Manas destanı bile daha kısa be kızım . 1/3 ünü okudum heralde o kadarına nispeten ; sende az değilsin . Hemde öyle böyle değil. Okuduğum kısmıyla :
- görümcelerden kaynanalık bekliyorsun her şeyi yapsınlar etsinler vs , mecbur değiller . Aşırı bi beklentin var . Kaynananın görevlerini onlardan bekliyorsun yanlış.
- eşine az görüş demişsin onun da bi karakteri yok heralde kim ne derse onu yapıyor , boynundan öptüğü - bi tık midem kalktı - ablasına soğuk yapmaya başlamış. Görümceler de senden kaynaklı olduğunu fark edip sana tavır almışlar , hatta insan gibi ayağını kestin neden diye sormuşlar sana da ama sen inkara devam etmişsin.
- hamile halinle kimse senden hizmet beklemez, bekleyemez , isteyemez. Kendi kendinize işler yapıp minnet beklemeyin , üzülürsünüz.
- eve gelen kim olursa olsun arkasından bezle dolaşıp sürekli silmek , temizlemek ben senden rahatsız oluyorum kalk git demekle eş değer. Verilen tepki az bile . Çocuk onlar dağıtırlar toplanır ama bi kere , yaptığınız saygısızlık bi de üstüne sonra da ben bişey demedim diyip salağa yatıyorsunuz , pes.
- siz hiç masum değilsiniz yani denklemden kendinizi çıkarıp görümceleri yakmaya çalışmışsınız ama biz bunları yemeyiz . Gerisini zaten okuyana helal olsun özetlesin varsa yanlışım düzeltirim.