• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce sorunsalı

Alsın, ne olacak ki? Sanki Milano'dan özel tasarım bardak getirtmişsiniz de gidip aynısını bulmuş gibi davranmanın anlamı yok.
Çarşıda pazarda herkesin bulup alabileceği şeyler sonuçta.
Boşuna geriyorsunuz kendinizi.

sahsen bırı bende bırsey gorup aynısını alsa benım hosuma gıder
zevkınızın begenılmesı guzel degıl mı
herkesın evınde farklı durur
ozaman sız mobılyayı falan da ozel yaptırıyorsunuz sanırım magazadan alıyorsanız ulkede sızınle aynı mobılyayı kullanan yuzlerce ınsan varda

benımle aynı kıyafetı gıymesın benımle aynı rengı almasın falan demek bana ozguvensız gelıyor
dedıgım gıbı herkesde farklı durur aynı parfum bıle herkesde farklı kokar

rahat olun bıraz. kadın cekınmıyor kompleks yapmıyor soruyor alıyor da sıze ne oluyor :)
kendı tasarımınızı kendınız yapın baska kımsede olmaz o zaman :)

Hayır şimdilik bir sorunumuz yok. Kişisel olarak da bir sıkıntım yok ama bu yaptığı hoşuma gitmiyor sadece

Ya kimse mükemmel değil ve bence çok fazla rahatsız etmiyorsa büyürmemk gerekli. Çünkü, buradan yola çıkarak büyük bir sorunun olmayan görümcenle büyük ihtiaml başka sorunların olacak ve aranıza soğukluk girecek. Eee zaten alt üst oturuyorsunuz ve kendisi eşinin kardeşi.. O zaman çok büyütmemelisin.... Bir süre sonra o da vaz geçecektir zaten..

Aslinda kadının o pembis hastalığından arindigina sevinin. Bir ara modaydi. Herkes evini pembeye gömdü gibi birsey oldu :D ben böyle şeyleri dert etmediğim için pek bir önerim yok. Sonucta kimseye birseyi almayi yasaklayamazsiniz. Bende baskakarda gördüğüm birseyleri alıyorum bazen. Cünkü kendim o konuda o kadar yaratıcı değilim. Bazı kadınlar öyle yaratıcı ki hayran kalıyorum resmen.

Merhabalar, görümcemle altlı üstlü oturuyoruz aynı apartmanda. Yeni gelinim 2 aylık. O ise 1,5 senelik evli. Sorun daha doğrusu benim artık sorun ettiğim, sinirlerime dokunan şey ne alıyorsam aaa nerden aldın deyip gidip ertesi gün aynı şeyin renk farkıyla aynısını alması. Evler ikiz gibi oldu sanki. Onun tarzı daha pembişken benim tarzım daha bohem. Ona göre aksesuar vs alıyorum. Gördüğü an aaa ne nerden aldın deyip ertesi gün aynısını evinde görmem. Birşey demedim bunca zaman ama kapı süsümünde aynısını alınca benimkini söktüm sinirden tepki olarak. Artık bana değil eşime soruyor farklı birşey görünce evde. Ne yapacağım ben bu kızla?
Gel evdeki esyalarimi al götür diyin . Boylece onus soru sormak zahmetinden kurtarmis olursunuz

Yok ya🤣 aldıgım seyı sen begenıp alsan okey. Ya da iste cok sevdıgım bi arkadasım istese gider ben hediye alırım hatta ama, gorumce ne bileyim..... 🤣🤣🤣🤣
Sevmedıgım insan sıralamasında 2. sıra gorumce 🤣belki de buyuzden durumu sevmedim 🥰

Konuyu dağıtıyoruz Ama ben 1. sırayı merak ettim :))

Ya herkes yüklenmişte kızcağıza bi sendemi var heryerde satılıyo bilmem ne diye. Başkasının evinde olması ayrı. Aynı binadaki görümcede olması farklı bi durum. Sonuçta eve gelenlerde aynı insanlar akrabalar. altlı üstlü bi kahveye çıksan aynı eşyalar ne o öyle ikiz gibi. Saçma.. Sizde söylemeyin nerden aldığınızı gidip kendi zevkine göre alsın..

Ben de görümcenin yanında kv eşantiyon olarak verildi ikisi de evimde farkli bir sey görsün anında gidip kendilerine alırlar. Görümcem yeni evlendi beyaz eşyasından ütüsüne kadar her seyi benimle aynı aldı kahvaltı yemek takımımı da pahali gelmese alacaktı ama alamadığı icin de 40 gün yasını tuttu. Düğün hazırlığında mobilya bakıyoruz kv aynı koltuk takımını alacaktı benimle itiraz edince ayni renklerde farkli mobilya aldı! Geçenlerde kapı süsü yaptırdım yeni, görür görmez bana da aynısından siparis verir misiinnn diyo saka gibi internet ve telefon denen sey herkeste var bildiğim kadarıyla araştır sen bul yaptır dedim 🤣 ben kızamıyorum ya biraz pencereleri dar, hayata dair bir sey görüp yaşamamışlar, en ufak sey bile olağanüstü güzel gelebiliyor anlam veremiyorum ama bir sey de demiyorum.

Ben aynı sehirde farklı semtlerde otururken bile gelecek olan akrabaları düşünüp mobilyaya filan izin vermemiştim, siz bir de aynı binadasınız hiç olacak sey degil bence sordugu zaman hediye filan de söyleme aldığın yeri

Fabrika bir tek size mi üretiyor olabilir çok büyük bir sorun değil aksine demekki zevkiniz çok güzel ki her gördüğünü Alıyor diye sevinmeniz lazım

Back