- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi minnakpiyemses
benım gorumcelerı duysan kendınınkıne sukredersın :)Annemde aynısını dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım gorumcelerı duysan kendınınkıne sukredersın :)Annemde aynısını dedi
Hayır şimdilik bir sorunumuz yok. Kişisel olarak da bir sıkıntım yok ama bu yaptığı hoşuma gitmiyor sadece
Gel evdeki esyalarimi al götür diyin . Boylece onus soru sormak zahmetinden kurtarmis olursunuzMerhabalar, görümcemle altlı üstlü oturuyoruz aynı apartmanda. Yeni gelinim 2 aylık. O ise 1,5 senelik evli. Sorun daha doğrusu benim artık sorun ettiğim, sinirlerime dokunan şey ne alıyorsam aaa nerden aldın deyip gidip ertesi gün aynı şeyin renk farkıyla aynısını alması. Evler ikiz gibi oldu sanki. Onun tarzı daha pembişken benim tarzım daha bohem. Ona göre aksesuar vs alıyorum. Gördüğü an aaa ne nerden aldın deyip ertesi gün aynısını evinde görmem. Birşey demedim bunca zaman ama kapı süsümünde aynısını alınca benimkini söktüm sinirden tepki olarak. Artık bana değil eşime soruyor farklı birşey görünce evde. Ne yapacağım ben bu kızla?
Yok ya aldıgım seyı sen begenıp alsan okey. Ya da iste cok sevdıgım bi arkadasım istese gider ben hediye alırım hatta ama, gorumce ne bileyim.....
Sevmedıgım insan sıralamasında 2. sıra gorumce belki de buyuzden durumu sevmedim
kiz bilmiyorum asi bisey olursa gelin hanim belki bizi eve bile almaz daha kardesim sinava hazirlaniyor evlilik gundem de bile yok bana simdi konusmasi kolay geliyor sanirimBende olacağım da böyle de yapmam herhalde
Tabiki kv olabilir ondam baskasida yakismaz konu sahibi kusura bakmayin sizin adiniza cevap verdim ama belki de bi baskasidirKonuyu dağıtıyoruz Ama ben 1. sırayı merak ettim :))
Hahahahahaha cok tatlısınızKonuyu dağıtıyoruz Ama ben 1. sırayı merak ettim :))
Hahahahahaha cok tatlısınız
Tabiki de elti