Görümce ve EŞ sorunu

ben 1 yillık evliyim bende benzer şeyler yaşadım. Size tek tavsiyem dua edin ve onların konusu gećince, ismi söylenince hiç bir yorum yapmayın. Gitmek isteyen gider istemeyen gitmez. Telefon etmesi saatlerce konuşmasına müdahale ederseniz konuşur kaydı diler. Telefonuna baktığınızı dahi belli etmeyin. Bağırmak kızmak hakaret etmek yerine. Sessizce aģlayın sanki ona belli etmek istemiyormuş gibi. Sonra neden ağlıyorsun derse söylemek istemiyorum diyin ısrar ederse azıcık çıtlatın ama olan biteni anlatmayın. Ağlamak etkili oluyor.

benımde buna benzer bı durumum vardı eşim de devlette uzman mühendis ailesinin de durumu çok iyi ama eltim denen cadaloz suekli kan emici bişeydi ama tavrımı ben en basında koydum herkes haddini bilecek!!! snde öğretim elemanısın o yüzden onlara pirim verme!

allahım bu görümceler beni çok korkutuyorsiz geri adım atmayın koca adam olmuş evli barklı hala izin alarak hareket ediyor herhalde

Birakin konusmasinnnnnnn

Birakin dr olmus erkek olamamistir boyleleri ana kuzulari

Siz sayginizi koruyun. Hayatinizin ondan ayri mutlu oldugunu hissettirin gezin tozun

Birakin ozlesin sizi. Sonra tipis tipis gelir sakin konusan siz olmayin sakin

Gelmez hala devam ederse cekin karsisina dik durun sakince konusun ve net olun. Biter bu evlilik boyle boyle nereye diyin. Artik o dusunsun

Dikdurmak lazim alttan alinca inanin daha da artiyor bu durumlar.

şu an çok sinir oldum. siz yine iyi sabretmişsiniz 3 yıl. ben 1 yılda iletişimimi kestim. erkekler ne olursa olsun çocuk gibi. iki azarlamaya kızmaya ve doğruları duymaya gelemiyorlar. benim denediğim yönteme göre eğerki eşinize tatlı tatlı bu durumu anlatırsan anlayacaktır. valla ben böyle yaparak kazandım eşim en son sen haklısın bizimkiler saygısız ve seviyesiz dedi kendi de kabul etti sonunda peki neden? ben hala eşimle çok iyi olduğum için. anladığım kadarıyla görümcenin istediği de aranızı bozmak. sizinle aslında tamamiyle aynı durumları yaşıyoruz. görümce biraz da sizi kıskanıyor değil mi? hem mizac hem meslek olarak o bayandan kaç çıt öndesiniz. hanfendi bunu yediremiyor. aslında böyle olmaması lazım ama maalesef bazı görümceler bu durumu kendilerine yediremiyor. o yüzden arkadaşım stratejiyi çözüp aynı oyunu tersine çevirmen lazım yoksa gerçekten üzülen sen olursun. ve maalesef (oyun oynamayı bu durumlarda kalmayı sevmeyen biri olarak) onlara karşılık verebileceğin tek şey bu.

aminnnnnnn... benimde tüylerim diken diken oluyor görümce lafını duyunca.

maalesef. kadının hayra konuştuğu bir şey yok yaa. nasıl bir kadındır anlamadım gitti.
sizin ki hayra konuşmuyor, benim kisi bunun yanında birde kocama karısıymış gibi davranıyor tövbe estağfirullah sabah lavaboya diye odamdan çıkarım yatmaya geri döndüğümde kocamın koynuna yatar bide beni kendi odamda istemez :))

Haklısınız tatlı tatlı konuşmak en iyisi, onuda denedim, bana sen haklısın diyor. Ama ne şiş yansın ne kebap bizimkisi. Hem benim sessiz kalmamı istiyor hem de kendisi sessiz kalıyor ve bir süre sonra yine hiç birşey yaşanmamış gibi ablasının gönlünü alma derdinde.

ayyy buda iyiymiş yaaa Allahım çıldıracağım

ama benimkiler koynunda yatmasalarda kuma getirmeyi teklif ediyorlar bana

Anlayamayız ne siz nede ben.. o yüzden anlamaya çalışıp yorulmayın. onlar ayrı Dünyaların insanı gerçektenAcaba bende mi görümce olunca böyle olucam ahaahhaa

istesende böyle (ZALIM) olabileceğini sanmam ahahahahaha Bunlar gerçekten başka gezegenden gelmişler.

yuh yani. tamam abi kardeş de bunun da bir sınırı var. kıskançlıklarından koyunlarına girecekler abilerinin neredeyse töbe töbeee..

zaten tamamiyle küsmesi yada tepki alması imkansız. çünkü o kadın onun ablası. aynı şeyi kendin içinde düşün bir kızarsın iki kızarsın sonra yine konuşur barışırsın kardeşinle. burdaki amaç senin haklı yanlarını net görmesi ve sana karşı daha iyi olması. bence ailesini de bir süre sonra çok umursama. tırnağın olamazlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…