- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
-
- Konu Sahibi deniznehir42
ben 1 yillık evliyim bende benzer şeyler yaşadım. Size tek tavsiyem dua edin ve onların konusu gećince, ismi söylenince hiç bir yorum yapmayın. Gitmek isteyen gider istemeyen gitmez. Telefon etmesi saatlerce konuşmasına müdahale ederseniz konuşur kaydı diler. Telefonuna baktığınızı dahi belli etmeyin. Bağırmak kızmak hakaret etmek yerine. Sessizce aģlayın sanki ona belli etmek istemiyormuş gibi. Sonra neden ağlıyorsun derse söylemek istemiyorum diyin ısrar ederse azıcık çıtlatın ama olan biteni anlatmayın. Ağlamak etkili oluyor.Arkadaşlar merhaba herkese, foruma yeni katıldım bende sizlerden fikir almak içimi dökmek için bu konuyu açıyorum. Ben ve eşim 3 yıl önce severek evlendik, ben öğretim elemanıyım eşimde doktor. eşim evlenmeden önce 4 yıllık doktordu ama hiç parası yoktu hep ailesine göndermiş bu benim için sorun değildi, düğünümüzü herşeyi borçla bi başımıza yaptık. bu arada 3 tane görümcem bir de kaynım var hepside evli ve ailesinin aslında maddi durumları iyi. neyse eşim ailesine çok düşkün özellikle de en büyük ablasına. en büyük görümcem kendi eşini, eşinin ailesini, kendi ailesini daha doğrusu herkesi yönetmeye alışmış. nişanımızda, düğünümüzde sürekli sorunlar çıkardı ama biz üstünde durmadık. evlendik sürekli bizi de yönetmeye çalışıyor benim hakkımda eşime sürekli konuşuyor, eşimde bu yüzden hep nöbetlerinde filan ben yokken 2-3 saat konuşuyor. birde doktor ya sürekli maddi bişeyler bekliyorlar. eşim bekarken ne isteseler almış aynı şekilde devam etmesini istiyorlar ama artık bir ev geçindirdiğini düşünmüyorlar yada işlerine gelmiyor. kaç kere ablasının benim hakkımda konuştuğunu duydum mesajlarını gördüm yinede bişey demedim. eşim hep bana haklı olduğumu diyor ama onlara hiçbirşey söylemiyor resmen dilsiz şeytanı oynuyor. en sonki olayda görümcem bana ve aileme hakaret etti hiçbirşey yapmadığım halde ona cevap vermemem iyice delirtti onu. ve bende eşime artık onla görüşmeyeceğimi eşiminde ablasına artık dur demesini söyledim. eşim benle kavga etmediği için ablası eşimle konuşmuyor eşim sürekli arıyor açmıyor şimdi de eşim yıllık izinde evine gitmek (uzak bir şehirde) istiyor. bende artık dayanamadım eşime ağır konuştum 3 yıldır doldum artık.3 gündür küsüz , evlendiğimizden beri ablası yüzünden aramız bozuluyor, eşim ablası ve annesinin dolduruşuna geliyor. artık sağlıklı düşünemez oldum sizce ne yapmalıyım??((
benımde buna benzer bı durumum vardı eşim de devlette uzman mühendis ailesinin de durumu çok iyi ama eltim denen cadaloz suekli kan emici bişeydi ama tavrımı ben en basında koydum herkes haddini bilecek!!! snde öğretim elemanısın o yüzden onlara pirim verme!Arkadaşlar merhaba herkese, foruma yeni katıldım bende sizlerden fikir almak içimi dökmek için bu konuyu açıyorum. Ben ve eşim 3 yıl önce severek evlendik, ben öğretim elemanıyım eşimde doktor. eşim evlenmeden önce 4 yıllık doktordu ama hiç parası yoktu hep ailesine göndermiş bu benim için sorun değildi, düğünümüzü herşeyi borçla bi başımıza yaptık. bu arada 3 tane görümcem bir de kaynım var hepside evli ve ailesinin aslında maddi durumları iyi. neyse eşim ailesine çok düşkün özellikle de en büyük ablasına. en büyük görümcem kendi eşini, eşinin ailesini, kendi ailesini daha doğrusu herkesi yönetmeye alışmış. nişanımızda, düğünümüzde sürekli sorunlar çıkardı ama biz üstünde durmadık. evlendik sürekli bizi de yönetmeye çalışıyor benim hakkımda eşime sürekli konuşuyor, eşimde bu yüzden hep nöbetlerinde filan ben yokken 2-3 saat konuşuyor. birde doktor ya sürekli maddi bişeyler bekliyorlar. eşim bekarken ne isteseler almış aynı şekilde devam etmesini istiyorlar ama artık bir ev geçindirdiğini düşünmüyorlar yada işlerine gelmiyor. kaç kere ablasının benim hakkımda konuştuğunu duydum mesajlarını gördüm yinede bişey demedim. eşim hep bana haklı olduğumu diyor ama onlara hiçbirşey söylemiyor resmen dilsiz şeytanı oynuyor. en sonki olayda görümcem bana ve aileme hakaret etti hiçbirşey yapmadığım halde ona cevap vermemem iyice delirtti onu. ve bende eşime artık onla görüşmeyeceğimi eşiminde ablasına artık dur demesini söyledim. eşim benle kavga etmediği için ablası eşimle konuşmuyor eşim sürekli arıyor açmıyor şimdi de eşim yıllık izinde evine gitmek (uzak bir şehirde) istiyor. bende artık dayanamadım eşime ağır konuştum 3 yıldır doldum artık.3 gündür küsüz , evlendiğimizden beri ablası yüzünden aramız bozuluyor, eşim ablası ve annesinin dolduruşuna geliyor. artık sağlıklı düşünemez oldum sizce ne yapmalıyım??((
