• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce...

yaseminbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
381
89
28
Kızlar merhaba.burada yazılanları okuduktan sonra güç aldım ve bu konuyu açtım.yorumlarınıza ihtiyacım var.konu .7 aylık evliyim görümceyle nişanlılık dönemi gayet iyiydi ama bir bohça meselesinde ben fazla kişi evimize gelsin istemiyorum gösteriş yapmak istemiyorum deyince aramız bi anda açıldı.bohça getirdikleri gün benim evimde tartışma yaşandı ve düğünde de devam etti bu süreç.bile bile yüz asmalar düğünde tavırlar derken böyle böyle devam etti.üstünden uzunca bi zaman geçtikten sonra benimle barışmak için eşimi aramış ve yine benim hakkımda çok soğuk davranıyor telefonla oynuyor sürekli falan demiş:sinirli: neyse beni de aradı eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?

eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?

Eteginizdeki taslari fazla dokmussunuz. Gorusmeyi minimuma indirin hatta hic gorusmeyin.

ve kızlar bana esyaları alınca değiştin dedi. esyaları da düğünü de esşimin birikimiyle ve borca girerek yaptık takıları bile eşim aldı düşünün.komik olan ise telefonla kavgadan sonra beni ve eşimi whatsapptan engelleyip instagram dan çıkarmış.sebebi neydi ki:)

Kusura bakmayin ama hiçte vicdan yapacak biri gibi durmuyorsunuz. Vicdan yapacak insan oyle sayıp sayistiramaz. Ben kendi kulaklarımla hakkimda yapilan dedikodulari duydumda yine ağzımi açmadim. Çünkü gerçekten eşimle kardeşlerinin arasının benim yüzümden açılmasına vicdanim el vermezdi.
Benimde var bir erkek kardeşim. Allah izin verirde evlenirse ve boyle sorunlar yasarsak ne yaparim hic bilmiyorum.Buyuk konusmayim ama kardeşimle benim arama girecek kadını parçalarım. Boğazını sıkar bi köşeye atarım. Valla gözümde hiç bir şeyi görmez. Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin.

ve kızlar bana esyaları alınca değiştin dedi. esyaları da düğünü de esşimin birikimiyle ve borca girerek yaptık takıları bile eşim aldı düşünün.komik olan ise telefonla kavgadan sonra beni ve eşimi whatsapptan engelleyip instagram dan çıkarmış.sebebi neydi ki:)
Teklif görümcenizden gelmiş,bence ilişkiyi daha da çıkmaza sokmuşsunuz...Ne var bu kadar ters düşecek neyi paylaşamıyorsunuz bilemiyorum ama yüz göz olmadan da bazı şeyler hallolabilir diye düşünüyorum......

benim altinim kimseyi ilgilendirmez istersem yoldaki adama veririim yahu onana haddini epeyce asmis
kendi küsen kenndi barissin

Görümceniz çok seviyesiz,
Eşinize iyi kötü hiç yorum yapmayın, görüşmek ister istemez kendi tercihi.
Ama siz kesinlikle çizginizi çekin, seviyeniz belli olsun. Kötü de olmayın iyi de

Ben evlenmeden önce yengem bana bisey dedi ve o cümle hic aklimdan cikmiyor.

Evlilikte bazen duruma göre oyuncu olacaksin. Esin senin onun ailesine iyi davrandigini görürse seni daha cok sever o yüzden birini sevmiyordan bile seviyormus gibi yapacaksin sadece birkac saat icin katlanabilir bisey.

Bende gercekten bazen öyle yapiyorum ve bir kulagimdan girip öbüründen cikariyorum dediklerini sonucta benim sagligim söz konusu hic de onlarin sebebine strese giremem

Evlilikte bazen duruma göre oyuncu olacaksin. Esin senin onun ailesine iyi davrandigini görürse seni daha cok sever o yüzden birini sevmiyordan bile seviyormus gibi yapacaksin sadece birkac saat icin katlanabilir bisey.

Bende gercekten bazen öyle yapiyorum ve bir kulagimdan girip öbüründen cikariyorum dediklerini sonucta benim sagligim söz konusu hic de onlarin sebebine strese giremem

Yengem dediğin abinin eşi mi

Kusura bakmayin ama hiçte vicdan yapacak biri gibi durmuyorsunuz. Vicdan yapacak insan oyle sayıp sayistiramaz. Ben kendi kulaklarımla hakkimda yapilan dedikodulari duydumda yine ağzımi açmadim. Çünkü gerçekten eşimle kardeşlerinin arasının benim yüzümden açılmasına vicdanim el vermezdi.
Benimde var bir erkek kardeşim. Allah izin verirde evlenirse ve boyle sorunlar yasarsak ne yaparim hic bilmiyorum.Buyuk konusmayim ama kardeşimle benim arama girecek kadını parçalarım. Boğazını sıkar bi köşeye atarım. Valla gözümde hiç bir şeyi görmez. Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin.
siz kendinize göre haklı olabilirsiniz.konu benim de geçti ve aileme sıçradı ben hala nasıl alttan alıp görmezden gelseydim.zaten başta bu hakkı vermişim ki demek ki ağzını açabildi bana ve aileme karşı.

Eteginizdeki taslari fazla dokmussunuz. Gorusmeyi minimuma indirin hatta hic gorusmeyin.
aynen öyle.tesekkür ederim.işte su an hiç görüşmüyoruz.yolda görsem selam vermicek durumdayım.ama kardeşler nasıl olacak bilemiyorum eşime üzülüyorum o olayın tamemen dışında aslında.

Vicdan yapma
Herkes yerini bil

çok isterdim o şekilde oynamayı ama duygularıma yenik düşüyorum. ve bazen iyi olmaya çalışınca da içim soğumuyor bi türlü ben neden bu lafları yedim diye.içim içimi yiyor.kurup kurup çözüyorum.

şimdi bi düşüncem daha var hanımlar. bana altın esya mevzusu yapan kişiye düğünde taktığı takıyı aynen iade etmek istiyorum ama işler daha kötüye mi gider yakışık alır mı?

Back