- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
-
- Konu Sahibi deniznehir42
kardeşimin kız arkadaşı var onu yemeğe çıkarması için kendi harçlığının üstüne özellikle fazla para yolluyorum ve o parayla sevgilini yemeğe götür diyorum özellikle ama bilemiyorum kötüde, zalımda olabilirimistesende böyle (ZALIM) olabileceğini sanmam ahahahahahaBunlar gerçekten başka gezegenden gelmişler.
ahaaahhh töbee töbeee yok yaa bu benimkine benziyor
37 yaşında ki kadın eşim 2 yaş küçük görümcemden. dışardayken eşimin ellerinden belinden tutar, evdeyken eşimin dizlerine yatar sarılır(başka türlü oturmaz), eşim üstünü değişeceği zaman onunla yalnız kalmak için peşinden yatak odama gider eşimi yatırır yatağa ordan çıkmaz :) muhabbetin hasını yapıyor.. Allah tan başka şehirde. O geldiği zaman görümceden ziyade kuma geliyor, eşime selam veremiyorum :))yuh yani. tamam abi kardeş de bunun da bir sınırı var. kıskançlıklarından koyunlarına girecekler abilerinin neredeyse töbe töbeee..
kardeşimin kız arkadaşı var onu yemeğe çıkarması için kendi harçlığının üstüne özellikle fazla para yolluyorum ve o parayla sevgilini yemeğe götür diyorum özellikle ama bilemiyorum kötüde, zalımda olabilirim
aman Allahım yaaa ben bile eşimle o kadar samimi değilim37 yaşında ki kadın eşim 2 yaş küçük görümcemden. dışardayken eşimin ellerinden belinden tutar, evdeyken eşimin dizlerine yatar sarılır(başka türlü oturmaz), eşim üstünü değişeceği zaman onunla yalnız kalmak için peşinden yatak odama gider eşimi yatırır yatağa ordan çıkmaz :) muhabbetin hasını yapıyor.. Allah tan başka şehirde. O geldiği zaman görümceden ziyade kuma geliyor, eşime selam veremiyorum :))
37 yaşında ki kadın eşim 2 yaş küçük görümcemden. dışardayken eşimin ellerinden belinden tutar, evdeyken eşimin dizlerine yatar sarılır(başka türlü oturmaz), eşim üstünü değişeceği zaman onunla yalnız kalmak için peşinden yatak odama gider eşimi yatırır yatağa ordan çıkmaz :) muhabbetin hasını yapıyor.. Allah tan başka şehirde. O geldiği zaman görümceden ziyade kuma geliyor, eşime selam veremiyorum :))
ayy yanlış anladın. Ben kendi erkek kardeşime diyorum. yani gelin adayımıza jest yapıyorum sonunu bilememhmmmmmm evet bence musluğu hafiften kısmalısın. bununki fazla arpadan.
En nefret ettiğim şeyBilmem onlara sorarsan şaka ama ben bin yıl yaşasam hiç kimseye böyle şaka yapmam
3. şahısların yanında tabi ki bir mesafemiz oluyor lakin görümce sağolsun o mesafeyi yaşayacak koca bulamıyorum sayesinde :) yazık eşim sesini çıkaramıyor kıvranıyor resmen :)aman Allahım yaaa ben bile eşimle o kadar samimi değilim
ayy yanlış anladın. Ben kendi erkek kardeşime diyorum. yani gelin adayımıza jest yapıyorum sonunu bilemem
Bende nefret ederim ve eşim doğulu olduğu için oralarda yaygın böyle şeyler gerçeklik payının olabilme ihtimalini de düşünme sebebim bu..yoook çok şükür kii uzaktalar ama bir telefon kadarda yakınlarEn nefret ettiğim şeyşakasını babam yapsa kıyameti koparırım. aynı şehirde misiniz? ay bide aynı binadayım demezsiniz inşallah..
sizi eve aldığına şükredin o zaman3. şahısların yanında tabi ki bir mesafemiz oluyor lakin görümce sağolsun o mesafeyi yaşayacak koca bulamıyorum sayesinde :) yazık eşim sesini çıkaramıyor kıvranıyor resmen :)
evet yaayok ya yinede zannetmiyorum. lanet olsun içimizdeki insanlık sevgisine :)
Ona da alıştım. Her şey bir yana kocamın üzerine çıkıp hoplayıp durmaz mı en alasından bir uçan tekmeyle onu bulunduğu mahrem yerden atasım geliyor o kadar yani :)kadına bak yaa iice şaşırmış. üstünü değiştirirken odaya girmek ne yaaa.. herşeyi geçtim yatak odası bide. allah akıl fikir versin ıslah etsin.
Aman Allahım...Ona da alıştım. Her şey bir yana kocamın üzerine çıkıp hoplayıp durmaz mı en alasından bir uçan tekmeyle onu bulunduğu mahrem yerden atasım geliyor o kadar yani :)
Eki Görüntüle 1592444
sözde bekar ama lafa geldimi 4 erkek kardeşi(evli hepsi de) onun aşkı sevgilisi erkeği :) öyle hitap eder yani:) Kahretsin ki evlenmiyorsizi eve aldığına şükredin o zamanbekar mı görümceniz çok merak ettim??
Ben de doğuluyum evet oralarda böyle kültür vardır ama çok eskilerde kaldı. istisnai durumlar hariç. Yetiştiğim ortama bakıyorum bizde kız çocukları candır. nasıl oluyor da o görümce bir kadın olduğunu unutup böyle konuşuyor şaşırtıcı.Bende nefret ederim ve eşim doğulu olduğu için oralarda yaygın böyle şeyler gerçeklik payının olabilme ihtimalini de düşünme sebebim bu..yoook çok şükür kii uzaktalar ama bir telefon kadarda yakınlar
Eşimin ailesini ziyarete gittiğimizde mutfakta yalnızken bacak bacak üstüne attığımda ne edepsizliğim ne ahlaksızlığım kalmıştı. Allah hakkımı bırakmasın...Aman Allahım...
Midem bulandı görümcenizden valla..
hem hitap şekilleri hemde hareketleri çok itici ve bana göre yanlış.. hepimizin abisi, erkek kardeşi var hangimiz kucağında zıplayıp erkeğim diye hitap ediyoruz. Allah yardımcınız olsun ne diyim kiiisözde bekar ama lafa geldimi 4 erkek kardeşi(evli hepsi de) onun aşkı sevgilisi erkeği :) öyle hitap eder yani:) Kahretsin ki evlenmiyor