görümce sorunsali

bunlara gerek var mı sence? görüşmüyorsun işte. tekrar muhatap olmanın anlmı var mı

Görüşmüyorsun ve hala psikolojini bozup seni sinirlendiriyorlar öylemi ?.... Bu neyin öfkesi yapmayın Allah aşkına, aranızda bir diyalog yok,görüşme yok ve siz hala kendinizi doldurup,kendi kendinize kompleks yapıyorsunuz... Allaha havale et geç...

e siz boyle intikam duygusu guduyorsaniz demek ki yasananlar karsilikli, bir de gorumceyi dinlemek lazim

Merhaba kızlar biz görüşüyoruz o malum kişiyle esimde gorusmuyor evlenmeden önce de sonra da bize yapmadığı kalmadi düğün de bile olay çıkardı ailesini doldurdu ailesiyle de ben konuşmuyorum sürekli hakaret etti sus dedikçe tepem izle çıktı ailesi de haklı haksız bakmadan destekledi şimdi görüşüp konusmuyoruz ama sinir oluyorum psikolojim mahfoldu o da üzülsun bende onu sinir ediyim istiyorum siz olsanız ne yapardiniz
ne sans dua et kocan seni tutmus ve görüsmüyolar daha ne bırak bosver

Bos yere kafanizi takmayin madem görüsmüyorsunuz birakin onun kötülügü ona yeter zaten.

Görümce görümce görmeyim seni ömrümce lafını boşuna dememişler sende görüşme iste sen onu sallamadıkça o daha cok kudurur zaten

Gorusmuyisun zaten , sinir etsen ne olucak alla alla.

seni o kadar iyi ANLIYORUM Kİ görüşmemek herşeyin bittiği anlamına gelmiyor bende görümcelerimle görüşmüyorum ama onların benim düğünümü mahvetmesini veya düğünden sonra ettikleri namus şeref haysiyet ve aileme edilen laflar için içimdeki sinir geçmiyor.

Keşke bende gorusmesem eşimin ailesiyle a,ama eşim asla diyor :KK43:

Aynı durumları yaşadığını düşün,bi de üstüne görüşmeye mecbur bırakıldığını
Boşver haline şükret,sen boşverdikçe o sinir olur zaten

X