde çok sakin bi yapısı var etliye sütlüye karışmayan bi tip
Eşinizi tebrik ederim valla şöyle adamlar da var hayatta.konuşmayın ona mi kaldı altınlerinin kimde kalacağı seviyesiz barışirsaniz devamı gelecektir.Kızlar merhaba.burada yazılanları okuduktan sonra güç aldım ve bu konuyu açtım.yorumlarınıza ihtiyacım var.konu .7 aylık evliyim görümceyle nişanlılık dönemi gayet iyiydi ama bir bohça meselesinde ben fazla kişi evimize gelsin istemiyorum gösteriş yapmak istemiyorum deyince aramız bi anda açıldı.bohça getirdikleri gün benim evimde tartışma yaşandı ve düğünde de devam etti bu süreç.bile bile yüz asmalar düğünde tavırlar derken böyle böyle devam etti.üstünden uzunca bi zaman geçtikten sonra benimle barışmak için eşimi aramış ve yine benim hakkımda çok soğuk davranıyor telefonla oynuyor sürekli falan demişneyse beni de aradı eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?
Kızlar merhaba.burada yazılanları okuduktan sonra güç aldım ve bu konuyu açtım.yorumlarınıza ihtiyacım var.konu .7 aylık evliyim görümceyle nişanlılık dönemi gayet iyiydi ama bir bohça meselesinde ben fazla kişi evimize gelsin istemiyorum gösteriş yapmak istemiyorum deyince aramız bi anda açıldı.bohça getirdikleri gün benim evimde tartışma yaşandı ve düğünde de devam etti bu süreç.bile bile yüz asmalar düğünde tavırlar derken böyle böyle devam etti.üstünden uzunca bi zaman geçtikten sonra benimle barışmak için eşimi aramış ve yine benim hakkımda çok soğuk davranıyor telefonla oynuyor sürekli falan demişneyse beni de aradı eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?
takıları sana mı verecektik seni ne ilgilendirir dedim ki eşimle arasında hiç bir muhabbet geçmedi ikimizde engeli yedik:)Her dugunde az çok birşeyler oluyor,ama uzatmamak en iyisi... Ben sizi hatalı buldum. İki kardeşin arasını açmissiniz yetmemiş takıyı iade edip nirvana yapmak derdindesiniz. Birde merak ediyorum sosyal medyadan engellenecek kadar neler saydiniz acaba...
evet arkamda durdu ama kv küs giderseniz hakkımı helal etmem dedi eşime ya...Eşinizi tebrik ederim valla şöyle adamlar da var hayatta.konuşmayın ona mi kaldı altınlerinin kimde kalacağı seviyesiz barışirsaniz devamı gelecektir.
ama kendime haksızlık edilmiş gibi hissediyorum.yukarda bi arkadaş yazdı eşin sana mahcup olsun kardeşim eşime neler söyledi diye dedi.o öyle diyince gözüm açıldı vallahiGelin görümce anlasmazligi hep olan seyler ama bence kardesler arasina girmeyin. Siz konusmasaniz da esinizin kardesiyle arasi acilmamasi icin onu karistirmayin.
Bu esinizin yaptigi ya da elinde olan bir sey degil ki neden esinizin mahcup olmasini bekliyorsunuz? Sizin kardesiniz var mi bilmiyorum. Lütfen empati yapmaya calisin. Et tirnaktan ayrilmaz, ayirmaya calismayin. İlerde esinizin yasayabilecegi vicdan azabinin sebebi olmayin.ama kendime haksızlık edilmiş gibi hissediyorum.yukarda bi arkadaş yazdı eşin sana mahcup olsun kardeşim eşime neler söyledi diye dedi.o öyle diyince gözüm açıldı vallahi
bi kere neden böyle yaptın deseydi kardeşine belki aradan ben tamamen çıkmış olacaktım şimdi konu benim yüzümden oldu da küstüler gibi oldu.eşime baskı yapmayayım o zaman ne isterse onu yapsınBu esinizin yaptigi ya da elinde olan bir sey degil ki neden esinizin mahcup olmasini bekliyorsunuz? Sizin kardesiniz var mi bilmiyorum. Lütfen empati yapmaya calisin. Et tirnaktan ayrilmaz, ayirmaya calismayin. İlerde esinizin yasayabilecegi vicdan azabinin sebebi olmayin.
ben kesinlikle koruyacağım.özür dilicekmiş eşimden ona dilese ben ne olcam bilmiyorum sanki kavga eden eşim.vicdan yapmıcam bundan sonra.hatta eşime dedim vicdan yapıyodum acaba düzelsek mi diye bundan donra ihtimali yok dedim.Benim de kardeşim var ama bende böyle hayatlarına karışırsam benim kardeşimde benim le konuşmasın vicdan yapma mesafeni koru canım
Yaptığı ettiği sana kardeşinden mi özür dileyecekmiş Allahım ben anlamıyorum bu insanlarıben kesinlikle koruyacağım.özür dilicekmiş eşimden ona dilese ben ne olcam bilmiyorum sanki kavga eden eşim.vicdan yapmıcam bundan sonra.hatta eşime dedim vicdan yapıyodum acaba düzelsek mi diye bundan donra ihtimali yok dedim.
evet düşünebiliyo musun?ben neyim o zaman.eşim benden özür dilemesi bişeyi değiştirmez dedi ama kv anladıysa!Yaptığı ettiği sana kardeşinden mi özür dileyecekmiş Allahım ben anlamıyorum bu insanları
Takma sen bunları herkese ederi kadar değer verirsin olur biter hem bak eşin senin yanında benim eşim görümcem den yana olmuştu bide böyle düşünevet düşünebiliyo musun?ben neyim o zaman.eşim benden özür dilemesi bişeyi değiştirmez dedi ama kv anladıysa!
İşte bazı kişiler eşlerinin değerini bilmiyogerçekten mi?anlamıyorum eşine destek olmıcaksan arkasında olmıcaksan neden eş oluyosun.düşünyorum da benim ailemden biriyle problem yaşasa ben eşimi tutar gibi yaparım tutmasam bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?