Arkadaşlar merhaba herkese, foruma yeni katıldım bende sizlerden fikir almak içimi dökmek için bu konuyu açıyorum. Ben ve eşim 3 yıl önce severek evlendik, ben öğretim elemanıyım eşimde doktor. eşim evlenmeden önce 4 yıllık doktordu ama hiç parası yoktu hep ailesine göndermiş bu benim için sorun değildi, düğünümüzü herşeyi borçla bi başımıza yaptık. bu arada 3 tane görümcem bir de kaynım var hepside evli ve ailesinin aslında maddi durumları iyi. neyse eşim ailesine çok düşkün özellikle de en büyük ablasına. en büyük görümcem kendi eşini, eşinin ailesini, kendi ailesini daha doğrusu herkesi yönetmeye alışmış. nişanımızda, düğünümüzde sürekli sorunlar çıkardı ama biz üstünde durmadık. evlendik sürekli bizi de yönetmeye çalışıyor benim hakkımda eşime sürekli konuşuyor, eşimde bu yüzden hep nöbetlerinde filan ben yokken 2-3 saat konuşuyor. birde doktor ya sürekli maddi bişeyler bekliyorlar. eşim bekarken ne isteseler almış aynı şekilde devam etmesini istiyorlar ama artık bir ev geçindirdiğini düşünmüyorlar yada işlerine gelmiyor. kaç kere ablasının benim hakkımda konuştuğunu duydum mesajlarını gördüm yinede bişey demedim. eşim hep bana haklı olduğumu diyor ama onlara hiçbirşey söylemiyor resmen dilsiz şeytanı oynuyor. en sonki olayda görümcem bana ve aileme hakaret etti hiçbirşey yapmadığım halde ona cevap vermemem iyice delirtti onu. ve bende eşime artık onla görüşmeyeceğimi eşiminde ablasına artık dur demesini söyledim. eşim benle kavga etmediği için ablası eşimle konuşmuyor eşim sürekli arıyor açmıyor şimdi de eşim yıllık izinde evine gitmek (uzak bir şehirde) istiyor. bende artık dayanamadım eşime ağır konuştum 3 yıldır doldum artık.3 gündür küsüz , evlendiğimizden beri ablası yüzünden aramız bozuluyor, eşim ablası ve annesinin dolduruşuna geliyor. artık sağlıklı düşünemez oldum sizce ne yapmalıyım??((
Arkadaşlar merhaba herkese, foruma yeni katıldım bende sizlerden fikir almak içimi dökmek için bu konuyu açıyorum. Ben ve eşim 3 yıl önce severek evlendik, ben öğretim elemanıyım eşimde doktor. eşim evlenmeden önce 4 yıllık doktordu ama hiç parası yoktu hep ailesine göndermiş bu benim için sorun değildi, düğünümüzü herşeyi borçla bi başımıza yaptık. bu arada 3 tane görümcem bir de kaynım var hepside evli ve ailesinin aslında maddi durumları iyi. neyse eşim ailesine çok düşkün özellikle de en büyük ablasına. en büyük görümcem kendi eşini, eşinin ailesini, kendi ailesini daha doğrusu herkesi yönetmeye alışmış. nişanımızda, düğünümüzde sürekli sorunlar çıkardı ama biz üstünde durmadık. evlendik sürekli bizi de yönetmeye çalışıyor benim hakkımda eşime sürekli konuşuyor, eşimde bu yüzden hep nöbetlerinde filan ben yokken 2-3 saat konuşuyor. birde doktor ya sürekli maddi bişeyler bekliyorlar. eşim bekarken ne isteseler almış aynı şekilde devam etmesini istiyorlar ama artık bir ev geçindirdiğini düşünmüyorlar yada işlerine gelmiyor. kaç kere ablasının benim hakkımda konuştuğunu duydum mesajlarını gördüm yinede bişey demedim. eşim hep bana haklı olduğumu diyor ama onlara hiçbirşey söylemiyor resmen dilsiz şeytanı oynuyor. en sonki olayda görümcem bana ve aileme hakaret etti hiçbirşey yapmadığım halde ona cevap vermemem iyice delirtti onu. ve bende eşime artık onla görüşmeyeceğimi eşiminde ablasına artık dur demesini söyledim. eşim benle kavga etmediği için ablası eşimle konuşmuyor eşim sürekli arıyor açmıyor şimdi de eşim yıllık izinde evine gitmek (uzak bir şehirde) istiyor. bende artık dayanamadım eşime ağır konuştum 3 yıldır doldum artık.3 gündür küsüz , evlendiğimizden beri ablası yüzünden aramız bozuluyor, eşim ablası ve annesinin dolduruşuna geliyor. artık sağlıklı düşünemez oldum sizce ne yapmalıyım??((
Allah yuvalarımızda huzurumuzu kaçıran o görümceleri ISLAH etsin.
