Görümce ve EŞ sorunu

Ben de doğuluyum evet oralarda böyle kültür vardır ama çok eskilerde kaldı. istisnai durumlar hariç. Yetiştiğim ortama bakıyorum bizde kız çocukları candır. nasıl oluyor da o görümce bir kadın olduğunu unutup böyle konuşuyor şaşırtıcı.
yanlış anlamayın bende doğuluyum ama eşim benden daha doğulu:)

hem hitap şekilleri hemde hareketleri çok itici ve bana göre yanlış.. hepimizin abisi, erkek kardeşi var hangimiz kucağında zıplayıp erkeğim diye hitap ediyoruz. Allah yardımcınız olsun ne diyim kiii
Canım adamlar evlendi eş çocuk sahibi oldular o hala çocukluklarında kalmış öyle görüyor. Ama bize baktığında artık bazı şeylerin değiştiğini idrak etmesi lazım artık ben varım :) Ay ben kocamın üstüne çıksam öyle Allah bilir ne eder bana :) 4 gelinin bedduasını almış kadın evlenmiyor. Keşke evlense de bazı hareket ve hitapların özel olduğunu anlasa...

Canım adamlar evlendi eş çocuk sahibi oldular o hala çocukluklarında kalmış öyle görüyor. Ama bize baktığında artık bazı şeylerin değiştiğini idrak etmesi lazım artık ben varım :) Ay ben kocamın üstüne çıksam öyle Allah bilir ne eder bana :) 4 gelinin bedduasını almış kadın evlenmiyor. Keşke evlense de bazı hareket ve hitapların özel olduğunu anlasa...
o zaman ona bir dua gelsin benden
Allahım bütün görümceler tez zamanda uzak uzak diyarlara gelin gitsinler inşaaallah:KK49:

Valla bu konularda tum statūler yerle bir..egitim duzeyide kar etmiyor..

esinle kavga etme, gorumcenin istedigi o zaten..pirim verme bence..

evet yaa:KK71:kendi annemi şimdiden uyarıyorum sürekli gelinin olduğunda sakın karışma. Ne iyi ne kötü bir yorum yapma, yönlendirmeye çalışma diyee. ahh ahh bizim gelin çok şanslı olacak:KK73:

benimde erkek kardeşim olsaydı ben hep anneme abime kızardım valla. kesinlikle kızı ezdirmezdim. allah bize ya erkek kardeş vermio yada belalı gelin verio. umarım cnmm allah gönlünüze göre iyi huylu bir gelin nasip etsin.

benimde erkek kardeşim olsaydı ben hep anneme abime kızardım valla. kesinlikle kızı ezdirmezdim. allah bize ya erkek kardeş vermio yada belalı gelin verio. umarım cnmm allah gönlünüze göre iyi huylu bir gelin nasip etsin.
Ben evlendikten sonra çok değiştim kardeşlerime ve anneme karşı sürekli uyarıyorum.. İnşallah gelinimizde benim görümcelerim gibi olmazda hak eder bütün iyilikleri..

En içten bir AMİİİN de benden :)

benimkinin kocası light yaaa. kadın iice esir etmiş adamı. yanımda adama sen nasıl erkeksin seni boşayacağım falan diyor. adamda gülüyo geçio. başlarda ezilio bu adam yazık falan derdim ama son duyduklarımdan sonra baya bir geniş olduğunu anladım. bu kadına da böyle adam denk gelio ya pes.

Ben evlendikten sonra çok değiştim kardeşlerime ve anneme karşı sürekli uyarıyorum.. İnşallah gelinimizde benim görümcelerim gibi olmazda hak eder bütün iyilikleri..

inş cnmm. insanına göre bu devirde. iyilik eden iyilik bulur. bu tüm ilişkilerde geçerli. artık kimse kimsenin kara kaşını gözünü çekmio. insan gibi olacaksa karşındaki her türlü saygı bizden :KK50:

benimkinin kocası light yaaa. kadın iice esir etmiş adamı. yanımda adama sen nasıl erkeksin seni boşayacağım falan diyor. adamda gülüyo geçio. başlarda ezilio bu adam yazık falan derdim ama son duyduklarımdan sonra baya bir geniş olduğunu anladım. bu kadına da böyle adam denk gelio ya pes.
Bu görümcelerde ki şansa ne deniyor bilemiyorum(şans olup olmadığı anlayışa göre tartışılabilir) Allah görümcenizin elinden dilinde varlığından korusun sizi o_O

Bu görümcelerde ki şansa ne deniyor bilemiyorum(şans olup olmadığı anlayışa göre tartışılabilir) Allah görümcenizin elinden dilinde varlığından korusun sizi o_O

amin cnmmmmmm. inş allah seni de görümceden korusun tamamiyle sana kötülüğü dokunamasın. bu kadar tatlı insanlara da böyle aile denk gelmezki. nasıl bir kaderdir :KK42:

amin cnmmmmmm. inş allah seni de görümceden korusun tamamiyle sana kötülüğü dokunamasın. bu kadar tatlı insanlara da böyle aile denk gelmezki. nasıl bir kaderdir :KK42:
Canım Annemin hep anlattığı islami bir kesit vardır. Allah iyiyle kötüyü yan yana getirir ki İyi olan kötüye iyiliği öğretsin-göstersin çünkü yaratılan her insanda iyiliğin tohumu vardır. Görümcenize aslolanı göstermeniz dileğimle :21:

Bu ailelerin eşlerin okumusuda aynı okumamisida. .bir tane bekar da benim basimda var abiyi yönetmeye çalışan anneyle beraber. .ve onların doldurusuna gelen bir koca. .nasıl davranıp ne yapmak gerek bende bilemedim 3 yıldır

X