Görümce deyince tüylerim diken diken oluyor resmen !!!
Allah sizinde yardımcınız olsun eşinizin ablasıyla çok sıkı bir bağı var. Maalesef eşiniz görümcenize karşı geri adım atmazsa( ki atmıyorlar genellikle) görmezden gelmekten başka yapabileceğiniz hiç bir şey yok..
herkes miii aynı dertten muzdarip yaaminnnnnnn... benimde tüylerim diken diken oluyor görümce lafını duyunca.
herkes miii aynı dertten muzdarip ya
Anlayamayız ne siz nede ben.. o yüzden anlamaya çalışıp yorulmayın. onlar ayrı Dünyaların insanı gerçektenmaalesef. kadının hayra konuştuğu bir şey yok yaa. nasıl bir kadındır anlamadım gitti.
sizin ki hayra konuşmuyor, benim kisi bunun yanında birde kocama karısıymış gibi davranıyor tövbe estağfirullahmaalesef. kadının hayra konuştuğu bir şey yok yaa. nasıl bir kadındır anlamadım gitti.
şu an çok sinir oldum. siz yine iyi sabretmişsiniz 3 yıl. ben 1 yılda iletişimimi kestim. erkekler ne olursa olsun çocuk gibi. iki azarlamaya kızmaya ve doğruları duymaya gelemiyorlar. benim denediğim yönteme göre eğerki eşinize tatlı tatlı bu durumu anlatırsan anlayacaktır. valla ben böyle yaparak kazandım eşim en son sen haklısın bizimkiler saygısız ve seviyesiz dedikendi de kabul etti sonunda peki neden? ben hala eşimle çok iyi olduğum için. anladığım kadarıyla görümcenin istediği de aranızı bozmak. sizinle aslında tamamiyle aynı durumları yaşıyoruz. görümce biraz da sizi kıskanıyor değil mi? hem mizac hem meslek olarak o bayandan kaç çıt öndesiniz. hanfendi bunu yediremiyor. aslında böyle olmaması lazım ama maalesef bazı görümceler bu durumu kendilerine yediremiyor. o yüzden arkadaşım stratejiyi çözüp aynı oyunu tersine çevirmen lazım yoksa gerçekten üzülen sen olursun. ve maalesef (oyun oynamayı bu durumlarda kalmayı sevmeyen biri olarak) onlara karşılık verebileceğin tek şey bu.
ayyy buda iyiymiş yaaa Allahım çıldıracağımsizin ki hayra konuşmuyor, benim kisi bunun yanında birde kocama karısıymış gibi davranıyor tövbe estağfirullahsabah lavaboya diye odamdan çıkarım yatmaya geri döndüğümde kocamın koynuna yatar bide beni kendi odamda istemez :))
ama benimkiler koynunda yatmasalarda kuma getirmeyi teklif ediyorlar banasizin ki hayra konuşmuyor, benim kisi bunun yanında birde kocama karısıymış gibi davranıyor tövbe estağfirullahsabah lavaboya diye odamdan çıkarım yatmaya geri döndüğümde kocamın koynuna yatar bide beni kendi odamda istemez :))
Şaka mı? nasıl yani ?ama benimkiler koynunda yatmasalarda kuma getirmeyi teklif ediyorlar bana
Anlayamayız ne siz nede ben.. o yüzden anlamaya çalışıp yorulmayın. onlar ayrı Dünyaların insanı gerçektenAcaba bende mi görümce olunca böyle olucam ahaahhaa
sizin ki hayra konuşmuyor, benim kisi bunun yanında birde kocama karısıymış gibi davranıyor tövbe estağfirullahsabah lavaboya diye odamdan çıkarım yatmaya geri döndüğümde kocamın koynuna yatar bide beni kendi odamda istemez :))
Haklısınız tatlı tatlı konuşmak en iyisi, onuda denedim, bana sen haklısın diyor. Ama ne şiş yansın ne kebap bizimkisi. Hem benim sessiz kalmamı istiyor hem de kendisi sessiz kalıyor ve bir süre sonra yine hiç birşey yaşanmamış gibi ablasının gönlünü alma derdinde.
Bilmem onlara sorarsan şaka ama ben bin yıl yaşasam hiç kimseye böyle şaka yapmamŞaka mı? nasıl yani ?